Spelbloggar

Spelbloggar på Rekatochklart.com
Här hittar du bloggar från våra expertbloggare.
Ta del av dagens speltips eller skriv en spelblogg du med!

Skapa en spelblogg du med!
V86 Xpress på Åby/Solvalla med en trevlig omgång.
Jag spikar i fyra av loppen dels i V86-1 på nummer 3 Amazing Dynamite som jag tror hittar en hyfsad position och avgör säkert till slut och min andra spik kommer i V86-3 på nummer 10 Rajesh Face som körs till ledningen efter ett varv och vinner loppet från den positionen och min tredje spik kommer i V86-6 på nummer 4 Island Life som leder loppet från start till mål och min fjärde spik kommer i V86-7 på nummer 6 Grainfield Ace som jag tror körs till ledningen och väl där blir den mycket svårslagen.

V86-1 3 Amazing Dynamite
V86-2 5,7,8,9,10,11,12
V86-3 10 Rajesh Face
V86-4 1,2,4,5,6,10,12
V86-5 Alla
V86-6 4 Island Life
V86-7 6 Grainfield Ace
V86-8 2,3,5,6,9

1960 rader x 0,25 = 490 Kr

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 3 Amazing Dynamite som jag tror hittar en hyfsad position och avgör säkert till slut, vid gardering kan 7 Akermann som spurtar bra till slut vara tänkbar, 1 Balfour kan vara långt framme men jag tror inte den räcker till vinst.

Min Vinnare: 3 Amazing Dynamite
Spetsbud: 4 Lightning Photo
Skrällen: 6 Sonny Bull
Ranking: A 3 B 7,1,4 C 2,6

V86-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat 7 hästar, 5 Mr Mayday vann på ett bra vis senast och kan vara med i segerstriden igen, 12 Coffie U.N.G. gjorde bort sig med galopp senast men om den sköter sig nu så kan den vara långt framme, 8 Sansiro Gel smyger med och kan bli farlig över upploppet, 9 D.D"S Perseverance gör årsdebut nu och kan behöva loppet men har hög kapacitet och plockas med på systemet.

Min Vinnare: 5 Mr Mayday
Spetsbud: 1 Kimbee Dream
Skrällen: 6 Golden League
Ranking: A 5,12 B 8,9,7,10,11 C 1,2,6,4,3

V86-3
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har spikat nummer 10 Rajesh Face som vann på ett bra vis senast och jag tror den kan köras till ledningen efter ett varv och väl där blir den mycket svårslagen, vid gardering kan 12 Tromb Access som har en vass avslutning vara tänkbar, 4 Wallaby kan få en fin resa och kan vara långt framme men jag tror inte den räcker till vinst.

Min Vinnare: 10 Rajesh Face
Spetsbud: 10 Rajesh Face
Skrällen: 11 Liza With A Z.
Ranking: A 10 B 12,4,1,7,2 C 9,8,11,5,6,3

V86-4
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat 7 hästar, 1 Udo kan bli farlig från rygg på ledaren, 2 Ushuaia As körs till ledningen in i första sväng och kan då vinna loppet från den positionen, 4 Water To Wine kan få en fin resa och kan vara med i segerstriden, 10 Luna Nera Doc har en vass avslutning och kan bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 1 Udo
Spetsbud: 2 Ushuaia As
Skrällen: 11 Elvira Gamble
Ranking: A 1,2 B 4,10,12,6,5,3,8 C 9,11,7

V86-5
Ett Femåringslopp för Ston över 2140 meter och jag har streckat alla 8 hästarna, 5 Diva Deo kan få en fin resa och kan bli farlig över upploppet, 1 Angie Simoni har en vass avslutning och kan vara med i segerstriden, 3 Going Diablo körs till ledningen i ett tidigt skede och kan då vinna loppet från den positionen, 4 Charisma K.W. har ett bra läge och kan vara långt framme.

Min Vinnare: 5 Diva Deo
Spetsbud: 3 Going Diablo
Skrällen: 8 Christine Sixteen
Ranking: A 5 B 1,3,4,7,2 C 6,8

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Island Life som körs till ledningen i ett tidigt skede och vinner loppet från den positionen, vid gardering kan 3 Antonio Tabac som spurtar bra till slut vara tänkbar, 2 Snyting har ett bra läge och kan vara långt framme men jag tror inte den räcker till vinst.

Min Vinnare: 4 Island Life
Spetsbud: 4 Island Life
Skrällen: 8 Adams Pace
Ranking: A 4 B 3,2,6 C 7,5,8,1

V86-7
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Grainfield Ace som körs till ledningen och väl där blir den mycket svårslagen, 10 Punk har en vass avslutning men det blir svårt att plocka in 40 meters tillägg, 3 Twin Peaks kan få ett bra lopp men jag tror inte den räcker till vinst.

Min Vinnare: 6 Grainfield Ace
Spetsbud: 6 Grainfield Ace
Skrällen: 1 Miss Jägers
Ranking: A 6 B 10,3,2,8,5,9 C 1,7

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat 5 hästar, 6 Pebbe Simoni smyger med och kan bli farlig över upploppet, 9 Seedorf O.M.F. gör årsdebut nu och kan behöva loppet men har hög kapacitet och plockas med på systemet, 3 King City kan få ta över ledningen efter en bit och kan då vinna loppet från den positionen, 2 Bostonz Credit har ett bra läge och kan vara med i segerstriden, 5 Fly The World har en vass avslutning och kan vara långt framme.

Min Vinnare: 6 Pebbe Simoni
Spetsbud: 3 King City
Skrällen: 8 Leo On Line
Ranking: A 6,9 B 3,2,5,1,7 C 10,8,4

Lycka till
0 Kommentarer
2017-03-29 15:12:15
Tisdag och Europatips! Dagens rad bjuder på ett gäng luriga träningsmatcher från Europas fotbollslandslag, lite härlig League One i England och fotbollsgodis från det Sydamerikanska VM-kvalet.

1. Portugal - Sverige 1
Sverige får en fin värdemätare mot EM-mästarna Portugal i Madeira. Som vanligt i träningsmatcher lär lagen gå runt på spelare. Det bör vara till Portugals fördel, då de har en större bredd på truppen. Båda lagen kommer från stora hemmavinster i helgens VM-kval. Ronaldo gjorde två baljor hemma mot Ungern, vinst 3-0. Sverige kan mycket väl få med sig en pinne mot ett Portugal som kanske inte går på full maskin, men då folket alltid överstreckar de blågula finns det värde i spikettan.

2. Frankrike - Spanien 1

Svårtippat tungviktsmöte i denna träningsmatch. Båda lagen toppar sina VM-kvalgrupper. Frankrike lär dock vilja visa hemmapubliken på Stade de France vad de går för, samtidigt som Spanien haft svårt att slå de bästa lagen på bortaplan senaste året. (Kryssat mot England och Italien.) 1X känns tryggt.

3. Holland - Italien X
Holland sparkade förbundskapten Danny Blind efter den pinsamma bortatorsken mot Bulgarien med 2-0 i helgen. Behöver komma snabbt på fötter om VM-biljetten inte ska rinna helt ut i sanden. Har mycket att bevisa för hemmafansen här och kommer att kriga, trots att det är en träningsmatch. Hemmaspelarna kommer säkerligen vilja visa den nya förbundskaptenen att de hör hemma i startelvan. Italien ligger på samma poäng som ettan Spanien i sin VM-kvalgrupp. Känns trygga, men tar inte alltid fram det bästa när det inte står något på spel. Helgardera helst.

4. Irland - Island 1
Irland blev omsprungna av Serbien som tabelletta i VM-kvalgrupp D efter 0-0 hemma mot Wales i helgen. Har annars imponerat i detta EM-kval. Island håller inte riktigt samma nivå som innan och under EM, men har ändå en stabil andraplats i sin kvalgrupp bakom Kroatien. Kom undan med nöd och näppe borta mot Kosovo, vinst 2-1, i helgen. Jämn match att vänta, men ettan först.

5. Österrike - Finland 1
Österrike har inte alls klarat av att hålla samma nivå i VM-kvalet som EM-kvalet där de vann Sveriges grupp, ligger bara fyra nu. I helgens match mot Moldavien hade laget svårt att få in bollen trots hårt tryck. Inte förrän med kvarten kvar kom 1-0, och sedan 2-0 på övertid. Finland har bara en poäng i årets VM-kval, 1-1 hemma mot Kosovo. Men de har inte åkt på några stora torskar. Förlorade bara med uddamålet borta mot Ukraina och Island. Vanligtvis stark etta, men krysset ska med om det ska till storvinst.

6. Oxford-Bury X
Oxford har fortfarande en liten chans att nå playoff, men då måste vinsterna börja komma. 0-0 i veckan borta mot Northampton. Tråkig hemmastatistik med fyra torsk på de fem senaste. Bury ser ut att klara kontraktet och är inne i en fin formkurva. Kan absolut skrälla här.

7. Sheffield United - Millwall 2
Sheffield United går som tåget och har i praktiken redan fixat en direktplats Championship nästa säsong, har nu tio poäng ner till playoffplatsen. Millwall däremot har betydligt mer att spela för. Ligger nu sjua i tabellen, tre poäng upp och en match mindre spelad än sexan Southend som har den sista playoff-platsen. Till låg procent är Millwall ett kul skrällförslag.

8. AFC Wimbledon - Rochdale 2
Rochdale skötte sig utmärkt i veckan borta mot Chesterfield och vann med stabila 3-1. Jagar playoffplats. Wimbledon såg betydlig tröttare ut i förlusten hemma mot Southend med 2-0. Har inget att spela för i mitten av tabellen. Form och motivation på Rochdales sida. Tvåa.

9. Bolivia-Argentina 2

VM-kvalet i Sydamerika har fem omgångar kvar och viktiga poäng står på spel. Argentina ligger är bara två poäng från att missa VM och måste verkligen ta tre poäng mot ett av gruppens sämre lag. Messi och hans kamrater har dock inte imponerat hittills. 1-0 mot Chile hemma senast genom en straff. Bara vunnit två av sex bortamatcher hittills. Kan få det tufft igen.

10. Brasilien-Paraguay 1
Brasilien är tillbaka i gammalt gott slag. Leder Sydamerikas VM-kvalgrupp i överlägsen stil. Hemma har man idel segrar på slutet, bland annat 3-0 mot Argentina. Paraguay ska inte räcka till här.

11. Chile-Venezuela 1

Chile har kniven på strupen. Ligger sexa i gruppen och måste vinna hemma mot bottenlaget Venezuela om det ska finnas chans till VM. Besitter hög kvalitet på spelarmaterialet med Alexis Sanchez och Arturo Vidal i främsta ledet. Ska vinna detta enkelt på hemmaplan där man är starka. De senaste fyra mötena kan vara en fingervisning, 4-0 i matcher till Chile och 14-1 i målskillnad. 3-0?

12. Equador-Colombia 1
Ruggigt viktig möte i kampen om VM-biljetten. Colombia innehar den fjärde och sista direktplatsen. Equador skuggar en poäng bakom på kvalplats. Equador är ett av världens starkast hemmalag när de spelar i sin hemmaborg på 2880 meters höjd över havet. Colombia har inte vunnit här på 20 år. Bara en torsk för hemmalaget på de tolv senaste, den kom mot Brasilien. Nu tre raka vinster med 9-1 i målskillnad. Till låg procent ser spikettan högintressant ut.

13. Peru-Uruguay
Hemmaplan betyder mycket i det Sydamerikanska mästerskapet, så trots att Uruguay får tillbaka sin storstjärna Suarez från avstängning och har en anfallspartner i världsklass, Cavani, vid sin sida så är det ingen enkel match som väntar. Peru spelade bland annat 2-2 hemma mot Argentina nyligen och Uruguay har bara en bortavinst på sex försök i detta kvalspel. Gardera.


Veckans kassaskåp

Chile

Spelarmaterial i världsklass möter ett Venezuela som bara tagit en pinne på bortaplan under detta VM-kval. Chile måste dessutom gå för vinst då VM-biljetten är i fara. Statistiken säger dessutom 14-1 och fyra raka vinster för Chile i de senaste inbördes mötena.

Varningens finger!

Millwall

Möter ett Sheffield United i ”rätt” läge. Serieledarna är i stort sett klara för direktavancemang. Millwall släpper, sin senaste bortamatch till trots då det blev 3-3, in väldigt lite mål och är svårslagna. Är nu snubblande nära en playoff-plats och kommer gå för vinst. Visade i FA-cupen att man kan stå upp mot bra lag, då Millwall slog ut hela tre (!) Premier League-klubbar.


Lilla raden 144r

1. Portugal-Sverige 1
2. Frankrike-Spanien 1x
3. Holland-Italien 1x2
4. Irland-Island 1
5. Österrike-Finland 1x
6. Oxford-Bury X
7. Sheff.U-Millwall 1x2
8. AFC Wimb.-Rochdale 2
9. Bolivia-Argentina x2
10. Brasilien-Paraguay 1
11. Chile-Venezuela 1
12. Equador-Colombia 1
13. Peru-Uruguay x2


Stora raden 1296r

1. Portugal-Sverige 1
2. Frankrike-Spanien 1x
3. Holland-Italien 1x2
4. Irland-Island 1x
5. Österrike-Finland 1x
6. Oxford-Bury 1x2
7. Sheff.U-Millwall 1x2
8. AFC Wimb.-Rochdale 2
9. Bolivia-Argentina x2
10. Brasilien-Paraguay 1
11. Chile-Venezuela 1
12. Equador-Colombia 1
13. Peru-Uruguay 1x2

Spela på Stryktipset - klicka här!
0 Kommentarer
2017-03-27 19:40:14
Extra V75 på Halmstad med en trevlig omgång.
Jag spikar i två av loppen dels i V75-5 på nummer 2 Ultra Bright som vinner från ledningen och min andra spik kommer i V75-7 på nummer 3 Avec Wine som jag tror hittar en hyfsad position och avgör säkert till slut.

V75-1 1,3,4,5,9
V75-2 2,3,4,6
V75-3 2,6,10,11,14
V75-4 1,6
V75-5 2 Ultra Bright
V75-6 1,3,6,13
V75-7 3 Avec Wine

800 rader x 0,50 = 400 Kr

V75-1
Vi inleder V75 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat 5 hästar, 9 Top Of The World smyger med och kan bli farlig över upploppet, 1 Star Advisor Joli håller upp ledningen och kan då vinna loppet från den positionen, 5 Napoleon C.D. kan få en fin resa och kan vara med i segerstriden, 3 Augustus F. gjorde bort sig med galopp senast men om den sköter sig nu så kan den vara långt framme, 4 Alkalizer Am gör årsdebut nu och kan behöva loppet men har hög kapacitet och plockas med på systemet.

Min Vinnare: 9 Top Of The World
Spetsbud: 1 Star Advisor Joli
Skrällen: 11 Handsome Knight
Ranking: A 9,1 B 5,3,4,8,7,10 C 6,2,11

V75-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat 4 hästar, 4 Super War Horse har en vass avslutning och kan vara med i segerstriden, 3 Virtual Leg vann på ett bra vis senast och kan vara långt framme, 2 Al"s Espresious kan få en fin resa och spurtar bra till slut, 6 Veneer körs till ledningen i ett tidigt skede och kan då vinna loppet från den positionen.

Min Vinnare: 4 Super War Horse
Spetsbud: 6 Veneer
Skrällen: 5 Europa Sisu
Ranking: A 4,3 B 2,6,9,1,8 C 5,7

V75-3
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat 5 hästar, 14 Benjamin Evo står dåligt till men kan bli farlig över upploppet, 6 Winner"s Wine körs till ledningen i ett tidigt skede och kan då vinna loppet från den positionen, 2 J.H.Mannerheim gjorde bort sig med galopp senast men om den sköter sig nu så kan den vara långt framme, 11 Ferrari River gör årsdebut nu och kan behöva loppet men har hög kapacitet och plockas med på systemet, 10 Romeo Face vann på ett bra vis senast och kan vara med i segerstriden igen.

Min Vinnare: 14 Benjamin Evo
Spetsbud: 6 Winner"s Wine
Skrällen: 8 Carro"s Fax
Ranking: A 14,6 B 2,11,10,1,3,13,7,12 C 8,9,4,5

V75-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat 2 hästar, 6 Like A Star kan få ta över ledningen efter en bit och kan då vinna loppet från den positionen, 1 Julia Af Solnäs kan bli farlig om den hittar ut från innerspåret, vid ytterligare gardering 10 Notre Avenue som har en vass avslutning vara tänkbar.

Min Vinnare: 6 Like A Star
Spetsbud: 6 Like A Star
Skrällen: 4 Glimmagumman
Ranking: A 6,1 B 10,3,11,2,9,5 C 4,8

V75-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Ultra Bright som jag tror körs till ledningen in i första sväng och väl där blir den mycket svårslagen, vid gardering kan 5 Darling Hornline som kan få en fin resa vara tänkbar, 13 Pandora Face spurtar bra till slut och kan vara långt framme men jag tror inte den räcker till vinst.

Min Vinnare: 2 Ultra Bright
Spetsbud: 2 Ultra Bright
Skrällen: 8 Staro Ironmaid
Ranking: A 2 B 5,13,7,4,12,1 C 9,8,14,6

V75-6
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat 4 hästar, 13 Carabinieri vann på ett bra vis senast och kan vara med i segerstriden igen, 6 Bravo Navarone gör årsdebut i ny regi hos Lutfi Kolgjini och kan bli farlig över upploppet, 3 Sevilla körs till ledningen i ett tidigt skede och kan då vinna loppet från den positionen, 1 Tumble Dryer har ett bra läge och med en lucka till slut så kan den vara långt framme.

Min Vinnare: 13 Carabinieri
Spetsbud: 3 Sevilla
Skrällen: 11 Dumas Sand
Ranking: A 13 B 6,3,1,15,8,7,2,12,5 C 10,14,11

V75-7
Vi avslutar V75 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Avec Wine som jag tror hittar en hyfsad position och spurtar ner sitt motstånd till slut, vid gardering kan 4 Valentin som vann på ett bra vis senast vara tänkbar, 2 Flirt Fortuna körs till ledningen och kan vara långt framme men jag tror inte den räcker till vinst.

Min Vinnare: 3 Avec Wine
Spetsbud: 2 Flirt Fortuna
Skrällen: 10 Tequila F.
Ranking: A 3 B 4,2,12,11,7,8,6,1 C 10,9,5

Lycka till
0 Kommentarer
2017-03-26 12:06:54
Man kan alltid lita på att söndagens europatips bjuder på jackpot. Denna gång slåss vi om 3,5 miljoner. VM-kval, med Lasse Lava in action, italienska Serie B och spanska Segunda Divison ska vi sätta tänderna i för 13 rätt. Som vanligt hittar vi en hel del streckvärde i de lägre divisionerna!


