Jag måste erkänna att jag tror att Nadal får en del trassel mot Herbert idag. Jag är överraskad att siffrorna blev 6-2,6-2 mot Bolelli. Rafa var inte särskilt bra. Det var snarare Bolelli som byggde upp poängen bra men slarvade när han skulle avgöra.
Nadal blev kort med sin backhand väldigt många gånger och hans andraservar blev demolerade, åtminstone inledningsvis. Men man ska veta att det här inte är Nadals bästa underlag, och det märks på många sätt att han inte är 100 % bekväm på banan.

Herbert var vass i kvalet till ATP Stockholm men föll igenom totalt mot Copil. Vad som hände där vet jag inte. Men det vi vet är att Herbert slog 26 ess mot Roger-Vasselin och höll sig obruten på 17 servegem. ERV är förresten en riktigt duktig hardcourtspelare.

Precis vid den här tidpunkten förra året spelade Herbert jämnt mot Djokovic. 7-6,6-3 slutade den matchen. Idag blir jag inte förvånad om det blir lika jämnt eller kanske jämnare.

Tycker alla spel som gynnar fransmannen är heta här. Ville haft överlinan på 19,5 men kör på Herbert +4,5 games istället till 1,96 hos Betsafe

This is the stats tab
This is the post tip