Halifax Över 1.5 mål @ 1.83 (7/10 Units)
Halifax -2 AH @ 6.25 (2/10 Units)

Första reken här på sidan, tar ett early odds på Halifax över 1,5 mål då jag tror att denna kan droppa ganska mycket fram mot matchstart. Är även ny på Twitter, mitt namn hittar ni längst ner på sidan!

Halifax har öppnat säsongen utmärkt med 5/0/1, och då ska det säga att förlusten kom borta mot Bristol Rovers där ledningsmålet kom på tilläggstid. Halifax ser med andra ord stabila ut i inledning, och likt förra säsongen är man ett monster på hemmaplan. 3/0/0 och 9-3 i målskillnad är inget man skojar om. Förra säsongen gjorde man 55 mål på 23 hemmamatcher, något som jag tror man slår den här säsongen.

Aldershot har öppnat stabilt med 3/2/1, dock tycker jag endast dem har blivit prövade mot Forest Green, resten har varit lite sämre lag enligt mig. Mot Grimsby senast t.ex vann man med 2-1, men då spelade man med en man mer i 60 minuter. Menar dock inte att Aldershot är dåliga, för det är man inte, men man är klassen sämre än Halifax.

+ Halifax målmaskin hemma, vunnit 3-1, 3-0, 3-2.
+ Halifax gjort mål i samtliga 6 matcher denna säsongen.
+ Halifax gjorde 65% av alla mål på hemmaplan förra säsongen.
+ Förra säsongens möten slutade 4-0 samt 2-2.
+ Aldershot släppt in mål i alla matcher förutom mot nästjumbon.

+/- Förlust senast för Halifax, hänger dem med huvudena eller är det revanschlust?

- Aldershot har inte släppt 2 mål eller fler än den här säsongen.
- Aldershot har bra form - bra självförtroende vilket kan påverka.

Jag tror Halifax vinner den här matchen enkelt, dock ser jag absolut inte att det blir 1-0, därför väljer jag Halifax Över 1.5 mål istället så vi får vinst vid t.ex 2-2. Oddset på raka ettan är också bra, men känns bra mycket säkrare med målspel i den här matchen. Hoppas Halifax form håller i sig!

Kommer även köra Halifax -2 AH (6.25) med en mindre peng, tror det kan bli repris på förra säsongens hemmamöte, alltså 4-0 eller liknande. Känns i alla fall inte som en uddamålsseger för Halifax om man väl vinner, därför kan man lika gärna slå på med Hcp också!

Mitt tips: 4-1

SuperBettings @ Twitter

This is the stats tab
This is the post tip