LelleSandahl

Profil hos Rekatochklart

0
Följer
57
Följare
Förnamn: Favoritsport:
Efternamn: Favoritlag:
Ålder: Favoritspelare:
Stad: Registrerad sedan: 2014-09-01
Sysselsättning: Twitter
Underspelet satt fint mellan Birmingham och Nottingham i går, men nu blickar vi framåt mot nästa mål!
Vi har två hatmatcher att se fram emot denna söndag. Jag snackar alltså om Manchester United mot Liverpool och Fiorentina mot Juventus.

Om vi inleder med 17.00 matchen på Old Trafford. Manchester United har en riktigt fin formkurva just nu. Nio raka segrar och hela sex raka på hemmaplan. Liverpool kommer att få svettas här tror jag. Matchen är oerhört viktig för Uniteds del, då de sladdar efter i kampen om Champions League-platserna. Fem pinnar upp till Liverpool är det nu, och en förlust här vore katastrofal för CL-kampen. Liverpool har varit lite upp och ned på slutet och har Mané på Afrikanska mästerskapen, för att nämna ett avbräck. Nej, det känns som att United har en bra chans här och jag spelar rak etta.

Speltips Manchester United - Liverpool Tips Odds Rekare


Kvällen fortsätter sedan i Italien för min del. Har alltid haft stor respekt för Fiorentina, men den här säsongen känns laget ganska mediokert. Såg dem på plats mot Lazio i Rom och det var inget att hänga i julgranen. Juventus däremot, har ett riktigt vasst lag och bör vinna ligan i stil. Seger i kväll och de har sju poäng ned till tvåan Roma. Förr åren brukade Fiorentina vara en nagel i ögat för den gamla damen, men sista fem mötena har Juve avgått med segern. Jag tror att man har en bra chans i kväll när truppläget är bra, formen är grym och Fiorentina blandar och ger ordentligt.

Speltips Fiorentina - Juventus Tips Odds Rekare


Det var allt för min del den här dagen!

Lycka till med spelen :)

@lellesandahl på twitter
0 Kommentarer 2017-01-15 15:19:43

Min spelbok

Nuvarande spelkassa: 0 Kr Antal spel: 0 Antal Levande Spel: 0
Startspelkassa: 0 kr Antal Vinster: 0 Levande i Kr: 0 Kr
Return On Investment
100%
Antal Förluster: 0 Insättningar: 0 Kr
Antal Oavgjorda: 0 Uttag: 0 Kr