Nordirland - Norge 1
Det mesta talar egentligen för Nordirland här. Hemmalaget har en fantastisk statistik hemma på Windsor Park. Innan torsken i träningsmatchen mot Kroatien i november hade Nordirland 11 raka utan förlust. Fem raka utan insläppt mål. Norge kontrar med en poäng på de senaste sju bortamatcherna…nu måste norrmännen vinna för att ta in på Nordirland som är tvåa i gruppen, fyra poäng före. En detalj som gör att man ändå vill helgardera denna match är Norges byte av förbundskapten. Herr Lagerbäck gör nu sin premiär med Norge och den mannen har stått för större under än tre poäng mot Nordirland.

Armenien - Kazakstan 1
Bottenmöte i grupp E. Armenien kommer från två raka hemmavinster. 3-2 mot Montenegro i VM-kvalet och samma siffror i en träningslandskamp mot Island. Ska visserligen vara favoriter, men inte så stora som streckprocenten ger sken av. Kazakstan har inte vunnit än i kvalet, men har å andra sidan mäktat med att ta poäng av både Polen och Rumänien. Gardering om man går för miljonerna.

Montenegro - Polen 2
Polen toppar grupp E med tre vinster och en oavgjord. Slog Rumänien med starka 3-0 i senaste kvalmatchen och har givetvis massa kvalitet i laget, med Lewandowski som frontfigur. Montenegro har dock imponerat hittills och är tvåa i gruppen med sina sju poäng. Har bland annat slagit Danmark borta, kryssat mot Rumänien och utklassat Kazakstan hemma med 5-0. Polen går givetvis först, men frågan är hur hårt streckade de kommer bli? Kan vara läge att smyga med krysset.

Rumänien - Danmark 2
Mycket viktig match för trean och fyran i grupp E. Ingen har råd att förlora. Danmark gjorde en bra insats borta mot Polen där man nosade på poäng. Rumänien har inte riktigt kommit upp i form efter EM i somras. Förutom 5-0 borta mot Armenien så har det varit rätt trötta insatser. Nu är deras spanienproffs, anfallaren Florin Andone, avstängd med. Fördel Danmark. Men här garderar vi så mycket vi har råd med.

England - Litauen 1

Lagen var även i samma grupp i EM-kvalet senast. Då vann England båda mötena med 3- och 4-0. Lituaen ska nog ses som det bästa av baltländerna och har tagit ett par fina poäng på bortaplan, bland annat 1-1 mot Skottland i detta kval. Förlorade med 3-0 mot Tjeckien i en träningsmatch i veckan. Liknande siffror nu?

Malta - Slovakien 2
Fyra raka torsk och målskillnad 1-10 är Maltas facit så här långt i VM-kvalet. När Slovakien, med härföraren Marek Hamsik, kommer på besök blir det ytterligare en förlust till samlingen.

Skottland - Slovenien X
Trots en trupp med ett gäng habila spelare från Premier League och Championship så har Skottland inte fått till det alls i detta VM-kval. Måste nu vinna för att ens ha en liten chans på VM i Ryssland. Slovenien har däremot imponerat. Inte minst med vinst mot Slovakien och kryss hemma mot England. Har bra chans på minst en pinne.

Spal 2013 - Frosinone 1
Rykande toppmöte i Serie B mellan ettan Spal och tvåan Frosinone. Spal har bara en torsk hemma på Stadio Paolo Mazza denna säsong och 20 raka utan förlust totalt. Hemmaplan betyder mycket här. Frosinone vann mötet med 2-1 hemma i höstan, men är inte alls lika vassa på bortagräs där man bara vinner var tredje match i ligan. 1X ska räcka.

Bari - Novara 2
Novara gästar det gamla svensklaget Bari med en glödande form i ryggen, nio raka utan förlust. Bara en poäng skiljer Bari och Novara i tabellen, båda ligger på playoff-plats. Bari vann starkt hemma mot Frosinone senast. Är dock hårt kryssat av folket. Vi vill gå för lite större pengar och hittar form-chansningen på Novara.

Vicenza - Brescia 1
Brescia är totalt iskalla på resande fot. En vinst på hela säsongen och på de tio senaste bortamatcherna har de lyckats skrapa ihop två poäng. Trots att Vicenza envisas med att kryssa mer än varannan match hemma så får laget förtroendet.

Cadiz - Tenerife 1
Vidare till Segunda division. Trean och fyran i tabellen drabbar samman. Cadiz ett av ligans bästa hemmalag, något Tenerife också är. Bara vunnit tre matcher borta i år. 1X.

Elche - Zaragoza X
Två gamla La Liga-lag som inte räcker till för finrummen längre. Zaragoza har varit en negativ överraskning i år och ligger bara tre poäng över nedflyttning. Kommer kriga hårt här. Elche harvar i mittenlandet och måste prestera en mäktig spurt om det ska kunna bli playoff. Har tre raka hemmakryss nu och tycks alltid spela täta matcher. Luktar delad pott.

Mirandes - Huesca 1
Mirandes ligger sist i Segunda, men har fortfarande chansen att klara sig kvar. Lär vara desperata hemma på Estadio Municipal. Huesca slåss för att komma över ett annat sträck, har en pinne upp till playoff. Har dock sin mittbacksklippa och lagkapten Lopez avstängd här. Mirandes duktigt understreckade så vi börjar med den desperata ettan, trots tveksam form.


Omgångens kassaskåp

England

Det känns aldrig säkert att spika England oavsett motstånd. Ställde upp med en 3-4-3 uppställning i träningsmatchen borta mot Tyskland i veckan där det blev torsk med 1-0. Såg dock helt ok ut och det är en uppställning som bör passa mot ett tillbakadraget Litauen. Litauen får dessutom klara sig utan sin backklippa Freidgeimas, som är avstängd. Frågan är väl bara om det blir 2-3 eller 4-0?

Varningens finger!

Slovenien

Slovenien har verkligen fått ihop sitt anonyma lagbygge till detta VM-kval. Fyra poäng mot Slovakien och England imponerar. Skottland har gjort det motsatta. Torskade stort mot Slovakien och England och fick bara 1-1 hemma mot Litauen. Nu tycks de ändå bli stabila streckfavoriter. Men Slovenien har alla chanser i världen att sätta spiken i kistan för skottarnas VM-drömmar.


Lilla raden 216r

1. Nordirland-Norge 1x2
2. Armenien-Kazakstan 1x
3. Montenegr-Polen 2
4. Rumänien-Danmark 2
5. England-Litauen 1
6. Malta-Slovakien 2
7. Skottland-Slovenien X
8. Spal 2013-Frosinone 1x
9. Bari-Novara 1x2
10. Vicenza-Brescia 1
11. Cadiz-Tenerife 1x
12. Elche-Zaragoza 1x2
13. Mirandes-Huesca 1


Stora raden 1296r

1. Nordirland-Norge 1x2
2. Armenien-Kazakstan 1x
3. Montenegr-Polen 2
4. Rumänien-Danmark x2
5. England-Litauen 1
6. Malta-Slovakien 2
7. Skottland-Slovenien 1x2
8. Spal 2013-Frosinone 1x
9. Bari-Novara 1x2
10. Vicenza-Brescia 1
11. Cadiz-Tenerife 1
12. Elche-Zaragoza 1x2
13. Mirandes-Huesca 1x

Spela på Stryktipset - klicka här!
0 Kommentarer
2017-03-25 21:10:22
Sverige möter Vitryssland på Friends klockan 18:00 i kväll.
Matchen sänds på Kanal 5 med gamle Rekat-profilen Jarelind som kommentator. Som alltid kul när Jarelind (som själv alltid - förr i alla fall - spelade på kryss på de matcher han kommenterar) hörs på den här höga nivån.

Nog om detta!

Det är alltså dags för VM-kval och för båda lagen är det bara seger som gäller. Ettan går direkt till VM och tvåan får kvala.

1 Frankrike 4 3 1 0 5 10
---
2 Holland 4 2 1 1 4 7
---
3 Sverige 4 2 1 1 3 7
4 Bulgarien 4 2 0 2 -4 6
5 Vitryssland 4 0 2 2 -4 2
6 Luxemburg 4 0 1 3 -4 1

Sverige är favorit, men jag ser inte mycket spelvärde på 1x2-marknaden eller med diverse hcp-spel, just nu. Vitryssland är nämligen inte så tokigt och även om Hleb saknas (avstängd) så har man ett fullt okej lag.

Vitryssland har fått extremt dåligt betalt för sina spelmässigt fullt godkända insatser i det här kvalet.
Skriver kort om matcherna nedan:
Senast först:

Bulgarien–Vitryssland 1–0
Vitryssarna borde i alla fall fått med sig en pinne. Förde spelet och jagade nästan hela matchen en kvittering.
Vann hörnorna med 8-1, avsluten med 12–9 och boll% med 62–38. Det i Bulgarien.

Grekland–Vitryssland 0-1
Träningsmatch, kommenteras ej.

Vitryssland–Luxemburg 1-1
Vitryssland slarvade bort den här segern. Styrde matchen helt men släppte in 1-1 i 85 min. Vann hörnorna med 6–0, avsluten med 20-1 och boll% med 67-33.

Holland–Vitryssland 4-1
Programenlig förlust mot ett för bra lag.

