Spelbloggar

Polsater

Omgång 5 i AS!

20 April 2018 - 17:31

Det var trevligt med midweek-omgång i Allsvenskan. Extra fint såklart när spelen går åt rätt håll. Elfsborg -1,5 borta mot BP till 4.80 var trevlig att få in via ett sent segermål. Tack Per Frick! Men det går inte att leva på gamla meriter, bara att jobba vidare.


Nya matcher på ingång. Lite spontana tankar om varje match:

Lördag:

Östersund vs Örebro 3-0
Nu har ÖFK levt med Kindbergsoppan ett par dagar och här tror jag de kan ta sig samman och vinna. ÖSK är obesegrade hittills, men jag vet inte jag. Personligen är jag inte så imponerad av truppen och här är Mårtensson avstängd. ÖFK bara vinner här. 
Speltips: Hemmaseger med hcp-spel. 

Söndag: 

Häcken-Hammarby 2-1
Bajen, Bajen, Bajen. Fyra raka segrar imponerar såklart och äntligen lever truppen upp till potentialen. Häcken borta är dock en svår match och jag tror hemmaplansfördelen avgör. 
Speltips: Rak hemmaseger

Dalkurd-GIF Sundsvall 2-0
Ännu en hemmaseger? Dalkurd förtjänade att göra mål mot Blåvitt och jag tror på lite retroaktiv utdelning. Okej start för Giffarna, men Dalkurd känns snäppet vassare. 
Speltips: Rak hemmaseger

AIK-IFK Göteborg 1-1
Ett par jobbiga avbräck för Gnaget, som målats upp som väl stora favoriter här. Blåvitt har ett par vassa kontringsspelare och kan nog få en passande matchbild här. 
Speltips: U2,5 mål

Trelleborg-Kalmar FF 0-2
Trelleborg med jobbig avstängning på Nielsen. KFF är svaga borta när det vankas konstgräs, på Vångavallen kan de kanske nypa en trea tack vare fasta situationer + stabilt försvarsspel. 
Speltips: 2 (dnb)

Måndag:

Norrköping-Sirius 3-1
Peking kördes över av Bajen i 65 minuter - revanschläge här? Stökigt i Sirius med Wicks-caset. Tuff bortamatch här - Pekings offensiva bredd avgör? 
Speltips: Ö2,75 mål 

Elfsborg-Djurgården 2-1
Elfsborg ska väl vara knappa favoriter på hemmaplan ändå? Mot ett DIF utan Mrabti. Att ladda om efter ett derby till att möta MFF hemma är nog lättare än att göra samma sak mot Elfsborg. Tror på reaktion för Djurgården här. Elfsborg fick äntligen vinna senast - lossnade det lite nu?
Speltips: 1 (dnb) 
 
Malmö FF-BP 3-0
Finns redan en rek för den här matchen här.
Malmö FF ska vara klart bättre än BP och jag tror de visar det här. Känslan är att BP får det tufft den här säsongen och jag tror inte de har mycket att hämta här. 
Speltips: 1 (asian hcp -1,5). 


Önskar alla läsare en trevlig helg och god lycka med spelen. 

/ @nokkan21  

0 Kommentarer
DrTrav

V75 lördag 21/04

20 April 2018 - 17:28

Det är V75 tävlingar på Umåker med Olympiatravet, Deltävling 4 som höjdpunkt och jag spikar endast i V75-4 på nummer 7 Digital Performer som fick trava i dödens och var inte stort slagen i ett V86 lopp som vanns av I'll Fixit senast via 13 tempo sista varvet och om den kan hitta ner i ett vettigt slagläge här och eventuellt så kan det bli ledningen efter en bit och då ökar möjligheterna till en vinst men det är inte så troligt att Christoffer Eriksson släpper ledningen med Hierro Boko men jag tror att Ulf Ohlsson som kör Digital Performer kan ta ner ledaren från dödens om det skulle behövas.

