Ifjol var Arizona Cardinals NFC's "talk of the town" med 13-3 och spel i NFC Championship Game. Bruce Arians blev årets coach. Ett succéår! Vad har hänt 2016/2017? Fyra matcher spelade och laget står med 1-3, vilket känns helt makabert. Ingen kunde tänka sig den ställningen efter fyra spelade matcher. NU måste laget verkligen vinna för att inte se hela sin säsong förstöras direkt. Då möter man San Francisco 49'ers, vilket kan vara helt rätt lag att möta i den situation som Cards är i.

Till denna match är Arizona Cardinals QB Carson Palmer borta (hjärnskakning), vilket gör att Stanton kommer få chansen. Det är självfallet inget gott omen, men samtidigt måste laget verkligen bevisa att man kan vinna ändå OCH jag är övertygad om att Cardinals kommer prestera ett gott dagsverke i afton.

Jag spelar Cardinals -3,5 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Cardinals har 3-1 i matcher mot 49'ers på de fyra senaste matcherna.

2. Tyrann Mathieu, kanske Cardinals bästa spelare som deep safety kommer få en ny roll i afton. Mer i sloten för att komma närmare 49'ers offensiva lina. ALLT för att skapa oreda! Ser med spänning fram emot detta!

3. 49'ers hjärta och hjärna; linebacker Navarro Bowman är skadad och kommer inte att spela i afton. Detta är ett jätteavbräck för 49'ers. Likvärdigt Palmer's i Cards.

4. 49'ers första val i draften, defensive tackle Buckner är också borta i afton pga skada.

5. Arizona kommer springa sönder 49'ers i afton om du frågar mig. Nu när Bowman är borta kommer det bli ett stort hål att springa i för Cards RB David Johnson. Exempel; i lördags mötte Cowboys 49'ers och före Bowman blev skadad var statistiken för RB Elliott i Cowboys - 53 yards på 11 carries. När Bowman var borta var statistiken - 85 yards på 12 carries. Snacka om skillnad. Gissa om David Johnson kommer få mkt att göra i afton. Johnson är rankad som nr 7 i NFL med +300 yards. Han kommer äta yards i afton; sanna mina ord!

6. Bruce Arians är förbannad. En av NFL's bästa coacher. Han vet att han har ett lag som kan vara en Super Bowl contender, men hittills bara visat sin svaga sida. Alla intervjuer, alla dialoger i veckan berättar att nu får det vara slut på daltandet. NU skall vi vinna.

Som sagt; 49'ers är ett svagt lag. Har blivit decimerat via bortfall av Bowman och Buckner. Det är nu eller aldrig för Arizona Cardinals att kliva in och visa hur bra man är.

Jag spelar Arizona Cardinals -3,5 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip