LelleSandahl

LelleSandahl

Förnamn:
Efternamn:
Ålder:
Stad:
Sysselsättning:
I dag erbjuder jag ett spel i Allsvenskan och ett i bonnfotbollen, eller ja strax under svensk elitfotboll. 

Först ut är matchen mellan Hammarby och Jönköpings Södra. Senast Bajen var igång så fick man 1-1 med mersmak borta mot Sirius. I den matchen var Jiloan Hamad inte tillgänglig på grund av skada och han saknas även i dag, tillsammans med Johan Persson. Även om Bajen har ersättare så är Hamad viktig, kanske framförallt mot låga försvarslinjer som jag förväntar mig att J-Södra kommer satsa på. 

Jimmy Thelin är en skicklig taktiker och har säkert funderat över hur de släppte till tre kassar mot noll borta mot Elfsborg. Innan dess fyra raka målsnåla matcher. Och tittar vi Bajens fem senaste hemmafajter så märks det att laget har problem när motståndarna spelar disciplinerat. Förutom 4-0 mot svaga AFC så har man 1-1 mot Norrköping, 1-1 mot Kalmar, 0-0 mot Giffarna och 1-1 mot Malmö FF. Båda mötena med J-Södra 2016 gick under 2,5 mål. Gästerna är garanterat nöjda med kryss här och kommer inte öppna upp sig i första taget. 

  Speltips Odds
Hammarby - Jönköpings Södra
Allsvenskan, Fotboll
1.77

Timmen senare är det avspark på Södertälje Arena mellan Assyriska och Akropolis. Vi snackar alltså division 1 Norra där hemmalaget tar nya tag efter att ha degraderats från Superettan. Ekonomin har länge varit i obalans och hur det ser ut nu har jag ingen jättekoll på, men jag gissar att alla problem inte är lösta. Hur som helst har laget börjat säsongen svagt. Första segern (på sex omgångar) kom nu senast hemma mot Enskede (4-0). Islossning? Nja, kanske men Enskede är seriens just nu sämsta lag och ingen större värdemätare i mina ögon. 

Den värdemätaren kommer i stället i dag. Akropolis har en av seriens bästa och bredaste trupper och är en outsider till uppflyttning. Har börjat säsongen starkt och får man bara ordning på den bitvis svajiga defensiven, så finns det offensiv kraft nog att spöa alla lag i serien. Klart överodds som jag ser det på följande spel: 
  Speltips Odds
Assyriska - Akropolis
Division 1 Norra, Fotboll
2.00

Det var allt jag hade, har ni några tips att dela med er? 

@lellesandahl på twitter
  Mina 10 senaste speltips Odds
Perugia - Benevento
Kval till Serie A, Fotboll
1.95
Strömsberg - Gamla Upsala
Division 2 norra Svealand, Fotboll
1.67
Assyriska - Akropolis
Division 1 Norra, Fotboll
2.00
Hammarby - Jönköpings Södra
Allsvenskan, Fotboll
1.77
IFK Lidingö - FC Gute
Division 2 norra Svealand, Fotboll
1.91
Carpi - Frosinone
Serie B, Fotboll
1.74
FC Köpenhamn - Bröndby
Final i danska cupen, Fotboll
1.80
Håbo - Sundbyberg
Division 2 norra Svealand, Fotboll
1.67
Syrianska IF Kerburan - BK Forward
Division 2 norra Svealand, Fotboll
2.02
Djurgården - AIK
Allsvenskan, Fotboll
1.81