V75-1 2,4,6
V75-2 3,6,7,8,11
V75-3 2,6,7,10
V75-4 7 Digital Performer
V75-5 4,5,9
V75-6 2,7,8,11
V75-7 2,4,8

Dagens Dubbel
DD1: 2 Erik Sting
DD2: 2 Michelangelo Ås
1rad x 200kr

V75-1
Vi inleder V75 med Berth Johanssons Memorial - Femåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Muscle Hustle gör årsdebut nu och kan behöva loppet men har tränat bra rapporterar Robert Bergh som tränar och kan öppna bra bakom bilen och med endast fem motståndare i loppet så kanske den kan få spets eller möjligtvis rygg på ledaren här och ska räknas tidigt direkt i comebacken, 2 Makethemark har årsdebuten avklarad och avslutade då mycket vasst på upploppet och tog ner Canari Match via 08,8 sista 400 meterna och med det loppet i kroppen så kan den vara ytterligare förbättrad till den här starten. Det blir skor och öppet huvudlag och fast huva och även vanlig vagn rapporterar Petri Salmela som tränar hästen, 4 Diamanten är snabb ut och lär laddas mot ledningen men det är inte säkert att den når ledningen här och den har varit borta från tävlandet länge så den har knappast någon toppform men har tränat på bra i vinter rapporterar Stig H Johansson som tränar. Det blir barfota bak och öppet huvudlag samt fast huva och vanlig vagn.

Min Vinnare: 6 Muscle Hustle
Spets efter 500m: 6 Muscle Hustle
Skrällen: 5 Milligan's School
Ranking: A 6,2,4 B 5 C 3,1
Spela på loppet hos LeoVegas

V75-2
Klass 1 över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Prosperous var mycket bra som tvåa bakom vinnande The Bucket List.F senast men går ner lite i klass här och om Christoffer Eriksson som kör hästen kan träffa bra från springspåret här så kan den leda loppet länge och ska räknas tidigt här. Det blir en svensk jänkarvagn nu och i den har han tagit samtliga sina segrar rapporterar Marcus Lindgren som tränar, 6 Julius Leejs fick ett tungt lopp i tredjespår senast så den starten kan vi glömma men är startsnabb och kan hamna vettigt till här och barfota runt om nu och jänkarvagn är intressanta ändringar och Carl Johan Jepson upp nu kan vara spännande, 8 Cameron Dream har varit fin vid två raka segrar och vann senast på ett bra vis med tussarna kvar men har ett chansartat läge här men om det löser sig så kan den dyka upp i segerstriden här, 3 Donners Am svarade för en stark årsdebut senast men nådde inte på vinnande Unique Findings över upploppet men med det loppet i kroppen så kan den vara ännu vassare till den här starten och hästen tål att göra en del jobb om det skulle behövas och på läget så kan den vara långt framme här, 11 So Gå Ikaros gillade inte att trava i dödens senast utan är mycket bättre i ryggar men trots ett knepigt läge med en fin resa i ryggar så kan den vara långt framme.

Min Vinnare: 7 Prosperous
Spets efter 500m: 7 Prosperous
Skrällen: 11 So Gå Ikaros
Ranking: A 7,6 B 8,3,11,12,10,4,5 C 1,9,2
1500 kr startbonus hos LeoVegas

V75-3
Guldbjörken - Olympiatravet, Deltävling 4 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Cruzado Dela Noche var bra i skymundan i årsdebuten senast i ett V75 lopp på Romme i påskhelgen som vanns av On Track Piraten men med det loppet i kroppen så tror jag på en ännu vassare insats här och tål att göra grovjobbet i dödens större delen av loppet om det skulle behövas, 2 Digital Ink har fått två lopp i kroppen efter en paus och har goda möjligheter att nå ledningen här och i den positionen kan den leda loppet länge om den slipper alltför hård press under vägen, 7 Alkalizer Am är bättre än någonsin men är missgynnad av läget här men om det klaffar med positionerna här så kan den vara en trevlig skräll som inte är streckad på många procent, 10 Beau Mec är en stark avslutare och om det blir lite körning där framme så fäller den många hästar den sista biten och eventuellt blir det barfota runt om nu och det kan ge en extra växel till slut.

Min Vinnare: 6 Cruzado Dela Noche
Spets efter 500m: 2 Digital Ink
Skrällen: 7 Alkalizer Am
Ranking: A 6 B 2,7,10,4,3 C 8,9,1,5,11
Spela på loppet hos LeoVegas

V75-4
Klass 2 över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Digital Performer som fick trava i dödens och var inte stort slagen i ett V86 lopp som vanns av I'll Fixit senast via 13 tempo sista varvet och om Ulf Ohlsson som kör hästen kan hitta ner i ett vettigt slagläge här och eventuellt så kan det bli ledningen efter en bit och då ökar möjligheterna till en vinst men det är inte så troligt att Christoffer Eriksson släpper ledningen med Hierro Boko men jag tror att min spik kan ta ner ledaren från dödens om det skulle behövas, vid ytterligare gardering kan 8 Total Recall som fick se sig knappt slagen av Who's Who i näst senaste starten vara tänkbar och var ute i en stenhård V75 final senast och satt då fast med alla krafter kvar men läget här drar ner möjligheterna, 9 Bottnas Dragon har toppform och ståtar med två raka segrar men nu är motståndet mycket hårdare men om Claes Sjöström som kör hästen kan komma igenom bra från det här läget så kan den sluta i den främre träffen men får ses främst som ett platsbud här.

