Efter Citys kollaps/Tottenhams tempoväxling igår innebär det att Aston Villa som jagar nytt kontrakt får en ännu svårare eller ja, nästintill omöjlig uppgift framför sig på Old Trafford eftersom United kan säkra den redan vunna titeln.

Som mot de flesta lag har United en fin statistik mot Villa hemma på Old Trafford. Förutom en 0-1 förlust för något år sedan hittar vi idel segrar i de moderna historieböckerna och de flesta även ganska komfortabla sådana.

Jag tror på gasen i botten från start från United och ett ledningsmål redan innan paus. Efter en märklig säsongsinledning där man vann så gott som alla matcher men nästan ständigt kom tillbaka efter underläge i slutet av matcherna har man på senaste, åtminstone i ligan, betett sig lite mer som den röda maskin man brukar vara. I de senaste 8 segermatcherna hemma i ligan har man tagit ledningen redan innan paus och sedan bevakat densamma. Något jag tror upprepar sig nu, särskilt när matchen betyder så mycket som den betyder.

De senaste två mötena på Old Trafford har slutat med segrar 4-0 och 3-1 för United och i båda har man avgjort redan i första halvlek. Oddsen är snarlika på hcp-1.5 och 1HT/FT, jag tror båda spelen kommer gå in men mitt huvudsakliga spel får bli det med något högre odds, ett spel som dessutom känns något ”säkrare”, nämligen 1FT/HT, det spelet finns till 1.70 på Unibet .

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

This is the stats tab
This is the post tip