Vitryssland–Frankrike 0-0
Vitryssland krigade till sig en poäng. Spelade stabilt försvarsspel och kontrade sedan.

Så Vitryssland har gjort ett helt OK kval och är inte många snäpp bakom Sverige kvalitétsmässigt, men har haft lite för mycket stolpe ut i kvalet.
Nu räcker det inte med att kriga för 0-0 utan laget måste framåt, det gör att det här kan bli en mycket mer öppen match och sevärd match nu än om det vore i öppningsomgångarna.

Vitryssland har gjort tre starka matcher i rad och producerat 14 hörnor på sista två VM-kvalen. Visst mot något sämre motstånd, men med tanke på att laget måste framåt nu BÖR laget producera 4 eller fler hörnor i kväll.
Ber365:s lina ligger nämligen väldigt givmilt på Vitryssland över 3,5 hörnor till 1,90 i odds.

Sveriges möjliga startelva:
Olsen
Lustig, Granqvist, Jansson, Augustinsson
Durmaz, Hiljemark, Ekdal, Forsberg
Berg, Toivonen

Skador & avstängningar.
Sverige:
John Guidetti, Martin Olsson.
Vitryssland:
Aleksander Hleb (avstängd). Sergej Kornilenko och Timofei Kalatsjev är ej med i truppen.

Förutom Sveriges match kommer gruppledaren Frankrike gästa jumbon Luxemburg och Bulgarien ta emot Holland i Sveriges grupp under lördagen.

Matchstart: 18:00
Var: Friends Arena
TV: Kanal 5

Mina spel: Sverige–Vitryssland. Vitryssland över 3,5 hörnor. Odds: 1,90. Bolag: bet365 . 2/4 units.0 Kommentarer
2017-03-25 09:12:05
VM-kval helg innebär att de sex första på kupongen hämtas från
just VM-kvalet medan resterande är från engelska League 1. På
pappret ser utgången i de sex kvalmatcherna rätt så givna ut.
Mer ovisst i League 1 där vi väljer att gardera upp fyra av
sju matcher. Chansspikar krysset i match 11 och hoppas på bra
lottning i match 8 som inte spelas då hemmalaget Charlton har
många spelare på landslagsuppdrag. Som extra krydda lägger vi
till lite specialspel på tänkbara målgörare som vi hoppas gör
jobbet denna helg.


Match 1

Sverige - Vitryssland 1

(TTT 10-0-0)

Sverige har inlett kvalet på förväntat sätt. Vinster mot Luxem-
burg och Bulgarien, kryss mot Nederländerna och förlust mot
gruppfavoriten Frankrike. Oscar Wendt har tackat nej och med
Martin Olsson skadad så är Ludwig Augustinsson rätt ohotad på
vänsterbacken. På mitten fanns det denna gång ingen plats för
varken Marcus Rohden, Alexander Fransson eller Oscar Lewicki.
Trist skada på John Guidetti som ersätt av Isaac Kiese Thelin
i truppen. Sen test på Victor Nilsson Lindelöf som trampade
snett på träning och stukade tassen. Vitryssland inledde kvalet
med skrällpoäng hemma mot Frankrike men krysset hemma mot Luxem-
burg var inte lika imponerande (speciellt med tanken på att man
spelade 11 mot 10 i 45 minuter). Har även en klar förlust mot
Nederländerna samt knapp torsk mot Bulgarien på kontot. Paradox-
alt nog så har laget gått mycket bra i träningslandskamperna men
när det har gällt poäng så har laget svikit. Saknar här rutinerade
spelare som Sergei Kornilenko, Sergei Krivets och inte minst
Alexander Hleb. Sen test på forwardsfyrtornet Mikalay Signevich.

Tips: Att göra mål i matchen Emil Forsberg @ 4,33 - bet365 -


Match 2

Bulgarien - Nederländerna 2

(TTT 0-0-10)

Hemmalaget har 2-0-2 och planenligt vunnit hemma mot Vitryssland
och Luxemburg. Kan dock inte påstå att det varit några bergsäkra
segrar. Tidig ledning (på misslyckad offsidefälla) mot Vitryss-
land, sen utspelad och segern var näst intill en stöld. Pang-pang
matchen mot Luxemburg (4-3) kunde gått hur som helst. Utan chans
mot både Sverige och Frankrike där man föll med tre bollar i båda
matcherna. Spartaks Ivelin Popov enda stjärnan i truppen som till
största del innehåller inhemska spelare samt lite rutin från Tur-
kiet. Dras med flera tunga skador. Målis Vladislav Stoyanov, för-
svararen Yordan Minev och mittfältarna Georgi Milanov & kapten
Svetoslav Dyakov är alla otillgängliga. Känns som att Nederländ-
erna går en kamp moed Sverige om andraplatsen i gruppen. Har sju
poäng på de fyra man spelat.Segrar mot Luxemburg och Vitryssland.
Kryss mot Sverige och noll mot Frankrike. Coach Danny Blind har
valt att dumpa rutinerade keepern Maarten Stekelenburg, så PSVs
Jeroen Zoet förväntas vakta buren. Ajax supertalang Matthijs de
Ligt och Lazios Wesley Hoeedt nya namn i truppen. Framåt hoppas
man att det lossnar för Spartaks duktige ytter Quincy Promes som
räddade sitt lag i derby mot Lokomotiv förra helgen. Tottenhams
Vincent Janssen medverka ej pga sjukdom.

Tips: Att göra mål i matchen Quincy Promes @ 3,00 - bet365 -


Match 3

Schweiz - Lettland 1

(TTT 10-0-0)

Alpgänget har gjort sitt jobb så här långt. Inga jättevinster men
med fyra raka segrar i bagaget kan ingen vara missnöjd med laget.
Hemma har man 2-0 vinster mot vitt skilda motstånd, Portugal och
Färöarna. På bortaplan segrar mot Ungern (3-2) och lilla Andorra
(2-1). Kommer med en bra och rutinerad trupp trots att man saknar
Ricardo Rodriguez och Eren Derdiyok. Ynglingen Breel Embolo inte
heller med denna gång. Tre debutanter i Leo Lacroix, Remo Freuler
och Steven Zuber. Lettland fortsätter kräftgången och satsningen
på fotboll i landet är under all kritik. Kommer med en trupp som
är anonym. Får åter hoppas på att Andris Vanins i målet och för-
svararen Kaspars Gorkss håller nere siffrorna. Framåt finns rutin
i Grits Karlsons (35) och talang i Valerijs Sabala. Uttagen är
även Readings Deniss Rakels som inte spelat match sen 23e augusti
förra året pga skada. På tal om skador så saknas Oskars Klava,
Aleksandrs Cauna och Artjoms Rudnevs. Om man förlorar hemma mot
Färöarna så bör man få svårt att rubba Schweiz borta.


Match 4

Portugal - Ungern 1

(TTT 10-0-0)

Portugal har efter 0-2 i första matchen mot tabelledande Schweiz
radat upp storsegrar. 6-0 mot både Andorra och Färöarna samt 4-1
senast mot Lettland. Anfallsesset Cristiano Ronaldo har hunnit med
sju mål på dessa tre matcherna. Portos Andre Silva är näst bäste
målgörare med sina fyra baljor och snittar med det nästan ett mål
per landskamp. Ricardo Carvalho, Danny och Nani saknas i truppen.
Ungern inledde kvalet trögt med 0-0 mot Färöarna och 2-3 mot Sch-
weiz men har nu två raka segrar förvisso mot Lettland och Andorra
men laget gör mål. Adam Szalai är bäst på det med sina fyra. På
målvaktssidan har keepern Gabor Kiraly lämnat över vantar till
Peter Gulacsi (pyjamasen behöll dock Kiraly) som vaktat målet i
de fyra kvalmatcherna. Får klara sig utan Laszlo Kleinheisler
som är avstängd men i övrigt inga tunga jobsposter. Fyra debut-
anter i truppen, Krisztian Adorjan, David Holman, Marton Eppel
samt brassen Paulo Vinicius som fixat ungerskt pass nyligen.

Tips: Att göra mål i matchen Andre Silva @ 2,20 - bet365 -


Match 5

Belgien - Grekland 1

(TTT 10-0-0)

Toppmöte i grupp H. Belgien leder på maximala 12 poäng efter
segrar mot Cypern (3-0), Bosnien (4-0), Gibraltar (6-0) och
senast krossade man Estland med 8-1. Sprider målskyttet fint
och har tre man (Dries Martens, Eden Hazard & Christian Ben-
teke) på tre mål bakom bäste målgöraren Romelu Lukaku. Har
kanske Europas stjärntätaste landslag och här fyller man på
med två blivande stars i Anderlecht-duon Leander Dendoncker
och Youri Tielemans. Mönchengladbachs Thorgen Hazard är inte
heller lastgammal och ersätter sin bror, Eden som är skadad.
I övrigt saknas Jordan Lukaku, Vincent Kompany och Steven De-
four men som alla förstår så går de enkelt att ersätta. Tvåa
i gruppen är Grekland som verkar ha vaknat till liv efter ett
par katastrof-säsonger. Var säkert viktigt att man tog en vinst
i träningslandskampen borta mot Holland precis innan kvalet drog
i gång. 4-1 Gibraltar, 2-0 Cypern, 2-0 Estland och senast 1-1 mot
Bosnien i en het drabbning där Georgios Tzavellas räddad poäng i
95e minuten. Matchen innehöll även 12 gula kort och ett försök
att blotta motspelare när Edin Dzeko drog ned brallorna på Kyr-
iakos Papadopoulos med rött kort för båda som resultat. Ingen
Papa här då han följaktligen är avstängd. I övrigt saknar man
förstekeepern Orestis Karnezis och anfallaren Nikos Karelis.


