Man ska inte klaga på otur, men nu har jag missat fyra spel med en poäng de senaste fyra dagarna. I natt var det Atlanta som vann med sex poäng när jag hade -7.0. Totalt blev det 1-1-2 i går för min del.

Min statistik är nu: 121-86 (+61 units).
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

-------

I dag spelar jag San Antonio -4,5 (hemma mot LA Clippers) till oddset 1.80 på bet365 .

San Antonio har vunnit sju av de åtta senaste matcherna. De har knappast varit bättre tidigare under säsongen än vad de är nu. Skadeproblemen är borta och de kan spela med bästa tänkbara laget. Senast de var ute och spelade bortamatch var i torsdags i förra veckan. Sedan dess har de vunnit sina tre hemmamatcher. De har också fått till tid återhämtning. San Antonio har faktiskt bara spelat en match den här veckan, det var i onsdags då Charlotte besegrades med 95-86. De har alltså god form och pigga, friska ben. När så är fallet är San Antonio ett riktigt starkt lag.

Clippers har spelat tre matcher den här veckan. Hemma mot Denver i måndags (vinst med 102-98), borta mot Utah i onsdags (vinst med 94-89) och borta mot New Orleans i går (förlust med 108-103). Clippers har inte alls varit bra i match två i back-to-backs den här säsongen. De är 0-6 ATS i sina senaste matcher utan vila. Att nu ställas mot ett formstarkt och utvilat San Antonio blir ingen lätt uppgift.

Clippers är dessutom 4-9 ATS i sina senaste matcher borta mot San Antonio. Det är alltså långt ifrån en drömmotståndare för Clippers.

San Antonio har inte varit särskilt bra mot lagen från West den här säsongen. De är 14-15-2 ATS. Clipper är dock ännu svagare. De är 10-16 ATS.

Sammanfattningsvis så handlar det om ett Clippers utan vila, som inte spelar särskilt bra i back-to-backs, mot ett utvilat och formstarkt San Antonio. Detta borde de regerande mästarna San Antonio vinna med minst fem poäng.

Spelar alltså: San Antonio -4,5 till oddset 1.80 på bet365 .
Units: 3/5.

Fler spel på spreadsheet under kvällen.

This is the stats tab
This is the post tip