Match här uppe i Holloway när Arsenal måste stå honnör för Manchester United, personligen anser jag att United borde stå i honnör till Arsenal som sålde van Persie till dem.

Idag ser jag dock ingen anledning överhuvudtaget på hela denna planet att ens inkludera Robin van Persie i truppen. Den enda anledningen skulle kunna vara för hans skull för att kunna vinna skytteligan, nu när han gjorde hattrick senast och när Suarez blev avstängd är den dock redan säkrad. Men United har ju flertalet andra spelare som kan kliva fram i hans ställe och Hernandez exempelvis är ju faktiskt en av världens bästa boxspelare och farligaste målskyttar när han sniffar upp ett läge.

Kagawa är i fin form och jag kan tänka mig att Hernandez spelar som ensam spets framför japanen och kan komma att bli serverad ett flertal fina lägen med sitt never-ending springande. Arsenal är dessutom inte kända för att ha världens bästa eller synkade backlinje, åtminstone inte längs backen.

7 matcher från start denna säsong i ligan och 8 mål.
12 matcher från start totalt och 11 mål.

Givetvis är matchen viktigare för Arsenal ur poängperspektiv men United har fortfarande en del at spela för förutom att man givetvis alltid vill slå en av sina största rivaler, Arsenal. Ett smart drag från Sir Alex vore att spela lirare han inte behöva oroa sig för om motivationen finns där eller inte. Chicarito är en sådan spelare och både matchbild och övriga förutsättningar kommer passa honom om han ges chansen.

3.23 för Hernandez som anytime goalscorer står i 3.23 hos Betfair .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

This is the stats tab
This is the post tip