Match 6

Cypern - Estland 1

(TTT 10-0-0)

Båda lagen har tre förluster samt vinst mot Gibraltar. Cypern
testade formen inför denna match med 3-1 vinst mot Kazakstan.
Även om cypriotiska ligan har fått lite högre status de senaste
åren så har inte många spelare tagit steget ut i de övriga euro-
peiska ligorna. Snarare så att alla importer i inhemska ligan
gör att talangerna inte får chansen. Saknar Jason Demetriou &
Pieros Sotiriou pga avstängningar. Estland har inlett kvalet
svagt och målskillnaden är ej skoj. 0-5 mot Bosnien och 1-8
mot Belgien gör att 4-0 mot Gibraltar inte räddar upp den.
0-2 mot Grekland mer normal förlust om man säger så. Kapten
Ragnar Klavan från Liverpool matchen största stjärna, annars
precis som Cypern få stora namn i truppen. Några som saknas
är Gert Kams, Artur Pikk, Enar Jääger, Tarmo Kink o Ats Purje.


Match 7

Bury - Fleetwood X

(TTT 0-0-10)

Sjuttondeplacerade Bury har fyra poäng till godo på Port Vale
som är närmast under nedflyttningsstrecket. Laget är bra defen-
sivt och har hållit nollan i de tre senaste. Huddersfield-lånet
Joe Murphy stor del i detta så klart. Även ex-Birmingham backen
Paul Caddis gör det bra i sin nya roll som central mittfältare.
Framåt handlar det till 85 % om James Vaughan som stått för 21
mål på 30 matcher. Skador på Danny Mayor, Nathan Cameron, Zeli
Ismail, Craig Jones och Andrew Tuttle. Tabelltrean Fleetwood
har 68 poäng och det är fyra färre än Bolton som innehar direkt-
uppflyttningsplats. Hade kanonform tills man stötte på patrull
mot Bolton (2-4). Efter det 1-0 Walsall och senast 0-0 mot AFC.
Skador stör på mittfältaren Jimmy Ryan och offensiva trion Wes
Burns, Martyn Woolford och Devante Cole. Får ej använda George
Glendon som är under utredning misstänkt för våldtäkt. Backen
Conor McLaughlin landskampar med Nordirland och medverkar ej.


Match 8

Charlton - Milton Keynes 1

(TTT 9-1-0)

Lottas 11-3-2


Match 9

Chesterfield - Rochdale 2

(TTT 1-0-9)

Nästjumbon Chesterfield får svårt att hänga kvar i League 1.
En vinst på de 12 senaste gör ju ingen glad men lite ljus i
tunneln är att laget gjort mål framåt i de tre senaste. Den
gamle (nåja) målmaskinen Sylvain Ebanks-Blake som öste in mål
under sin tid i Plymouth och Wolves har två mål på de två sen-
aste så kanske har han vaknat till liv igen. Bildar nu anfalls-
linje med Kristian Dennis och Rai Simons sedan manager Gary
Caldwell bytt spelsystem från 4-4-2 till 4-3-3. Ched Evans är
fortfarande osäker till spel så trion lär få fortsatt förtro-
ende. Kapten Ian Evett både gjorde mål och skadade sig mot
Shrewsbury och ser ut att missa även denna match. Missar gör
även Connor Dimaio som ska spela landskamp för Irlands U-21.
Rochdale hoppas fortfarande kunna nå play-off men då krävs
det att bortaspelet förbättras de sista omgångarna. 4-4-10
och 17-31 i målskillnad borta att jämföra med 11-5-3 och 41-
23 hemma. Har de sju senaste matcherna öst på framåt men sam-
tidigt har det inte stämt bakåt och det har resulterat i 17
mål framåt och 17 insläppta. Har dock nu åter (sedan två mat-
cher) förstekeepern Conrad Logan åter och Cardiff-lånet Ben
Wilson får nöja sig med bänkplats. De som har bäst form framåt
är Nathaniel Mendez-Laing och Ian Henderson. Skador på målis
Josh Lillis, Keith Keane, Steven Davies & Reuben Noble-Lazarus.
Saknar även Matty Lund som hoppas får göra sin andra landskamp
när Nordirland möter Norge i VM-kvalet.

Tips: Att göra mål i matchen Nat Mendez-Laing @ 2,60 - bet365 -


Match 10

Coventry - Bristol Rovers 2

(TTT 0-0-10)

Gamle svensklaget Coventry ligger sist i League 1 och League 2
kommer allt närmare. Tog senast första trepoängaren på sju mat-
cher när Port Vale (även det ett bottenlag) besegrades med 2-1.
Var dock knappast så att spelet plötsligt började stämma utan
målen kom genom en superskott av Kyle Reid och ett Port Vale-
självmål. Ska även sägas att Port Vale är lika usla borta som
Coventry dvs en vinst på hela säsongens bortaspel. Sena tester
på Kevin Foley och Marcus Tudgay men även om de skulle kunna
medverka, varför ändra en vinnande startelva. Tre poäng är av-
ståndet upp till play-off för Bristol Rovers. Har även spelat
en eller två matcher fler än lagen närmast ovanför. Har nu tre
vinster på de fyra senaste men innan dess spelade man sex raka
kryssmatcher. Startar ofta matcherna bra med tidigt mål. Både
mot Southend och Chesterfield inledde man målskyttet i matchens
första spelminut. Så det gäller för publiken att komma i tid och
för motståndarna att vara vakna från första stund. Bra form på
anfallaren Rory Gaffney som vågar ta för sig och det har result-
erat i två mål på de tre senaste matcherna. Saknar landskampande
duon Jake Clarke-Salter (England u-20) och Ryan Sweeney (Irland
u-21). James Clarke fortsätter vila efter sin allergi-chock mot
Bury. I samma match drog Stuart Sinclair på sig två gula kort
och var avstängd mot Chesterfield men nu åter och redo för spel.

Tips: Att göra mål i matchen Rory Gaffney @ 2,75 - bet365 -


Match 11

Gillingham - Peterborough X

(TTT 7-1-2)

18e placerade Gillingham har haft tufft spelschema på slutet och
stött på bra motstånd i form av Scunthorpe, Bolton och Rochdale.
En vinst och två förluster på dessa tre. Fick senast Pakistanske
försvararen Zech Rehman utvisad men då var hade man redan 1-3 i
baken och matchen var körd. Rehman avstängd här och med skador
på Aaron Morris, Paul Konchesky, Bradley Gramston & Chris Herd
så hoppas så klart manager Adrian Pennock att någon av Adedeji
Oshilaja / Ryan Jackson ska hinna bli kvitt sina småskador till
matchstart. Framåt skada på Rory Donnelly samtidigt som inlånade
Bournemouth-anfallaren Joe Quigley ska landskampa med Irlands u21
kan öppna för ett annat lån från samma klubb, Harry Cornick. Har
Josh Wright åter efter avstängning. Självklart klantigt av Wright
att dra på sig kort men man kan samtidigt förstå att killen ville
fira lite extra efter ha satt TRE straffar på nio minuter i mat-
chen mot Scunthorpe, när man vände 0-2 till 3-2 vinst. Peterboro-
ugh var ett av lagen man trodde skulle ha chans på direktplats,
men säsongen har inte varit så bra. Har bara en vinst på de åtta
senaste och flera gånger under dessa nio har spelare tagit röda
kort i slutet av matcherna, frustration månne? Hemvändaren Craig
Mackail-Smith har gett anfallet en boost och nu börjar även målen
trilla in för skotten. Sena tester på Gwion Edwards och Jermaine
Anderson som båda dras med skador. Chansspikar krysset.


Match 12

Northampton - Oxford 1

(TTT 7-0-3)

Fin hemmaform på 14e placerade Northampton. Fem av de sex senaste
hemma på Sixfields Stadium har slutat i vinst. Gjorde inte heller
bort sig senast då man föll knappt borta mot topplaget Bolton.
Känns som att manager Justin Edinburgh bestämt sig för att det
är Michael Smith som är första valet som anfallspartner till
Marc Richards. Valet förenklas något av skadorna på Sam Hoskins
och Alex Revell. På backsidan saknas Kongos landslagman Gabriel
Zakuani pga skada. Fem placeringar före Town finner vi Oxford,
som är ett mycket dugligt bortalag. Föll förvisso senast mot
Oldham men innan dess fem raka segrar och vidare i Checkatrade
Trophy samt störde Premier League-laget Middlesbrough rejält i
FA-cupen (hade 2-2 till det var fyra minuter kvar av matchen).
Ligans bästa keeper i Simon Eastwood och framåt levererar Chris
Maguire och Kane Hemmings. Bakom dessa finns dugliga killar i
Wes Thomas, Conor McAleny, Robert Hall och Antonio Martinez.
Sen test väntar kapten John Lundstram som fick lårkaka senast
och haltade av i slutet av matchen. Ryan Ledson medverkar ej
då han landskampar för Englands u-20 lag. Helgardera om råd.


