Ett favoritspel i Tyskland: Ö1,5 mål i första halvlek. Spelas till 2.18 på Pinnen, finns till runt 2.10 på andra bolag, vilket är okej.

Sista omgången i Bundesliga, såhär ser tabellen ut:

4. Leverkusen 33 17 10 6 61:35 61

11. Eintracht Frankfurt 33 10 10 13 54:61 40

Leverkusen har 0 att spela för. Blir fyra i tabellen oavsett resultat. Frankfurt slutar mellan plats 7 och 12 beroende på resultat. Inget av lagen har något som helst att spela för alltså. Och i en liga som Bundesliga, som redan från scratch är väldigt målrik, ja då kan det bli full fart direkt från början. Finns liksom inget att hålla tillbaka på - att ta risker och testa saker framåt - det är nu du kan göra det.

Frankfurt är seriens målgladaste lag. Snittar 3,5 totalt, hemma är siffran 3,7. 22 av 33 matcher har klivit ö2,5 mål.

Leverkusen är ligans sjätte målgladaste lag, snittar 2,9/match i ligan. Har framför allt gjort väldigt mycket mål och släppt in rätt få, tror som sagt, med tanke på att matchen inte gäller så mycket, att det inte kommer vara lika mycket defensivt fokus.

Rent statistiskt har det inte hänt SÅ ofta att det blivit ö1,5 mål i första halvleken när de här lagen spelat. 14/33 för Frankfurt och 11/33 för Leverkusen. Men avslutningsomgångarna i Bundesliga - jag har talat om det förr - de kan bli rätt galna. Avslutningsomgången i fjol innehöll alltså 34 mål på 9 matcher. Samma siffra året innan dess. Så jag blir inte förvånad om vi har en ny urspårning att vänta. En ö3-lina i matchen betalar 1.65-1.70. För att den ska ge ens push måste det ju bli två mål i någon av halvlekarna. Med tanke på att Frankfurt, som när jag sett dem i år stundtals spelat otroligt frejdigt framåt men naivt bakåt, avslutar säsongen inför hemmafansen så lär det bli attack attack attack från start. Leverkusen kan nog svara upp på det - bara Bayern + Eolfsburg har gjort fler ligamål.

Tyvärr saknar Mainz vasse Meier (19 mål i år) pga skada. Men Seferovic som ersätter är en helt okej lirare också. Tänkbar elva:

Trapp - Chandler, Zambrano, Madlung, Oczipka - Russ, Hasebe - Aigner, Stendera, Inui - Seferovic

Leverkusen har mittbacken Ömer Toprak avstängd. Defensivt avbräck då han är deras bäste back och den som spelat mest i försvaret i år. I övrigt ser det bra ut, har en vass offensiv med Kiessling, Calhanoglu, Bellarabi m.fl. Tänkbart lag:

Leno - Donati, Jedvaj, Reinartz, Wendell - L. Bender, Rolfes - Bellarabi, Calhanoglu, Son - KieàŸling


Det här kan nog bli sevärt alltså. Har svårt att se hur det inte skulle kunna bli rejält målrikt. Redan från start. Därför blir det ö1,5 i 1a halvlek.

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip