Polsater

Profil hos Rekatochklart

0
Följer
88
Följare
Förnamn: Christian Favoritsport: Fotboll
Efternamn: Polsäter Favoritlag: Arsenal
Ålder: 23 Favoritspelare: Dennis Bergkamp
Stad: Kalmar / Stockholm Registrerad sedan: 2013-03-21
Sysselsättning: Studerar journalistik Twitter
Planet mot Frankrike lyfter om två timmar. Onekligen en speciell känsla att veta att en fantastisk vecka med två Sverigematcher på plats ligger framför en. Med tanke på att det här är det sista riktiga mästerskapet Sverige lär spela på ett bra tag får en ta och njuta av de här matcherna, som på förhand tyvärr känns väldigt svåra.

Svårt att se Sverige vinna ta poäng imorgon med premiäromgången färskt i minne. Den som lever får se. Spontant känns den raka ettan till runt 1.90 bra.

Några specialspel på matchen:

Isaksson skjuta en inspark rakt över sidlinjen utan att någon spelare rör bollen? 5 gånger pengarna på det kan vara en rolig tv-slant. Finns på Betsson under fotboll- euro 2016- specialare.

Kim Källström att dra på sig ö1,5 frisparkar. 1.57 på Unibet . Såg ruskigt trög ut mot Irland. Bättre motstånd nu, Sverige lär få jaga en del boll. Att söka upp spelare och falla lätt är ju lite av en italiensk paradgren.

Sverige under 3,5 avslut på mål. 2.20 på Unibet . Anfallsspelet mot Irland lämnade en del att önska om man säger så. Belgien hade två skott på mål mot Italien...

Ha en trevlig helg kamrater!

1 Kommentarer 2016-06-16 11:52:07

Min spelbok

Nuvarande spelkassa: 0 Kr Antal spel: 0 Antal Levande Spel: 0
Startspelkassa: 0 kr Antal Vinster: 0 Levande i Kr: 0 Kr
Return On Investment
100%
Antal Förluster: 0 Insättningar: 0 Kr
Antal Oavgjorda: 0 Uttag: 0 Kr