Min Vinnare: 7 Digital Performer
Spets efter 500m: 3 Hierro Boko
Skrällen: 9 Bottnas Dragon
Ranking: A 7 B 8,9,2,3,1,11 C 4,6,12,10,5
1500 kr startbonus hos LeoVegas

V75-5
Vårbjörken - Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Månprinsen A.M. avgjorde enkelt via 20 tempo sista 800 meterna senast och har varit riktigt fin vid årets tre starter och hästen är stark och rejäl och räds inte att få trava i dödens och ska räknas tidigt här, 4 Lome Brage gjorde bort sig med galopp med 200 meter kvar av loppet men utan den så hade den troligen varit sämst tvåa har gjort två starter i ny regi och är mycket snabb ut och leder loppet länge och den den korta distansen är en fördel rapporterar Anders Lundström Wolden som tränar, 9 Smedheim Solan har gjort tre starter i sin nya regi hos Jan Olov Persson och spurtade bra som fyra på Bjerke bakom vinnande Odd Herakles i lördags men nu blir det första barfota runt om nu och den kan vara mycket intressant till en låg procent på spelet nu.

Min Vinnare: 5 Månprinsen A.M.
Spets efter 500m: 4 Lome Brage
Skrällen: 9 Smedheim Solan
Ranking: A 5 B 4,9,1,2 C 11,6,10,8,3,12,7
Spela på loppet hos LeoVegas

V75-6
Bronsdivisionen över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Erik Sting har utvecklats fint och verkar trivas mycket bra med Carl Johan Jepson i sulkyn och kan få en fin resa i andraspår här och gjorde det mycket bra som tvåa efter vinnande Olle Rols i V75 finalen på Solvalla senast och har ett gynnsamt läge här och om det skulle bli ett uppskruvat tempo så fäller den många hästar till slut, 8 Knifetown Winner blev lite het senast men höll ändå bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Handsome Brad och är snabb ut och om Nicklas Westerholm som kör hästen kan hitta ner i en hyfsad position så kan den blanda sig i segerstriden här. Det blir öppet huvudlag den här gången och barfota runt om precis som senast, 7 Disco Volante gjorde ett jättebra lopp som tvåa senast i ett V75 lopp på Färjestad bakom vinnande Pastore Bob och med två lopp i kroppen nu så kan den vara ännu vassare till den här starten men spår 7 nu är inte bra över den korta distansen även om hästen är snabb från start för det kan bli en dryg inledning i tredjespår eftersom det finns många startsnabba hästar innanför, 11 Mr Perfection har vunnit 9 av 38 tidigare starter och kan bli farlig över upploppet med en passande smygresa trots att läget nu inte är det bästa och det blir barfota runt om igen rapporterar Jim Oscarsson som tränar och den kan vara en trevlig skräll som inte är streckad på många procent på spelet.

Min Vinnare: 2 Erik Sting
Spets efter 500m: 6 National Prince
Skrällen: 11 Mr Perfection
Ranking: A 2 B 8,7,11,5,6,1,3,4 C 10,12
1500 kr startbonus hos LeoVegas

V75-7
Silverdivisionen över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Michelangelo Ås har gjort en start i ny regi hos Daniel Reden och slutade då tvåa bakom vinnande Globalsatisfaction och den kan öppna snabbt och skulle Erik Adielsson som kör hästen nå ledningen här så kan den leda loppet länge om den slipper utså alltför hårt tryck och den långa distansen ska inte vara något som ska ställa till det här, 8 Angle Of Attack är mycket startsnabb och det är inte omöjligt att Robert Bergh kan nå spets här trots spår 8 bakom bilen men kommer han till spets så växer han en klass och det blir troligen barfota runt om och jänkarvagn nu och det kan ge en extra växel över upploppet men även om han inte kommer till spets så kan den sluta i den främre träffen, 4 Linus Boy fick fritt för sent senast i V75 finalen på Solvalla som vanns av Generaal Bianco men hästen är mycket stark och har ett passande utgångsläge och kan blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 2 Michelangelo Ås
Spets efter 500m: 2 Michelangelo Ås
Skrällen: 6 Ready For More
Ranking: A 2 B 8,4,5,6,9 C 1,11,3,10,7,12
Spela på loppet hos LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
DrTrav

