master

Läs dagens bästa speltips med analys från vår expertbloggare master. Ta del av dagens bästa speltips och unika insättningsbonusar.

master

Grekland slår Slovenien

14 September 2013 - 14:51
Ginebra Kings vann en fullständigt galen match mot Rain or Shine med 101-100! Därmed satt raka ettan till finfina 2.25. Trippeln i Governors satt också med Ginebra Kings, Över 183.5 i matchen tillsammans med San Mig Coffee. Fin start på dagen.

Självklart missas det inte att lira i EM-basket. Tre matcher idag och jag har funnit ett intressant spel i den sista matchen för dagen, den mellan Grekland och Slovenien. Mycket viktig match för båda lagen, speciellt för Grekland som ligger risigt till trots senaste skalpen mot Spanien.

Grekland imponerade stort mot Spanien vilket ledde till en oerhört viktig seger. Samma dag besegrade Slovenien Italien. Slovenien har imponerat i många matcher, men under turneringens gång har även haft mycket tur. Som i den senaste matchen mot Italien.

Grekland är grymma när det verkligen gäller och jag tror att dem vinner relativt enkelt ikväll mot ett Slovenien som bärs mycket av sin egna publik. Grekland kommer inte tillåta sig själva att åka ut så här tidigt och kommer därför att förbättra situationen ikväll med en vinst.

Tråkigt att oddset har sjunkit på Grekland, men -2.5 ger 1.83 och jag tar det alla dagar i veckan.

Lycka till vid rygg!

Kommentera gärna.

Twitter @EdinMadrid
http://www.spreadsheet.se/NBAmaster
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.