zoogin_86

Lampan släktes lika fort...

8 Mars 2013 - 11:18
Lampan släktes lika fort som en objuden fis kan komma smygandes ibland.. Lampan som jag talar om är den i TB (Tampa Bay) den lampa som alltid säger "ful fart framåt hemma". Det finns inget att skylla på jag var helt fel på det igår, 1-2 mot winniepeg på ett Ö5,5 vittnar om att jag va lika fel på det som att regnet alltid är på midsommarkvällen i... ja hela sverige.

Nu över till något helt annat.. Skulle inte tro det, vi fortsätter lite till....
Brasklappen som fans i ö2,5 i mötet stuttgart- lazio va just det,, stuttgarts DÅLIGA hemmafacit. Efter 0-2 målet för lazio så smög sig "sålt smöret och tappat pengarna" känslan på så nära att det ett tag kändes som att vi satt i soffan och misströstade ikapp framför TVn. Ett litet glädjeämne i min förlust dubbel (Ö2,5) i bukarest- chelsea va att chelsea inte gjorde mål, en klen tröst..

Ända glädjeämnet igår stavas BOSTON BRUINS. En kassaskåpssäker -1,5 1a på Boston till 2,55 blev en svettig historia när blixten slog ner med 5 minuter kvar å vips så stod det 3-2 å min haka va "six feet under"..

MEN den va jue som sagt kassaskåpssäker, och i sista minuten skickar Tyler Seguin in in 4-2 pucken och sitt andra mål för kvällen :)
MEN (igen) det hjälpte föga när denna "lampa" jag nämde någon gång tidigare aldrig tändes i TB. Kanske va någon på elvärket som slutade trampa, i tampa, vad vet jag.

Bara att ta nya tag!! Ha det kärlek
1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:30  Carpi - Pro Vercelli
Fotboll - Serie B - 2 asian hcp +0,5
1.79
16:00  Lestienne - Otte
Tennis - Challenger Lille - Lestienne
1.71

Skador & Avstängningar