Detta är utan tvekan den mest intressanta matchen i den första rundan av Roland Garros. Två spelare som spelar en allt bättre tennis, men där spanjorens enorma framgångar i Roland Garros kommer fälla avgörandet.

Får Almagro sitt spel att stämma, så är han utan tvekan en av de bästa grusspelarna på touren. Mot Djokovic i Rom, så spelade han en enormt bra tennis & tog bland annat ett set mot serben. Klickar forehanden samt serven, så är han ett hot mot topp 10 spelarna på touren. På gruset så har Almagro besegrat Robredo x2, Vanni, Ramos-Vinolas, Mayer & Andujar för att nämna några. Värt att poängtera är att dessa spelare är grusspecialister & därav är det imponerande från Almagros sida.

Dolgopolov har gjort det bra under inledningen av året. Dock har resultaten inte funnits där på gruset. R32, R32 & R16 är resultaten för i år på gruset. Dolgopolov besitter en enorm talang & spelar i sina bästa dagar en fantastisk tennis. Det är inte mycket som talar för att han kommer rosa marknaden i RG. Han har på åtta försök, nått en tredje runda i RG som längst.

Almagro stortrivs på gruset i Roland Garros. Han har bland annat nått kvartsfinal tre gånger & vid samtliga tillfällen har Rafael Nadal stått i vägen. Almagro leder H2H med 2-1 på gruset & 1-0 i RG.

Trycker till Almagro som matchvinnare till 1,57 på 10bet . Investerar 7/10 units.



EDITERAD 2015-05-25 13.34:11

This is the stats tab
This is the post tip