Match 13

AFC Wimbledon - Southend 2

(TTT 4-2-4)

Hemmalaget lite i ingenmansland, 10 poäng ned till nedflyttnings-
strecket och 9 poäng upp till kvalplats. Spelar oftast (oavsett
motstånd) jämna och målsnåla matcher. Kommer inte helt oväntat
från 0-0 mot Fleetwood. Innan dess 2-0 hemma mot MK Dons i årets
match, där inget annat än vinst hade accepterats. Förväntas ha
mittfältaren Tom Soares åter efter skada. Dock får Chris Whelp-
dale vänta med match ett tag till efter hans skada. När vi ändå
är inne på mittfältare så har Dannie Bulman fått spelledigt av
privat orsak (ska bli pappa) och missar matchen. Om AFC inte har
så supermycket att spela för så gäller inte det samma för Sout-
hend som fightas om play-off plats. Har i skrivande stund den
åtråvärda sjätte platsen men endast pga bättre målskillnad. På
samma poäng är Millwall som har en match mindre spelad. Efter
en liten svacka med två förluster och ett kryss är nu Southend
åter ett vinnande lag efter segrar mot Coventry och Walsall. Mot
Walsall var det en ex-Premier League trio som nätade. Simon Cox,
Nile Ranger och Anton Ferdinand. Så det är inget dåligt lag som
Southend har. Här finns även Lincolns cuphjälte Theo Robinson
och Marc-Antonie Fortune (även han en ex-Premier League kille)
och Cyperns landslagsman Jason Demetriou som får kan medverka
då han är avstängd en match gällande landslagsspel. Målvakten
Mark Oxley fortsätter köra rehab efter sin armbågsskada.


STRYKTIPSET (64-raders)

1. Sverige - Vitryssland 1
2. Bulgarien - Nederländerna 2
3. Schweiz - Lettland 1
4. Portugal - Ungern 1X
5. Belgien - Grekland 1X
6. Cypern - Estland 1
7. Bury - Fleetwood X2
8. Charlton - Milton Keynes 1
9. Chesterfield - Rochdale X2
10. Coventry - Bristol Rovers 2
11. Gillingham - Peterborough X
12. Northampton - Oxford 1 2
13. AFC Wimbledon - Southend X2

Lycka till med raderna.
0 Kommentarer
2017-03-24 22:39:58
V75 på Mantorp med Jackpot och en spännande omgång.
Jag spikar i tre av loppen dels i V75-1 på nummer 6 Sambuca Knight som jag tror körs till ledningen från springspåret och vinner loppet från den positionen och min andra spik kommer i V75-4 på nummer 3 Target Kronos som leder från start till mål och min tredje spik kommer i V75-7 på nummer 2 National Prince som även den vinner från spets.

V75-1 6 Sambuca Knight
V75-2 2,3,4,5,7,8,10,12
V75-3 4,5,10
V75-4 3 Target Kronos
V75-5 Alla
V75-6 3,4,5,11
V75-7 2 National Prince

1152 rader x 0,50 = 576 Kr

V75-1
Vi inleder V75 med Klass 1 över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Sambuca Knight som jag tror körs till ledningen från springspåret vinner loppet från den positionen, vid gardering kan 4 Face Ribb som kan få en fin resa vara tänkbar, 11 Rafiki Fri har en vass avslutning men jag tror inte den räcker till vinst.

Min Vinnare: 6 Sambuca Knight
Spetsbud: 6 Sambuca Knight
Skrällen: 3 Hekate Sund
Ranking: A 6 B 4,11,12,1,5,7,8,9,10 C 3,2

V75-2
Ett lärlingslopp över 2640 meter och jag har streckat 8 hästar, 10 Albatros D.K. som ska köras barfota runt om kan bli farlig över upploppet, 12 Pointillist har en vass avslutning och kan vara med i segerstriden, 2 Ponce De Leon håller upp ledningen och kan då vinna loppet från den positionen, 8 Rubacori Alca fick ett sämre läge men spurtar bra till slut.

Min Vinnare: 10 Albatros D.K.
Spetsbud: 2 Ponce De Leon
Skrällen: 6 Above All
Ranking: A 10,12 B 2,8,7,5,3,4 C 11,6,13,14,15

V75-3
Gulddivisionen över 2140 meter och jag har streckat 3 hästar, 10 Spring Erom har en vass avslutning och kan bli farlig över upploppet, 4 Shadow Woodland gör årsdebut nu och körs till ledningen in i första sväng och kan då vinna loppet från den positionen, 5 El Mago Pellini kan få en fin resa och kan vara med i segerstriden.

Min Vinnare: 10 Spring Erom
Spetsbud: 4 Shadow Woodland
Skrällen: 6 Going For Gold Zaz
Ranking: A 10 B 4,5,8 C 7,9,6,1,3

V75-4
Kjell P Dahlströms Minne - Femåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Target Kronos som körs ledningen in i första sväng och väl där blir den mycket svårslagen, vid gardering kan 5 Galactica som har en vass avslutning vara tänkbar, 7 In Toto Sund spurtar bra till slut men jag tror inte den räcker till vinst.

Min Vinnare: 3 Target Kronos
Spetsbud: 3 Target Kronos
Skrällen: 1 Counterfeighter
Ranking: A 3 B 5,7,4 C 2,6,1

V75-5
Silverdivisionen över 2640 meter och jag har streckat alla 12 hästarna, 4 Valeur kan få en fin resa och kan bli farlig över upploppet, 3 Springover har ett bra läge och kan vara med i segerstriden, 5 Djali Boko körs till ledningen efter en bit och kan då vinna loppet från den positionen, 10 Paparazzi M. vann på ett bra vis senast och kan vara långt framme igen.

Min Vinnare: 4 Valeur
Spetsbud: 5 Djali Boko
Skrällen: 11 Make It Quick
Ranking: A 4,3,5 B 10,2,12,6 C 7,11,1,8,9

V75-6
Bronsdivisionen över 1640 meter och jag har streckat 4 hästar, 3 Aron Palema kan få en fin resa och kan vara med i segerstriden, 4 Dragster var mycket bra vid vinsten i senaste starten och blåser till ledningen in i första sväng och kan då vinna loppet från den positionen, 11 Barkevious Mingo står dåligt till men om det blir hårt tempo så kan den komma in i matchen, 5 Hank Von Håleryd har ett bra läge och kan bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 3 Aron Palema
Spetsbud: 4 Dragster
Skrällen: 12 The True F.
Ranking: A 3,4 B 11,5,10,9,1 C 12,2,7,8

V75-7
Vi avslutar V75 med Klass 2 över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 National Prince som körs till ledningen i ett tidigt skede och väl där blir den mycket svårslagen, vid gardering kan 9 Vincent Zaz som har en vass avslutning vara tänkbar, 10 Rushmore Face spurtar bra till slut men jag tror inte den räcker till vinst.

Min Vinnare: 2 National Prince
Spetsbud: 2 National Prince
Skrällen: 7 Petter Udsen
Ranking: A 2 B 9,10,6,8,1 C 5,3,7,11,12,4

Lycka till
1 Kommentarer
2017-03-24 15:51:59
Premier League och Championship har landslagsuppehåll. Denna stryktipslördag väntar VM-kval, med Sverige i spetsen, samt härlig engelsk bonnfotboll. Vi spikar på i VM-kvalet för att ha råd med garderingarna i lynniga League One.

Spela på Stryktipset - klicka här!

1. Sverige - Vitryssland 1
Sverige måste gå för tre poäng om Ryssland 2018 ska finnas inom rimligt räckhåll. Kommer så klart att bli duktigt överstreckade av alla svenskar som sitter i soffan och vill ha tre poäng till lördagsgodiset. Sverige har ändå varit helt ok under Party-Janne och var nära att ta poäng av Frankrike borta senast. 3-0 mot Bulgarien hemma innan dess. Vitryssland kan störa även de bästa, fick 0-0 hemma mot Frankrike i höstas. Krysset kan chansas med om Sverige streckas alldeles för hårt.

2. Bulgarien - Holland 2
Holland är inte vad de en gång var. Men de börjar ändå hitta tillbaka till något slags spel. Är bättre än i EM-kvalet. Bulgarien har ingen stjärnglans som på Hristo Stoitjkovs tid. Slog Vitryssland och Luxemburg hemma med ett måls marginal. Får svårt nu med lagkapten Djakov skadad. Holland ser inte ut att bli så hårt streckat som befarat och kan spikas.

3. Schweiz - Lettland 1

Schweiz är så klart klasser bättre än Lettland. Även om bortalaget har snott poäng av flera namnkunniga lag, som Island, Turkiet, Ukraina och Tjeckien, så verkar letterna ha tappat de takterna till detta VM-kval där de varit usla. Schweiz är bara för bra här. Fyra raka segrar hittills i detta VM-kval.

4. Portugal - Ungern X
Viktig match för utgången av grupp B. Tvåan Portugal har två poäng ner till trean Ungern. Ungrarna måste försöka ta poäng för att hålla VM-drömmen vid liv. EM-mästarna Portugal har lyckats krångla till det förut hemma mot sämre lag. Hoppas på en riktigt grisig inställning hos ungrarna, som inte är helt lätta att få hål på, så att de kan få med sig en pinne. Vi chansar med krysset.

5. Belgien - Grekland 1
Belgiens trupp är totalt världsklass. Har inlett VM-kvalet med fyra raka segrar och toppar grupp H före Grekland. Grekland har tappat det totalt de senaste kvalspelen, men tycks ha fått tillbaka lite skärpa igen med tre vinster och ett kryss. De har dock inte mött något toppmotstånd. Klasskilnad nu. Ska inte inte kunna rubba Belgien här.

