master

Söndagens Aussie: Jets mot Heart!

23 November 2013 - 18:35
JACKPOT! Det är så vi summerar lördagen. I princip alla spel satt, och det var inga låga odds utan alla var klart över två gånger pengarna förutom överspelet på Sydney som spelades till 1.80. Det går riktigt bra nu och självförtroendet fortsatt på topp när vi kliver in på söndagen och tidiga matchen mellan Newcastle Jets och Melbourne Heart!

Mina två senaste förluster i A-League är tack vare att Heart misslyckats att göra mål. Nu får det vara nog. Ja menar, fler chanser får dom inte. Den saken är säker. Kanske, kanske när dom börjar komma igång. När Kewell är tillbaka, men så länge dom vet inte vad mål är - NEJ. Kanske gör dom mål i denna match, allt kan hända i fotboll - men jag går emot Heart denna gång utav flera anledningar.

Heart har gått mållösa i flera matcher i rad nu trots att man visat upp ett ganska bra spel. Laget har bara gjort två mål på sex matcher och båda målen kom i 2-2 matchen mot Central Coast. Alltså har man lyckats göra mål i bara en match vilket är katastrofalt. Har en skadefylld trupp, men börjar ljusna nu. Backen Kisnorbo är tillbaka(chans att starta), men Kewell är ännu inte tillbaka. Troligen är han tillbaka till nästa match. Fortsatt ett stort avbräck för detta Heart som har otroligt svårt att näta.
Sedan - med bästa spelare eller inte - är detta Melbourne Heart ligans sämsta lag. Det var man föregående säsong och det kommer man vara även denna säsong.

Newcastle Jets då... Inledde svagt med en förlust borta mot Sydney med 2-0 - även om Sydney är ett starkt lag, speciellt hemma. Har sedan dess ännu inte förlorat en match. Hade till en början svårt att göra mål, men nu har man nätat i tre raka matcher. Hemma mot CCM blev det 2-2, och efter det har man två raka segrar. Alltså kommer man med två segrar i ryggen och självförtroendet på topp. 1-2-seger i en svår bortamatch mot Adelaide för att sedan vinna hemma mot urstarka Brisbane Roar. Visserligen saknade Brisbane några viktiga kuggar då, men jag ser Brisbane som ligans bästa lag och det är oerhört starkt att vinna mot Brisbane.

Jets har saknat spelare inledningsvis, men nu börjar det ljusna på skadefronten. Får tillbaka Brown till denna match som missade förra mötet. Även Heskey är tillbaka(hoppade in senast) och får nog för första gången inleda från start. Oerhört viktig för Jets.
Jets har inget jätteavbräck förutom mittbacken Jaliens som drog på sig rött kort senast och därmed missar denna tillställning.

Jag tror att Heart får vänta ett tag till för någon poäng och kanske även sitt första mål framåt på ett bra tag. För ett hemmastarkt Jets i kalasform är svårt att rubba. Speciellt med en Heskey tillbaka som lär börja från start.

Speltips: Newcastle Jets @ 1.85 - 4/5 units
Tänkbar målgörare: Adam Taggart @ 4.50 - En spelare i bra målform till 4.50? Spelvärde!!
- 1/5 units
Hörnspel: Under 10.5 hörnor @ 1.83

Det känns som Heart någon gång måste göra ett mål, därför hoppar jag över underspelet som jag var inne på till en början. Tror som sagt på en hemmaseger och 1.85 är ganska bra då mycket talar för ettan här. KÄMPA JETS!

Matchstart: 07.00


Kommentera gärna vid rygg och lycka till vid rygg!
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Malmö FF - BP
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
1.80
19:00  IFK Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1/1 halvtid/fulltid
2.15
20:45  Genoa - Hellas Verona
Fotboll - Serie A - Hellas ö2,5 hörnor
1.74
21:00  Athletic Bilbao - Levante
Fotboll - La Liga - 1
1.71
12:00  Maden - Fucsovics
Tennis - ATP Budapest - Fucsovics
1.71

Skador & Avstängningar