3quartistan

Profil hos Rekatochklart

0
Följer
9
Följare
Förnamn: Filip Favoritsport: Fotboll
Efternamn: Brodd Favoritlag: Roma, Leksand
Ålder: 90-talist Favoritspelare: Totti
Stad: Hälsinglands skogar Registrerad sedan: 2015-09-29
Sysselsättning: Sporttittare Twitter
Champions League-veckan är avklarad och vi går mot en långhelg som är så välkommen. Men bara för att vi firar påsk så ska det naturligtvis spelas fotboll också. Påsken innehåller en hel del spännande fotbollsmatcher som definitivt ska synas. Frågan jag ställer mig är hur ett Milanoderby kommer att se ut med en avsparkstid som 12:30? Och kommer Zlatans United kunna skaka liv i titelstriden i Premier League när man ställs mot Chelsea på ett Old Trafford?

15:00 på påskafton så är det ett högintressant möte i Serie A där Roma gästas av säsongens positiva överraskning Atalanta, och det är där mitt speltips kommer att landa.

Roma har 6 raka segrar i bagaget och har därmed kopplat ett rejält grepp om andraplatsen och direktplatsen till Champions League. Laget är i kalasform och på Olimpico har man imponerande 14-0-1 i ligaspelet.

Atalanta ligger på en imponerande 5e plats och har ypperliga chanser att nå Europaspel nästa säsong. Formen sätter jag dock ett litet frågetecken kring. Bara 1-1 senast hemma mot Sassuolo och två matcher dessförinnan blev man pulveriserade av Inter med hela 1-7. Inför mötet med Roma på lördag så saknas den så viktige Papu Gomez (16 mål, 6 ass) som är avstängd, tyngsta möjliga avbräck.

Här tror jag Roma är numret för stort och lägger därför mina pengar på hemmalaget.

Fler spel kan komma att dyka upp under helgen på hemsidan eller min twitter @3quartistan beroende på hur mycket tid jag får över.

Trevlig helg och glad påsk!

Speltips Roma - Atalanta Tips Odds Rekare
0 Kommentarer 2017-04-14 13:04:42

Min spelbok

Visa hela spelboken
Nuvarande spelkassa: -23.87 Kr Antal spel: 93 Antal Levande Spel: 3
Startspelkassa: 0 kr Antal Vinster: 44 Levande i Kr: 10.5 Kr
Return On Investment
94.97%
Antal Förluster: 41 Insättningar: 0 Kr
Antal Oavgjorda: 5 Uttag: 0 Kr