3quartistan

3quartistan

Förnamn:
Efternamn:
Ålder: 90-talist
Stad: Hälsinglands skogar
Sysselsättning:

Italiensk söndag

18 Februari 2018 - 11:21

För egen del var det gött att se Roma ta tre pinnar i Udi samtidigt som Inter gick på pumpen mot Genoa. Extra skönt var det att Roma över 5,5 hörnor hittade hem tidigt till 1.72.

Idag har vi sex matcher från Serie A med ett par riktigt intressanta möten. I Turin sparkar Derby della Mole igång redan 12:30. Sandahl har en fin idé på Juventus, jag själv är inne på samma spår men med en liten annan vinkel. Gonzalo Higuaín att göra mål i matchen får vi till 2.18 hos Unibet. Trots att argentinaren missade både straff och friläge mot Spurs i Champions League i veckan så fick han ändå in två bollar. Mandžukić är out och Dybala inleder förmodligen på bänken vilket gör att offensiven kommer att hänga mycket på Higuaín. Fem senaste matcherna för Higuaín - två mål mot Spurs, ett mot Fio, tre mot Sassuolo, ett mot Atalanta och ett mot Genoa. 2.18 på att han gör mål i derbyt tycker jag känns intressant!

Napoli får förtroendet 15:00 hemma mot SPAL. Napoli går urstarkt i Serie A och toppar ligan inför omgång 25. Här möter man ett bortasvagt SPAL med usel form (0-4 mot Milan senast). Utan att fundera speciellt mycket så spelar jag Napoli -hcp. 

Vad vore en Serie A-helg utan ett spel på Sampdoria? Samp reser ett par mil norrut till Milano för att gästa Milan på San Siro. Gattuso ser äntligen ut att ha fått ordning på sitt lag men här blir man övervärderade i mitt tycke. Milan är tre pinnar bakom Samp i tabellen och i torsdags spelade man Europa League där Gattuso valde att formera bästa möjliga lag. Viktige Franck Kessie är avstängd i hemmalaget samtidigt som Samp har full trupp. Sampdoria +1,0 spelas! Observera också att oddset har gått upp ett par punkter.

Nöjer mig så. Lycka till med spelen!

  Mina 10 senaste speltips Odds
Frankfurt - RB Leipzig
Bundesliga, Fotboll
3.05
Milan - Sampdoria
Serie A, Fotboll
1.70
Napoli - SPAL
Serie A, Fotboll
1.77
Udinese - Roma
Serie A, Fotboll
1.72
Steaua Bukarest – Lazio
Europa League, Fotboll
1.95
Napoli - RB Leipzig
Europa League, Fotboll
1.88
Palermo - Foggia
Serie B, Fotboll
1.70
Roma - Benevento
Serie A, Fotboll
1.86
Sampdoria - Hellas Verona
Serie A, Fotboll
1.72
Fiorentina - Juventus
Serie A, Fotboll
1.87