V64 fredag 20/04

20 April 2018 - 13:34

Det är V64 tävlingar på Umåker ikväll och jag spikar endast i V64-4 på nummer 5 Person Of Interest som var chanslös på att ta sig förbi Devil Sound senast och fick trava större delen av loppet i dödens men gjorde det bra som tvåa på 14,5 över medeldistans men om Kevin Oscarsson kan komma till ledningen här istället så tror jag den blir mycket svårslagen i det här loppet om den gör om den tiden.

V64-1 1,5,10,12
V64-2 1,2,4,5,8,11
V64-3 1,2,4,8,11,12
V64-4 5 Person Of Interest
V64-5 4,6
V64-6 2,4,15

864 rader x 1 = 864 kr

Dagens Dubbel
DD1: 6 Hotshot Luca
DD2: 4 Ditty Bopper
1rad x 200kr

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Valley Streamline har gjort det väldigt bra via två raka andraplatser och hästen är snabb från start så jag tror att Hanna Olofsson som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede här och väl där kan den leda loppet länge och ska räknas tidigt här. Den korta distansen är bara en fördel och nu blir det dessutom barfota runt om och norskt huvudlag den här gången istället för helstängt som senast, 10 Mellby Don Juan har bra form och blev trea i ett V86 lopp som vanns av Ellieann senast och kan blanda sig i segerstriden trots bakspår på kort distans här och om det blir ett lågt tempo där framme så kanske Ulf Ohlsson som kör hästen söker sig framåt mot dödens efter en bit och kan då utmana om segern från den positionen men kan även avsluta bra bakifrån även om distansen kanske är i kortaste laget nu, 1 Mellby Dealer har läget bakom bilen och med ett lopp i kroppen nu efter en längre frånvaro så kan den bli farlig med en lucka till slut, 12 Titan Arrow var mycket fin att skåda vid vinsten i senaste starten och behöver lite klaff och överpace på loppet för att komma in matchen men första gången med Robert Bergh i sulkyn nu kan vara intressant här.

Min Vinnare: 5 Valley Streamline
Spets efter 500m: 5 Valley Streamline
Skrällen: 4 Quattro Lane
Ranking: A 5 B 10,1,12,6,9,4 C 8,11,2,3
Spela på loppet hos LeoVegas

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 1 Mellby Drake har inte startat på länge och har knappast någon toppform men är van vid betydligt hårdare motstånd än det här och om Robert Bergh som kör hästen kan försvara ledningen här så kan den bli svår att slå om den inte får alltför hård press under vägen, 11 Longcat Hanover har bra form och var tvåa bakom en bättre häst senast men läget nu drar ner möjligheterna men om det skulle bli ett uppskruvat tempo på loppet så fäller den många hästar den sista biten och kan då blanda sig i segerstriden även om den kanske är vassare på kort distans, 4 Serious Try har fått tre lopp i sin nya regi hos Daniel Wäjersten och senast så slutade han trea bakom en för dagen omutlig Finish Future men från ett fint läge här så kan den sluta i den främre träffen, 5 Global Teardrop står lite hårt inne på pengarna här men var ute i Klass 1 finalen på Solvalla senast som vanns av Sir Q.C. och gjorde det bra och slutade fyra första gången i karriären hon tävlade barfota runt om och om det bli barfotabalansen igen så kan den duga mot det här motståndet och det är inte omöjligt att den kan ta sig förbi tipsettan i starten och skulle Ulf Ohlsson som kör hästen lyckas med det så ökar möjligheterna till en seger.

