Hur tänker spelbolagen här egentligen? Gabashvili möter Raonic i den andra rundan av Miami & + 5,5 gem på Gabashvili ger i skrivandets stund 1,66. Det går verkligen inte ihop & ni kommer förstå precis vad jag menar.

Det går inte sticka under stolen att ryssens form är under isen. Han kommer in i turneringen med 4 raka förluster. Givetvis kan man begära mer av ryssen, då han i sina bästa stunder kan spela en bländande tennis. Värt att poängtera, av de 13 matcher som Gabashvili har spelat under 2015, så har linan + 5,5 gem suttit i 11 av dessa matcher.

Raonic kommer in med en fin form efter att bland annat ha slagit ut Nadal i Indian Wells förra veckan. Kanadensaren har verkligen etablerat sig i toppen & kommer med all säkerhet vara kvar där uppe ett bra tag. Raonic har massvis med fina skalper under 2015, det som dock är anmärkningsvärt är att han ytterst sällan vinner med stil. Raonic har under 2015 spelat 21 matcher & endast i 2 av dessa 21 matcher så har gemlinan - 5,5 suttit. Vinsterna har kommit emot Tatsuma Ito samt Tommy Robredo (extremt formsvag).

Raonic som vi redan vet, har en av tourens bästa servar. Han är extremt svårbruten, men har en enorm svaghet i spelet & det är returerna. Han har, hör och häpna, vunnit 11 % av gemen som returnerare & det är under all kritik för att vara topp 6 i världen. Men som sagt, då förstår ni vilken serve killen har. Med andra ord vinner Raonic var nionde gem i motståndarens serve. Gabashvili vinner 73 % av sina serve gem, vilket får ses som stabilt.

För mig, så är det helt oförståeligt hur Pinnacle Sports kan erbjuda 1,66 på Gabashvili + 5,5 gem då all statistik talar för spelet. Raonic har vunnit 11 % av returgemen, han har av endast klarat linan i 2 av 21 matcher samt att Gabashvili har klarat linan i 11 av 13 matcher.

Lycka till vid rygg!

EDITERAD 2015-03-27 17.11:09

This is the stats tab
This is the post tip