master

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare master. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

master

Helg

13 September 2013 - 23:26
Oj, vad bra fredagen var. Den 13:e. Oväntat. 3/3. Svårt att bibehålla formen då helgen närmar sig. Brukar gå mindre bra då, men man får helt enkelt hoppas på det bästa.

Governors Cup inleder dagen. Barako mot kaffe-gubbarna känns lite oviss och jag hoppar över spel där. Kanske ligger man dessutom och sover och missar att jobba in, så nej tack. Istället kör vi på Kings mot Rain or Shine. Där jag tror på överspel. Men också på hemmalaget Kings. Då tänker man; vad ska man välja? Svårt val. Kings brukar vara poängrika. Men Rain och Shine skrämmer mig trots 120 poäng senast. För det var hemmaplan och dessutom mot Barako som inte har någon vidare defensiv. Rain or Shine har inte imponerat på bortaplan. Vinst i premiären mot mediokra Global Port, men efter det har det blivit två raka förluster.

Barangay Kings har två segrar på hemmaplan - mot Air Express och Bolts. Förlust mot Alaska. En knapp sådan. Spelade bra senast borta mot kaffe-laget, men knapp förlust. Känns som laget är på gång nu efter en lite seg start. Man ligger dåligt till och det ska man få ändra på snabbt. Positivt att man får tillbaka viktig spelare från skada. Extra boost.

Jag tror att Kings skräller här. Ja, 2.25 är inte något lågt odds. Tycker att det är alldeles för högt. För detta Kings har potential och kapacitet.

Överspelet är som sagt också bra, men jag väljer:
Barangay Ginebra Kings @ 2.25

Matchstart: 12.00

Lycka till vid rygg!

Kommentera gärna.

/master
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.