Min Vinnare: 1 Mellby Drake
Spets efter 500m: 1 Mellby Drake
Skrällen: 11 Longcat Hanover
Ranking: A 1 B 11,4,5,8,2,3,9,10 C 6,7,12
1500 kr startbonus hos LeoVegas

V64-3
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 1 Tåga Kongen vann väldigt enkelt från ledningen senast och trivs väldigt bra i den positionen och från innerspår i volten här så tror jag Jan Olov Åberg som kör hästen kan hålla upp ledningen och om den inte får alltför hårt tryck under vägen så kan det räcka långt här, 2 Remix har vunnit hela 17 av 39 tidigare starter och har inlett året på bästa sätt med två vinster och en andraplats på årets tre starter men har haft problem med mycket galopper tidigare och på de tre tidigare gånger han tävlat i Sverige så har det blivit galopp vid samtliga tillfällen men han är inte så snabb från start men hästen vet däremot var mållinjen ligger och Jomar Blekkan som tränar hästen tror han kan trava en 25 tid och det kan räcka långt mot det här motståndet, 4 Torpa Olea satt fast med sparade krafter i ett lopp som vanns av Brenne Brakar senast men även om den möter lite tuffare motstånd nu så kan den utmana om segern här och det blir barfota runt om nu och det var många starter sedan han tävlade på den balansen och det kan ge en bra effekt här och då kan den fjärde vinsten komma i femtionde starten nu, 8 Björlifant fick tryck och gjorde bort sig med galopp i ledningen med 150 meter kvar i ett lopp som vanns av Lex Peidei så sent som i tisdags men har innan det misslyckandet visat upp en mycket bra form och om det klaffar med positionerna här så kan det bli en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 1 Tåga Kongen
Spets efter 500m: 1 Tåga Kongen
Skrällen: 12 Brenne Brakar
Ranking: A 1,2 B 4,8,12,11,3,9 C 10,5,6,7
Spela på loppet hos LeoVegas

V64-4
Umåkers Treåringselit över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Person Of Interest som var chanslös på att ta sig förbi Devil Sound senast och fick trava större delen av loppet i dödens men gjorde det bra som tvåa på 14,5 över medeldistans men om Kevin Oscarsson kan komma till ledningen här istället så kan den bli mycket svårslagen i det här loppet om den gör om den tiden, vid gardering kan 6 Attraversiamo som inte har startat sedan han slutade tvåa i Svensk Uppfödningslöpning i december vara tänkbar men har tränat på rejält under vintern men har knappast någon toppform och jag tror den kan behöva loppet och han kommer tävla med skor runt om rapporterar Svante Båth som tränar hästen, 1 Avant Garde är mycket lovande och avslutade fjolåret med fyra raka segrar efter att gjort bort sig med galopp i debuten men nu möter han tufft motstånd här men kan vara långt framme igen även om jag tror att min spik blir för svår.

Min Vinnare: 5 Person Of Interest
Spets efter 500m: 5 Person Of Interest
Skrällen: 5 Even's Cool Boy
Ranking: A 5 B 6,1,3 C 7,4,2,8
1500 kr startbonus hos LeoVegas

V64-5
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Hotshot Luca har två lopp i kroppen och vann senast efter att kusken kört sig till ledningen efter en bit och den kan öppna bra och trivs mycket bra i ledningen och skulle den lyckas ta sig förbi Weekend Fun i starten så är mycket vunnet här och då kan den leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 4 Weekend Fun började året med tre raka segrar men fick en liten paus efter det och avslutade senast strålande i ett V86 lopp som vanns av Enterprise via 11,5 sista varvet men har ett bättre läge här och Rikard N Skoglund som kör hästen kommer nog att ladda från start för att komma före Hotshot Luca till spets men jag är inte så säker att han lyckas med det men mycket avgörs i starten här men Weekend Fun har varit väldigt bra så den kan utmana om segern även om den skulle få en tuffare resa, vid ytterligare gardering kan 1 Selmer I.H. som är stark och rejäl och och har fått ett lopp i kroppen men behöver fler lopp i kroppen rapporterar man från stallet och får ses främst som ett platsbud här.

Min Vinnare: 6 Hotshot Luca
Spets efter 500m: 6 Hotshot Luca
Skrällen: 1 Selmer I.H.
Ranking: A 6,4 B 1,7,5 C 2,3,8
Spela på loppet hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med Diamantstoet - Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Ditty Bopper fick fritt sent i årsdebuten näst senast men vann gången efter det ett V86 lopp på Bergsåker efter att ha pressat sig till ledningen och trots en hård öppning så gled hon undan till en säker vinst men från ett bra läge här så ska hon räknas tidigt mot det här motståndet, 2 Hossiana Boko är snabb från start och trivs i ledningen och här ser ut som att det blir tidig ledning och om den slipper alltför hård press under vägen så kan det räcka långt mot det här motståndet och har tränat bra rapporterar man från stall Jörgen Westholm och är mycket intressant med första gången barfota runt om nu, 15 Hope And Dreams har vunnit tre av årets fem tidigare starter och trots ett jobbigt utgångsläge så tror jag den kan blanda sig i segerstriden över upploppet och om det kan bli lite körning där framme så fäller den många hästar till slut.

