Det är drygt 180 dagar sedan New England Patriots levererade kanske århundradets comeback genom att besegra Atlanta Falcons i Super Bowl LI. För min del var det ett optimalt Kodak-moment. Har sett finalen säkerligen 2-3 gånger på GamePass efter den sjuka upplösningen...

Inatt börjar äntligen NFL Preseason och tanken från vår sida här på RekatochKlart.com är att komma med speltips till hela preseason; allt för att vara på tårna när NFL Regular Season rullar igång i september. Det är viktigt att notera att just preseason-matcher är just preseason-matcher, där lagen som möts har en chans att byta och skifta sin trupp om vartannat. Det gör det också lite svårbedömt när det gäller analys, men det är samtidigt det som skiljer agnarna från vetet. Jag kommer i alla fall vara påläst och ser fram emot att ta fram speltips under 2017-2018.

Canton, Ohio. Här finns NFLs Hall Of Fame. En figur som kommer att väljas in under helgen är Dallas Cowboys ägare och GM Jerry Jones. En superduper entreprenör från Texas. Gjort sig en förmögenhet på olja och fastigheter. Jones köpte "krislaget" Dallas Cowboys 1989 för 140 miljoner dollar. Byggde en dynasti under 90-talet och tre Super Bowl-vinster. Idag är Dallas Cowboys enligt Forbes värda 4,2 miljarder dollar. Här kan vi snacka om en grandios resa. Jag gillar Jones. Han säger vad han tycker och han står för det också. Det är en av flera orsaker till varför jag kommer gå på Cowboys-vinst i nattens första match för säsongen.

Jag kommer spela Cowboys -2 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

1. Arizona Cardinals högkvarter har redan gått ut med att INGEN av deras "first string" dvs första uppställning kommer att spela, vilket är en del av preseason-upplägget. Man vill testa ett antal spelare som själva kan ge sig chansen att ta en av de 53 platser som varje NFL-lag har inför varje säsong. I motsvarande situation har Dallas HC Jason Garett sagt att truppen kommer testas; även första linan vad gäller offensiven.

2. Jerry Jones blir som sagt invald i Hall Of Fame i helgen och det vore nog förmätet att inte tro att coach Garrett har fått klara "körorder". Vinn matchen för mig. Jag är övertygad om det.

3. Cowboys har i mitt tycke sett spännande ut under "Inside Training Camp" och har en offensiv som Cardinals saknar. Vi lär få se Rico Gathers som har varit lite av "talk of the town" hos Cowboys. Gathers; en fd. basketbollspelare som omvandlats till TE (tight end). Håll utkik här. Ni kommer inte kunna missa killen. Pass på.

4. I övrigt vet vi att Cardinals kommer köra med sina QBs 3 och 4 i rankingen. Nr 3 är fd San Francisco 49'ers Blaine Gabbert och han har inte imponerat någon gång överhuvudtaget i NFL. Korta pass och ett antal picks är att vänta.

Jag ser fram emot att äntligen få se lite amerikansk fotboll igen och det lär bli en jämn tillställning, men Cowboys har en vassare offensiv i sina samtliga linor plus att Jerry Jones kommer inte att tillåta en förlust i samband med sin enshrinement i fotbollens Hall Of Fame; sanna mina ord.

Cowboys -2 till oddset 1,90 hos bet365 .com är taget.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip