3quartistan

3quartistan

Förnamn:
Efternamn:
Ålder: 90-talist
Stad: Hälsinglands skogar
Sysselsättning:

Derbyhelg!

13 Oktober 2017 - 17:38
Det råder inga tvivel om att väldigt många gillar att påpeka att landslagsuppehållet är en ren plåga i väntan på ligafotbollen. Men jag gör inga undantag utan jag är mer än redo att hålla med. Visst är det kul att följa sitt landslag men som en svensk pessimist så är det inte mycket att hurra över, speciellt inte när spelen går åt skogen. Nu är uppehållet äntligen till enda och vi kan kort och gott konstatera att Sverige är klara för playoff, kul!

Den här helgen bjuds vi på en hel drös med intressanta fotbollsmatcher - Liverpool-United, Roma-Napoli, Atletico Madrid-Barca och sist men inte minst Milanoderbyt! Rena rama julafton vill jag påstå. 
Mina spel under landslagsuppehållet gick som sagt åt skogen. Men i ligafotbollen och framförallt Serie A har jag bättre siffror så jag hoppas verkligen att vi kan studsa tillbaka lite på spelen under helgen. Just nu har jag postat fyra spel på hemsidan som ligger uppe, två på lördag och två på söndag. 

Första matchen är Juventus - Lazio där jag tror på mål åt båda håll. Juventus saknar ett par gubbar i backlinjen och defensiven ser inte lika stabil ut som under de senaste säsongerna. Dessutom har Lazio en Ciro Immobile i superform som jag tror har goda chanser att hitta nät. Senast lagen möttes var i säsongsupptakten i supercupen, då vann Lazio med 2-3 och två mål gjordes just av Immobile.
  Speltips Odds
Juventus - Lazio
Italien, Fotboll
1.95
 

På lördag kväll har vi Derby della Sole, eller solens derby om ni vill så. Roma gästas av Napoli och här trycker jag in mina polletter på 1X. Jag anser att Napolis favoritskap här är för stort - 3,20 / 3,40 / 2,25 står oddsen i nu. Roma är normalt sett otroligt svårslagna på Olimpico och har inlett säsongen starkt. Dzeko fortsätter bomba in bollar samtidigt som defensiven har imponerat. Inte minst brassen Alisson Becker mellan stolparna.
Napoli har förvisso full pott i ligan men med ett tacksamt spelschema ska sägas. Napoli nöjer sig med en pinne?
  Speltips Odds
Roma - Napoli
Italien, Fotboll
1.66
 

På söndag eftermiddag tror jag på en målsnål tillställning i matchen Crotone - Torino. Crotone är målsnåla på hemmaplan och har en bedrövlig matta vilket gör det svårt för gästande lag att trilla boll. Crotone kommer att ligga lågt och vänta på sina lägen mot ett offensivt skickligt Torino som får klara sig utan sin skyttekung Belotti, stort avbräck!
  Speltips Odds
Crotone - Torino
Serie A, Fotboll
1.85
 

Sist ut på min spelkupong är från helgens höjdpunkt, Milanoderbyt! Här tror jag på hemmalaget Inter som har kommit igång bra under Spalletti och fått behålla sin stomme från förra säsongen med ett par nya intressanta nyförvärv. Milan har i sin tur grus i maskineriet och de rödsvarta ser inte alls samspelta ut. Inte så konstigt kanske med tanke på alla dessa nyförvärv under sommarens marcato. Milans tränare Vincenzo Montella har två raka förluster i bagaget i ligan och frågan är om inte hans dagar är räknade om de åker på en ny torsk mot ärkerivalen?
  Speltips Odds
Inter - Milan
Italien, Fotboll
2.20
 

Med det sagt säger jag trevlig helg och lycka till med spelen!

Ni hittar mig på min twitter @3quartistan för fler spel och tankar.


  Mina 10 senaste speltips Odds
Benevento - Fiorentina
Serie A, Fotboll
1.65
Qarabag - Atlético Madrid
Champions League, Fotboll
1.89
Spartak Moskva - Sevilla
Champions League, Fotboll
1.98
Manchester City - Napoli
Champions League, Fotboll
1.60
Hellas Verona - Benevento
Serie A, Fotboll
1.95
Juventus - Lazio
Italien, Fotboll
1.95
Inter - Milan
Italien, Fotboll
2.20
Roma - Napoli
Italien, Fotboll
1.66
Crotone - Torino
Serie A, Fotboll
1.85
Nederländerna - Sverige
Fotboll
2.04

Min spelbok

Visa spelbok
Nuvarande spelkassa: 10043 kr Insättningar 0 kr Antal Levande spel 1
Startspelkassa: 10000 kr Uttag 0 Kr Levande i Kr 500
Return on Investment:
103.3 %
Spel 35 Vinster 17
Oavgjorda 2 Förluster 15