Min Vinnare: 4 Ditty Bopper
Spets efter 500m: 2 Hossiana Boko
Skrällen: 2 Hossiana Boko
Ranking: A 4 B 2,15,7,3,6,14,10,12 C 1,5,11,9,13
1500 kr startbonus hos LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
USandeback

Millwall-fredag!

20 April 2018 - 11:13

Fulham är det lag i Championship som jag tjänat mest pengar på den här säsongen.
Tacksamt.
Men nu vänder jag laget ryggen.
Varför?
Känslan är att laget är på väg ned i form – det trots 20 raka matcher utan förlust...
***
Fulhams spel på slutet har dock hackat, trots poängen.
Sheffield W–Fulham 0–1
Helt jämn match där Wednesday brände jättechans i både 0–0-läge och i 0–1-underläge.
Fulham–Preston 1–0
Knapp men rättvis Fulham-seger. Glänste dock ej.
Fulham–Brentford 1–1
Här var gästerna det klart bättre laget. Vann skotten på mål med 5–1, hörnorna med 7–4.
***
Varför spelet börjat hacka?
Tidigare slog Fulham i underläge, man hade hela tiden allt att vinna. Nu har plötsligt pressen på sig, man vill så hemskt gärna nå en av de två direktplatserna till Premier League.
Och i det läget har det låst sig.
Dessutom har Slavia Jokanović allt färre offensiva spelare att laborera med sedan både Floyd Ayite (27 matcher/4 mål) och Liverpool-lånet Sheyi Ojo (22 matcher/4 mål) är skadade. 
Fulham har så klart fortfarande spets i VM-aktuelle 17-åringen Ryan Sessegnon samt Newcastles vasse forward Mitrović. 
Men utöver den duon ser allt fler spelare vara på väg ned i form och i kväll möter man ett ruskigt formstarkt Millwall.
På The Den.
Ett Millwall som är piskat att inte tappa poäng för att fortsätta sin färd mot ett hägrande PL-kval – ligger med en poängs marginal på rätt sida om stecket (men har en match mer spelad än Derby).
***
Så ett hungrigt Fulham, med enligt mig lite nedåtform och press på sig, mot ett Millwall där allt är uppåt.
Jag tycker att Millwall ska vara favorit i det här mötet.
Men bolagen hissar Fulham.
Därmed finns det olika spelvärda lir på Millwall.
Jag kör på 1x till 1.72 hos LeoVegas.
***
Fegt?
Ja, lite.
Den som vill ta större risk  kör så klart raka ettan till 3.35.
För visst är Fulham en dålig favorit på ett kokande The Den!?
***
I går?
IFK Göteborg satt skönt till 2.00.
Och Bajen gjorde sitt.
Mest imponerad är jag dock över Christian Polsäter som fortsätter köra över bolagen.
I går rekade han in både IFK samt Elfsborg -1.5 mål till 4.80!
Imponerande.
***
Nu: fokusera på helgens bästa spel.
Jag har redan en hel del på gång.
Ha en trevlig start på helgen!
///Ulrik.


 

0 Kommentarer
Tipsexperten

Stryktipset lör 21/4

20 April 2018 - 09:35

Huvudnumret på helgens Stryktips är FA-cupsemifinalen mellan Manchester United och Tottenham. Vilket av lagen ska boka en finalplats i den prestigefyllda turneringen? Annars är det en väldigt Championship-betonad kupong med flera kluriga matcher från den engelska andradivisionen. Jackpotten är satt till 13 miljoner så det gäller att söka efter värde och hitta de fina spikarna!


Spelstopp: 15.59


1. Manchester United - Tottenham 2
Manchester United studsade tillbaka från 0-1 förlusten mot W.B.A med att besegra Bournemouth med 2-0 på resande fot i veckan. Mourinho meddelade också att han tittade extra noga på vilka spelare som såg hungriga ut mot Bournemouth inför hans laguttagning mot Spurs i den här semifinalen. För rödklädda United är en seger i FA-cupen viktig för att inte säsongen ska ses som ett totalt misslyckande. Det kan definitivt innebära lite extra press på spelarna som också missgynnas av att matchen spelas på Tottenhams hemmaplan Wembley Stadium. Med det i åtanke erbjuder Spurs riktigt fint värde här och spikas till en kanonprocent!


