3quartistan

3quartistan

Förnamn: Filip
Efternamn: Brodd
Ålder: 90-talist
Stad: Hälsinglands skogar
Sysselsättning: Sporttittare

Monchi-effekten

26 April 2017 - 16:27

Monchi-effektenUnder måndagen stod det klart att spanjoren Monchi var klar som ny sportchef i Roma. Det blev en kalasstart för spanjoren då Roma besegrade ett avsågat Pescara med 1-4 samma kväll. Monchis 17 år långa sejour som sportchef för Sevilla var mycket framgångsrik - bland annat tre raka Europa League-vinster de senaste åren. Återstår att se om det bli någon Monchi-effekt i Roma för den gamle burväktaren.

Derby della CapitaleFör egen del så bär det på fredag av till Italien och huvudstaden Rom för att förtära och annan carbonara och några flaskor tilltalande röda viner. Måste säga att det känns otroligt skönt inte minst med tanke på det förbannade snöovädret som spökade igår. Bra väder, god mat och dryck i all ära, men höjdpunkten under vistelsen i Rom blir naturligtvis att beskåda derbyt som spelas 12:30 på söndag. Även fast vi redan nu vet att Juventus kommer att stå som slutsegrare när säsongen summeras adderat med att Francesco Totti dessutom är skadad så är det få saker som kan få mig så exalterad som ett Rom-derby. Om ens något?

Jag landar två speltips i helgen.

Match 1:

(Över 2,5 mål + båda lagen gör mål) i Derby della Capitale. Det är kort och gott två "överlag" och jag tror både Roma och Lazio kommer att gå för 3 poäng. Med tanke på lagens offensiva kvalità©er har jag svårt att se varken SzczÄ™sny eller Lazios andrekeeper Strakosha hålla tätt i 90 minuter. Senast lagen möttes slutade det 3-2 till Roma. Jag både tror och hoppas på något liknande på söndag.

  Speltips Odds
Roma - Lazio
Serie A, Fotboll
1,72


Match 2:

Samma spel, dvs (Över 2,5 mål + båda lagen gör mål) i matchen mellan Inter och Napoli som spelas söndag kväll 20:45. Samma visa här. Båda lagen måste gå för 3 poäng. Pioli har en minst sagt tung period bakom sig och är i stort behov av en seger. Målproduktionen är det inget fel på men bakåt ser det katastrofalt ut. Jobbigt läge för Pioli och Inter när ligans bästa bortalag kommer på besök. Känns som målgaranti här.

  Speltips Odds
Inter - Napoli
Serie A, Fotboll
1,80


Forza Roma!
  Mina 10 senaste speltips Odds
Stugsund IK - Kilafors IF
Division 4 Hälsingland, Fotboll
2.01
Lazio - Inter
Serie A, Fotboll
2.00
Juventus - Lazio
Coppa Italia, Fotboll
3,50
RB Leipzig - Bayern München
Bundesliga, Fotboll
2,13
Fiorentina - Lazio
Serie A, Fotboll
1,95
IFK Timrå - Söderhamns FF
Division 2 Norrland, Fotboll
1,68
Atlético Madrid - Real Madrid
Champions League, Fotboll
1,79
Juventus - Monaco
Champions League, Fotboll
1,65
Elfsborg - Malmö FF
Allsvenskan, Fotboll
1,70
Lazio - Sampdoria
Serie A, Fotboll
1,72

Min spelbok

Visa spelbok
Nuvarande spelkassa: -23.87 kr Insättningar 0 kr Antal Levande spel 3
Startspelkassa: 0 kr Uttag 0 Kr Levande i Kr 10.5
Return on Investment:
94.97 %
Spel 93 Vinster 44
Oavgjorda 5 Förluster 41