6. Cypern - Estland 1
Bottenmöte i grupp H. Lagen lyckas få Gibraltar efter sig, men annars är det här en match om fjärde och femteplatsen. Cypern kommer från vinst i träningsmatchen mot Kazakstan med 3-1. Får klara sig utan anfallaren Sotiriou. Estland har inte haft det lätt på resande fot. 1-8 mot Belgien, 0-5 mot Bosnien och 0-7 mot Portugal är de tre senaste på bortaplan. Siffrorna drar nog inte iväg på samma sätt här, men Cypern ser starkare ut och vinner. 2-0? Vi sparar garderingarna till den engelska bonnfotbollen.

7. Bury - Fleetwood 2
Tabelltrean Fleetwood har fyra poäng upp till Bolton för direktuppflyttning. Har inga problem på bortaplan. Sex segrar på de sju senaste i ligan. Och inte förlorat på bortaplan under 2017. Bury i helt ok form, men har inte räckt till mot topplagen i år. Fick dock 0-0 när lagen möttes i december. X2.

8. Charlton - Milton Keynes Dons
Charlton har fyra spelare i väg på landslagsuppdrag och har fått godkänd av förbundet att få matchen uppskjuten. Lottas med fördelningen 11-3-2.

9. Chesterfield - Rochdale 2
Chesterfield gör ingen glad för tillfället. Är på god väg att åka ur och har inte vunnit på sju hemmamatcher, även om man brukar kunna hålla i det hyfsat hemma och hålla nere siffrorna. Rochdale lyckades med en mäktig upphämtning i veckan när man hämtade upp 0-2 till 3-2 hemma mot annars så täta Millwall. Slutade 3-3. Tycks ha hittat lite form igen efter en lång svacka. Är det bättre laget och har fortfarande chans på en playoff-plats vid vinst.

10. Coventry - Bristol R 2
Coventry tog en efterlängtad seger i veckan hemma mot bottenkonkurrenten Port Vale. Det ser ändå tungt ut för bottenlaget som ligger klart sist.. Tycks bli alldeles för hårt streckat med tanke på materialet. Rolle Nilsson-effekten? Bristol är streckvärda och jagar playoff. Får förtroendet.

11. Gillingham-Peterborough 2
Det ser ut att bli en väldigt snedfördelad streckfördelning i match 11 där folket helt omotiverat gjort Gillingham till favorit. Ingen superform på Peterborough på något sätt, tvärtom. Men här har de absolut bra chans mot ett lika kallt Gillingham, som kommer från två raka storförluster. X2.

12. Northampton - Oxford 2
Northampton har bra vind i seglen hemma på Sixfields Stadium. Fem segrar på de sex senaste där. Oxford en bit före i tabellen och har sex poäng upp till playoff. Har ovanan att ha betydligt bättre form borta än hemma. Innan torsken senast borta mot Oldham med 2-1 hade man sju raka bortasegrar! Helgardering om råd.

13. AFC Wimbledon - Southend 2
Man kan tro att Wimbledon ägnar sig åt segling, för den här säsongen har de verkligen kryssat sig fram i tabellen. 12-15-11 är resultatraden som räcker till en plats i mitten på tabellen. Det finns mest ära att spela för nu. Southend däremot sitter och trycker på den sista kvalplatsen och släpper inte iväg några poäng gratis i det här läget. Vettig tvåa till låg streckprocent då folket gör Wimbledon till favorit. Men ta för guds skull med krysset…


Veckans kassaskåp

Schweiz


När Schweiz tar emot Lettland hemma på Stade de Geneve kan det bara sluta på ett sätt - med vinst. Lettland lyckades med nöd och näppe slå Andorra med 1-0. Det är lagets enda poäng hittills i detta VM-kval. Fick bland annat stryk av Färöarna hemma med 2-0. Schweiz har mycket klass i laget, så det här blir plockgodis.

Varningens finger!

Ungern


Senast Ungern ställdes mot Portugal var på Stade de Lyon under sommarens fotbolls-EM. Den matchen såg inte alls ut som många förväntade sig. Ungern tog ledningen inte mindre än tre gånger i en riktigt härlig fotbollsmatch. Till sist fick Ronaldo sista ordet och lyckades kvittera en tredje gång och fixa oavgjort, 3-3. Portugal avancerade till slutspel och resten är historia. På en kupong där det finns få brakskrällar så kan det i alla fall vara kul att plocka med Ungern. Portugal har haft sina bottennapp hemma de senaste åren, som torskar mot lag som Albanien och Bulgarien…


Lilla raden 192r

1. Sverige-Vitryssl. 1x
2. Bulgarien-Holland 2
3. Schweiz-Lettland 1
4. Portugal-Ungern 1x
5. Belgien-Grekland 1
6. Cypern-Estland 1
7. Bury-Fleetwood x2
8. Charlton-Milton Ke 1
9. Chesterf.-Rochdale 2
10. Coventry-Brist.R. x2
11. Gillingh.-Peterbor. x2
12. Northampt-Oxford 1x2
13. AFC Wimb-Southend x2

Stora raden 864r

1. Sverige-Vitryssl. 1x
2. Bulgarien-Holland 2
3. Schweiz-Lettland 1
4. Portugal-Ungern 1x2
5. Belgien-Grekland 1
6. Cypern-Estland 1
7. Bury-Fleetwood x2
8. Charlton-Milton Ke 1
9. Chesterf.-Rochdale x2
10. Coventry-Brist.R. x2
11. Gillingh.-Peterbor. x2
12. Northampt-Oxford 1x2
13. AFC Wimb-Southend 1x2


Spela på Stryktipset - klicka här!

/Tipsexperten
0 Kommentarer
2017-03-24 10:47:18
Premier League och Championship har landslagsuppehåll. Denna stryktipslördag väntar VM-kval, med Sverige i spetsen, samt härlig engelsk bonnfotboll. Vi spikar på i VM-kvalet för att ha råd med garderingarna i lynniga League One.

1. Sverige - Vitryssland 1
Sverige måste gå för tre poäng om Ryssland 2018 ska finnas inom rimligt räckhåll. Kommer så klart att bli duktigt överstreckade av alla svenskar som sitter i soffan och vill ha tre poäng till lördagsgodiset. Sverige har ändå varit helt ok under Party-Janne och var nära att ta poäng av Frankrike borta senast. 3-0 mot Bulgarien hemma innan dess. Vitryssland kan störa även de bästa, fick 0-0 hemma mot Frankrike i höstas. Krysset kan chansas med om Sverige streckas alldeles för hårt.

2. Bulgarien - Holland 2
Holland är inte vad de en gång var. Men de börjar ändå hitta tillbaka till något slags spel. Är bättre än i EM-kvalet. Bulgarien har ingen stjärnglans som på Hristo Stoitjkovs tid. Slog Vitryssland och Luxemburg hemma med ett måls marginal. Får svårt nu med lagkapten Djakov skadad. Holland ser inte ut att bli så hårt streckat som befarat och kan spikas.

3. Schweiz - Lettland 1
Schweiz är så klart klasser bättre än Lettland. Även om bortalaget har snott poäng av flera namnkunniga lag, som Island, Turkiet, Ukraina och Tjeckien, så verkar letterna ha tappat de takterna till detta VM-kval där de varit usla. Schweiz är bara för bra här. Fyra raka segrar hittills i detta VM-kval.

4. Portugal - Ungern X
Viktig match för utgången av grupp B. Tvåan Portugal har två poäng ner till trean Ungern. Ungrarna måste försöka ta poäng för att hålla VM-drömmen vid liv. EM-mästarna Portugal har lyckats krångla till det förut hemma mot sämre lag. Hoppas på en riktigt grisig inställning hos ungrarna, som inte är helt lätta att få hål på, så att de kan få med sig en pinne. Vi chansar med krysset.

5. Belgien - Grekland 1
Belgiens trupp är totalt världsklass. Har inlett VM-kvalet med fyra raka segrar och toppar grupp H före Grekland. Grekland har tappat det totalt de senaste kvalspelen, men tycks ha fått tillbaka lite skärpa igen med tre vinster och ett kryss. De har dock inte mött något toppmotstånd. Klasskilnad nu. Ska inte inte kunna rubba Belgien här.

6. Cypern - Estland 1
Bottenmöte i grupp H. Lagen lyckas få Gibraltar efter sig, men annars är det här en match om fjärde och femteplatsen. Cypern kommer från vinst i träningsmatchen mot Kazakstan med 3-1. Får klara sig utan anfallaren Sotiriou. Estland har inte haft det lätt på resande fot. 1-8 mot Belgien, 0-5 mot Bosnien och 0-7 mot Portugal är de tre senaste på bortaplan. Siffrorna drar nog inte iväg på samma sätt här, men Cypern ser starkare ut och vinner. 2-0? Vi sparar garderingarna till den engelska bonnfotbollen.

7. Bury - Fleetwood 2
Tabelltrean Fleetwood har fyra poäng upp till Bolton för direktuppflyttning. Har inga problem på bortaplan. Sex segrar på de sju senaste i ligan. Och inte förlorat på bortaplan under 2017. Bury i helt ok form, men har inte räckt till mot topplagen i år. Fick dock 0-0 när lagen möttes i december. X2.

8. Charlton - Milton Keynes Dons
Charlton har fyra spelare i väg på landslagsuppdrag och har fått godkänd av förbundet att få matchen uppskjuten. Lottas med fördelningen 11-3-2.