2. Watford - Crystal Palace 2
Kupongens enda match från Premier League spelas den här lördagen mellan Watford och Crystal Palace. Watford har ingen seger på de fem senaste men ligger på säker mark i tabellen. Här ställs de mot ett Crystal Palace som kommer från en stark trepoängare mot Brighton senast. Vinsten innebär att Palace nu ligger sex poäng ovanför strecket med fyra omgångar kvar att spela och en seger här skulle innebära att man mer eller mindre säkrar kontraktet. Både motivationen och formen är bättre hos gästerna och även här är tvåan riktigt streckvärd. Spika Palace!


3. Birmingham - Sheffield United 2
Både Birmingham och Sheffield United slåss kring varsitt streck inför slutspurten av Championship. Birmingham är nere i botten och ligger inför helgens omgång två poäng ovanför nedflyttning. Spelmässigt har det inte alls sett särskilt bra ut den senaste tiden och City har förlorat sina två senaste fajter. Här skulle man verkligen behöva en seger men motståndet är tufft. Sheffield är med i kampen om playoff-platserna och är betydligt bättre än Birmingham. X2 på The Blades ska räcka långt här!


4. Bolton - Wolverhampton 1
Wolverhampton säkrade avancemanget till Premier League förra veckan och vi säger därmed grattis till Wolves. Ett lag som däremot inte kan pusta ut ännu är Bolton som i allra högsta grad är inblandat i bottenstriden. Här har de dock stor fördel av att Wolves numera är klart och med största sannolikhet roterar ett par spelare till den här matchen. Ett hungrigt och motiverat hemmalag ska kunna spela jämnt mot överlägsna serieledaren här. Utgå från ettan men gardera med så många tecken som möjligt!


5. Brentford - QPR 1
Brentford kommer från 1-1 borta mot Londonrivalen Fulham senast efter att Neal Maupay kvitterat i den 94:e minuten. Brentford stod i övrigt upp bra mot ett Fulham som spelat ligans bäst fotboll de senaste månaderna, poängen tog man rättvist. Nu väntar nytt möte mot en konkurrent från London när QPR gästar Griffin Park. The Bees är fortfarande med i racet om playoff men behöver full pott från sina avslutande tre omgångar för att kunna hota på riktigt. Här ska man ha riktigt bra vinstchans hemma mot ett QPR som inte har något att spela för. Spika ettan!


6. Bristol City - Hull X
Bristol City såg länge ut att gå mot en topp-6 placering men med tre förluster på de fyra senaste har de sjunkit i tabellen. Nu ser det tufft ut att nå en slutspelsplats, framförallt med tanke på att spelet hackar för tillfället. Hull har sett betydligt bättre ut än Bristol den senaste tiden och tagit sig upp på säker mark i tabellen. Här är man undervärderade av spelarna och får åtminstone med sig en poäng. X2!


7. Derby - Middlesbrough 2
Derby var ett av de förhandstippade topplagen i årets upplaga av Championship men har varit en besvikelse så här långt. The Rams slåss fortfarande för att ens ta sig till playoff och här väntar ödesmatchen. Derby ligger sjua, precis utanför och ställs här mot femteplacerade Middlesbrough. Formmässigt är det gästerna som är i bäst slag inför denna drabbning med en seger mot Bristol i ryggen. De här matcherna passar rutinerade Boro-tränaren Tony Pulis utmärkt och han vet vad som krävs här. X2 erbjuder visst värde och spelas!


8. Ipswich - Aston Villa 2
Det är ett skadeskjutet Ipswich som ställs mot topplaget Aston Villa den här veckan. Ipswich, som sparkat populäre tränaren Mick McCarthy var nära att inleda med seger senast men släppte in två mål med bara fem minuter kvar och förlorade. Det såg överlag väldigt skakigt ut bakåt för Tractor Boys och mot ett offensivt skickligt Aston Villa kommer de få problem. Gästernas tränare Steve Bruce kan säkert välja att vila några spelare med tanke på att laget är klart för playoff men Villa har tillräcklig kvalité för att vinna här ändå. Spika tvåan till en bra procent!


