3quartistan

Profil hos Rekatochklart

0
Följer
9
Följare
Förnamn: 3quartistan Favoritsport: Fotboll
Efternamn: Favoritlag: Roma, Leksand
Ålder: 90-talist Favoritspelare: Totti
Stad: Hälsinglands skogar Registrerad sedan: 2015-09-29
Sysselsättning: Sporttittare Twitter
Vi går mot jul och ett nytt år. Vilket för många betyder - viktuppgång, högt alkoholintag och tomma spargrisar. Tuffa tider, minst sagt. Men nu får vi hoppas på att jultomten kommer tidigt i år och fyller på våra spelkonton.

Sista omgången innan juluppehållet i Italien ska spelas och jag har fyra stycken speltips.

Investerar i Palermo.

På torsdag 20:45 är det jumbomöte i Serie A mellan Palermo och Pescara. Ö-laget Palermo väntar fortfarande på säsongens första hemmaseger, eller inte bara seger, Palermo är faktiskt poänglösa såhär långt på Renzo Barbera. 0-0-8 skulle inte vara något hemmafacit att skryta med när spelåret summeras.
Det verkar kanske helt idiotiskt att satsa sina sista slantar innan jul på Palermo som inte verkar kunna sparka boll på Sicilien. Men jag tycker mig ändå se positiva vindar i Palermo som nu ställs mot ett lag med halva foten i Serie B.

Som ni säkert vet så prenumererar Palermo på att byta tränare. Det brukar sällan sluta bra. Men sedan Corini tagit över så har det iallafall sett bättre ut spelmässigt trots minimal poängutdelning. Men nu senast i helgen så kom även poängen för Palermos del - laget vände och vann borta mot Genoa som var obesegrade på hemmaplan inför mötet med Palermo. Ett Genoa som både besegrat Milan och Juventus på Luigi Ferraris.

Tabelljumbon och nykomlingarna Pescara ser helt hjälplösa ut. Om inte Pescara hade fått de tre bonuspoängen från förbundet efter förlusten mot Sassuolo så hade man varit jumbo med fyra poäng och dessutom varit helt utan segrar. Delfinerna har sex raka förluster på bortaplan och endast en inkasserad poäng på de tio senaste matcherna. Pescara lär får ställa in sig på Serie B relativt tidigt om inget drastiskt händer i januari.

Palermo hemmafans har väl väntat nog nu kan man väl tycka? Bättre förutsättningar för en hemmaseger går väl knappast att få? Pescara är ett lag för Serie B och Palermo har mer kvalitet i laget. Nu när självförtroendet är på topp för Palermos del så bör Pescara få det kämpigt. Visst går det att argumentera för att Palermo är ett sämre hemma kontra bortalag, men då kan vi vända på det och konstatera att Pescara har 0-1-7 på bortaplan om vi bortser från förbundets tre pinnar.

Tömmer min spargris på Palermo. Så får det bli!

Omgångens spel:

Speltips Atalanta - Empoli Tips Odds Rekare


Speltips Inter - Lazio Tips Odds Rekare


Speltips Torino - Genoa Tips Odds Rekare


Speltips Palermo - Pescara Tips Odds Rekare
0 Kommentarer 2016-12-20 15:10:07

Min spelbok

Visa hela spelboken
Nuvarande spelkassa: -23.87 Kr Antal spel: 93 Antal Levande Spel: 3
Startspelkassa: 0 kr Antal Vinster: 44 Levande i Kr: 10.5 Kr
Return On Investment
94.97%
Antal Förluster: 41 Insättningar: 0 Kr
Antal Oavgjorda: 5 Uttag: 0 Kr