9. Chesterfield - Rochdale 2
Chesterfield gör ingen glad för tillfället. Är på god väg att åka ur och har inte vunnit på sju hemmamatcher, även om man brukar kunna hålla i det hyfsat hemma och hålla nere siffrorna. Rochdale lyckades med en mäktig upphämtning i veckan när man hämtade upp 0-2 till 3-2 hemma mot annars så täta Millwall. Slutade 3-3. Tycks ha hittat lite form igen efter en lång svacka. Är det bättre laget och har fortfarande chans på en playoff-plats vid vinst.

10. Coventry - Bristol R 2
Coventry tog en efterlängtad seger i veckan hemma mot bottenkonkurrenten Port Vale. Det ser ändå tungt ut för bottenlaget som ligger klart sist.. Tycks bli alldeles för hårt streckat med tanke på materialet. Rolle Nilsson-effekten? Bristol är streckvärda och jagar playoff. Får förtroendet.

11. Gillingham-Peterborough 2
Det ser ut att bli en väldigt snedfördelad streckfördelning i match 11 där folket helt omotiverat gjort Gillingham till favorit. Ingen superform på Peterborough på något sätt, tvärtom. Men här har de absolut bra chans mot ett lika kallt Gillingham, som kommer från två raka storförluster. X2.

12. Northampton - Oxford 2
Northampton har bra vind i seglen hemma på Sixfields Stadium. Fem segrar på de sex senaste där. Oxford en bit före i tabellen och har sex poäng upp till playoff. Har ovanan att ha betydligt bättre form borta än hemma. Innan torsken senast borta mot Oldham med 2-1 hade man sju raka bortasegrar! Helgardering om råd.

13. AFC Wimbledon - Southend 2
Man kan tro att Wimbledon ägnar sig åt segling, för den här säsongen har de verkligen kryssat sig fram i tabellen. 12-15-11 är resultatraden som räcker till en plats i mitten på tabellen. Det finns mest ära att spela för nu. Southend däremot sitter och trycker på den sista kvalplatsen och släpper inte iväg några poäng gratis i det här läget. Vettig tvåa till låg streckprocent då folket gör Wimbledon till favorit. Men ta för guds skull med krysset…


Veckans kassaskåp

Schweiz


När Schweiz tar emot Lettland hemma på Stade de Geneve kan det bara sluta på ett sätt - med vinst. Lettland lyckades med nöd och näppe slå Andorra med 1-0. Det är lagets enda poäng hittills i detta VM-kval. Fick bland annat stryk av Färöarna hemma med 2-0. Schweiz har mycket klass i laget, så det här blir plockgodis.

Varningens finger!

Ungern


Senast Ungern ställdes mot Portugal var på Stade de Lyon under sommarens fotbolls-EM. Den matchen såg inte alls ut som många förväntade sig. Ungern tog ledningen inte mindre än tre gånger i en riktigt härlig fotbollsmatch. Till sist fick Ronaldo sista ordet och lyckades kvittera en tredje gång och fixa oavgjort, 3-3. Portugal avancerade till slutspel och resten är historia. På en kupong där det finns få brakskrällar så kan det i alla fall vara kul att plocka med Ungern. Portugal har haft sina bottennapp hemma de senaste åren, som torskar mot lag som Albanien och Bulgarien…


Lilla raden 192r

1. Sverige-Vitryssl. 1x
2. Bulgarien-Holland 2
3. Schweiz-Lettland 1
4. Portugal-Ungern 1x
5. Belgien-Grekland 1
6. Cypern-Estland 1
7. Bury-Fleetwood x2
8. Charlton-Milton Ke 1
9. Chesterf.-Rochdale 2
10. Coventry-Brist.R. x2
11. Gillingh.-Peterbor. x2
12. Northampt-Oxford 1x2
13. AFC Wimb-Southend x2

Stora raden 864r

1. Sverige-Vitryssl. 1x
2. Bulgarien-Holland 2
3. Schweiz-Lettland 1
4. Portugal-Ungern 1x2
5. Belgien-Grekland 1
6. Cypern-Estland 1
7. Bury-Fleetwood x2
8. Charlton-Milton Ke 1
9. Chesterf.-Rochdale x2
10. Coventry-Brist.R. x2
11. Gillingh.-Peterbor. x2
12. Northampt-Oxford 1x2
13. AFC Wimb-Southend 1x2


Spela på Stryktipset - klicka här!
0 Kommentarer
2017-03-23 21:27:36
V86 Xpress på Bergsåker/Solvalla med en spännande omgång.
Jag spikar i två av loppen dels i V86-6 på nummer 1 Nuncio som vinner från ledningen och min andra spik kommer i V86-8 på nummer 7 Starzinner som jag tror körs till ledningen och väl där blir den mycket svårslagen.

V86-1 1,5,8
V86-2 1,2,4,9,10,11
V86-3 1,7,8,9,11
V86-4 3,4,8,10,12
V86-5 1,5
V86-6 1 Nuncio
V86-7 1,2,12
V86-8 7 Starzinner

2700 rader x 0,25 = 675 Kr

V86-1
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat 3 hästar, 8 Urchin står dåligt till men har en vass avslutning, 5 Perfect Dynamite kan få en fin resa och kan bli farlig över upploppet, 1 Global Touchdown håller upp ledningen och kan då vinna loppet från den positionen.

Min Vinnare: 8 Urchin
Spetsbud: 1 Global Touchdown
Skrällen: 4 Chocolate Gold
Ranking: A 8 B 5,1,3,2,7 C 4,6

V86-2
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat 6 hästar, 4 Magic Gwin trycker sig till ledningen efter en bit och kan då vinna loppet från den positionen, 10 Quick Tilly vann på ett bra vis senast och kan vara med i segerstriden igen, 11 Qamaro C.D. står dåligt till men om det blir hårt tempo så kan den komma in i matchen, 1 Mach Number kan få en fin resa och kan bli farlig med en lucka till slut.

Min Vinnare: 4 Magic Gwin
Spetsbud: 4 Magic Gwin
Skrällen: 7 Violet Hill
Ranking: A 4 B 10,11,1,9,2 C 3,7,5,6

V86-3
Ett Lärlingslopp för Ston över 2140 meter och jag har streckat 5 hästar, 11 Hope Solo har en vass avslutning och kan vara med i segerstriden, 9 Feeka S.E. gör årsdebut nu och kan behöva loppet men har hög kapacitet och kan vara långt framme, 1 Amazing La Marc håller upp ledningen och kan då vinna loppet från den positionen, 8 Global Teardro pstår dåligt till men spurtar bra till slut, 7 Dragondamour Sisu kan få ett fint lopp och plockas med på systemet.

Min Vinnare: 11 Hope Solo
Spetsbud: 1 Amazing La Marc
Skrällen: 10 Lindsey Vonn
Ranking: A 11 B 9,1,8,7,2,6 C 4,5,3,10,12

V86-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat 5 hästar, 12 Lavidaloca De Vie står dåligt till men om det blir hårt tempo så kan den bli farlig över upploppet, 8 Albäck Amy gjorde ett bra lopp efter galopp senast och kan vara långt framme, 3 Must Have kan få en fin resa och har en vass avslutning, 4 Fudge Ås vann på ett bra vis senast och kan vara med i segerstriden igen, 10 Time Is Money smyger med och spurtar bra till slut.

Min Vinnare: 12 Lavidaloca De Vie
Spetsbud: 6 Lisa Scarlet
Skrällen: 7 Time For Muscles
Ranking: A 12,8 B 3,4,10,9,11,2,1 C 7,6

V86-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat 2 hästar, 5 Indiana Sund vann på ett bra vis senast och kan vara med i segerstriden igen, 1 Comewithaflash kan bli farlig över upploppet om den hittar ut från innerspåret, vid ytterligare gardering kan 11 Sugar Daddy som har en vass avslutning vara tänkbar.

Min Vinnare: 5 Indiana Sund
Spetsbud: 3 Castle Rose
Skrällen: 7 Arrivederci
Ranking: A 5,1 B 11,3,10,9,2 C 12,8,4,7,6

V86-6
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Nuncio som sitter i ledningen i ett tidigt skede och vinner loppet från den positionen, vid gardering kan 5 Volstead som kan få ett bra lopp vara tänkbar, 2 Coldtown spurtar bra till slut men jag tror inte den räcker till vinst.

Min Vinnare: 1 Nuncio
Spetsbud: 1 Nuncio
Skrällen: 4 Al Dente
Ranking: A 1 B 5,2 C 7,3,4,6

V86-7
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat 3 hästar, 12 Höwings Star har en vass avslutning och kan bli farlig över upploppet, 1 Casanova Sisu håller upp ledningen och kan då vinna loppet från den positionen, 2 Coal Trader spurtar bra till slut och kan vara med i segerstriden.

Min Vinnare: 12 Höwings Star
Spetsbud: 1 Casanova Sisu
Skrällen: 4 Space Photo
Ranking: A 12,1,2 B 15,8,14,9,6 C 4,11,3,5,10,7

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Starzinner som jag tror trycker sig till ledningen efter en bit och väl där blir den mycket svårslagen, vid gardering kan 3 Balfour som har ett bra läge vara tänkbar, 10 Jager Oaks har en vass avslutning men jag tror inte den räcker till vinst.

Min Vinnare: 7 Starzinner
Spetsbud: 7 Starzinner
Skrällen: 11 Babsans Lotus
Ranking: A 7 B 3,10,1,4,9 C 6,2,5,8,11,12

Lycka till
0 Kommentarer
2017-03-22 14:18:33