9. Leeds - Barnsley 2
Pontus Janssons Leeds har sex förluster på de nio senaste matcherna och det syns tydligt att spelarna är besvikna på säsongen som helhet och mer eller mindre checkat ut i förtid. Nu kan de förhoppningsvis tända till lite när de ställs mot Yorkshire-rivalen Barnsley som slåss i botten. Barnsley ligger två poäng ifrån säker mark och kan vid seger ta sig över strecket om antingen Birmingham eller Bolton förlorar. Här kommer man vara heltaggat på Elland Road och med tanke på Leeds svaga form har man bra poängchans. Utgå från tvåan till en trevlig procent men gardera tidigt. På större system kan alla tecken plockas med!


10. Preston - Norwich X
Preston såg ut att vara borta i kampen om playoff men har genom två raka segrar tagit sig tillbaka i racet. Nu skuggar The Whites tre poäng bakom och ställs här mot ett Norwich som skvalpar i mitten av tabellen. Gröngula Norwich har dock sett väldigt bra ut i spelet med boll den senaste tiden och kan ställa till det för Prestons kvaldrömmar här. Ettan är lite väl högt streckad och här målar vi på med alla tecken för att hitta utdelning!


11. Sheffield Wednesday - Reading 1
Med fyra segrar på de sex senaste har Wednesday säkrat spel i Championship till nästa säsong. Jos Luhokay som tog över The Owls i början på året fick tillslut fart på laget efter en längre formsvacka under vintern. Nu spelar Sheffield en vägvinnande fotboll igen och här kommer Reading få det svårt. The Royals har en sämre trupp och har haft stora problem med bortaspelet under hela säsongen. Utgå från ettan och gardera med krysset på större system!


12. Sunderland - Burton 1
Klassisk vinna eller försvinna match. Sunderland och Burton ligger på de två sista platserna i tabellen och en seger är allt som räknas här om något av lagen ska ha en minimal chans att klara kontraktet. Här bör det bli körning från båda håll och det ska inte kunna sluta i delad pott. Ett kryss skulle innebära att båda lagen åker ner till League One så därför garderar vi upp med etta-tvåa!


13. Östersund - Örebro 1
Vi avslutar i Jämtland där Östersund tar emot Örebro. Hemmaspelarna har säkert haft en svår vecka när klubben störts av turerna kring sportchefen Daniel Kindberg. Förhoppningsvis kan tränaren Graham Potter se till att ÖFK kommer fullt fokuserat till den här matchen. I senaste hemmamatchen imponerade laget stort och kommer de upp i samma nivå här blir det seger. Ettan erbjuder bra värde och Örebro är numret för litet. Östersund spikas!


Kupongens kassaskåp


Brentford
Brentford presterar en oerhört bra fotboll för att vara i Championship och ska ses med bra chans hemma mot QPR den här veckan. The Bees spelar för att nå playoff och är både hungrigare och bättre än Londonrivalen. Klar etta!


Varningens finger!


Norwich
Kanariefåglarna Norwich har höjt sig spelmässigt sen ungefär sex veckor tillbaka och spelar nu en väldigt bra fotboll. Preston är pressat att vinna för att kunna nå playoff samtidigt som Norwich kan gå ut och spela avslappnat här. Bra skrällchans!


Lilla raden 144 rader
1. Man U - Tottenham 2
2. Watford - Crystal P 2
3. Birmingham - Sheff U x2
4. Bolton - Wolves 1x
5. Brentford - QPR 1
6. Bristol City - Hull x2
7. Derby - Mboro 2
8. Ipswich - Aston V 2
9. Leeds - Barnsley 1x2
10. Preston - Norwich 1x2
11. Sheff W - Reading 1
12. Sunderland - Burton 12
13. Östersund - Örebro 1


Stora raden 864 rader
1. Man U - Tottenham 2
2. Watford - Crystal P 2
3. Birmingham - Sheff U x2
4. Bolton - Wolves 1x2
5. Brentford - QPR 1
6. Bristol City - Hull x2
7. Derby - Mboro x2
8. Ipswich - Aston V 2
9. Leeds - Barnsley 1x2
10. Preston - Norwich 1x2
11. Sheff W - Reading 1x
12. Sunderland - Burton 12
13. Östersund - Örebro 1

Spela på Stryktipset: klicka här!

0 Kommentarer
Fler inlägg: