NFC Championship står för dörren och vilken match vi har att se fram emot. Två av ligans absolut mest heta quarterbacks skall fajtas mot varandra och räkna med en sluggerfest. Jag har väntat på att Matt Ryan, QB Atlanta Falcons skall dippa någon gång under säsongen. Det skedde aldrig. Hans connection med offensiva koordinatorn Kyle Shanahan (troligen nya HC för San Francisco efter detta slutspel) har varit magiskt och i stort sett har laget varit unstoppable. MEN lika förbenat är jag övertygad om att motståndet Green Bay Packers med Aaron Rodgers som QB kommer gå segrande ur denna matchup pga just Rodgers. Han är stekhet och får tillbaka ett par vapen ytterligare ikväll som han kan kasta till.

Jag kommer spela Packers +5,5 poäng hos Unibet .se till oddset 1,98. Du som är lite mer kaxig kan spela på en poängrik match; för det kommer det att bli. Det kommer vara bra tempo i matchen!

1. Atlanta Falcons har 12 matcher med +30 poäng gjorda framåt. Green Bay har 8 matcher med +30 poäng gjorda framåt. De senaste tre matcherna har Packers 2 vinster och en förlust OCH två av matcherna har slutat med bara EN poängs marginal.

2. Aaron Rodgers har en vansinnig completion percentage för dagen. Hela 68,9 procent, samt att hans pass snittar på 8,4 yards framåt. Kolla in dessa stats, 8 raka vinster, 117,9 passer rating med 298 yards per match och 21 touchdowns mot 1 st interception. Obetalbart bra. Pass på!

3. Atlanta Falcons position, där de är klart bättre än Packers är i springspelet. Här har Falcons Freeman 12 touchdowns i år och Coleman har hela 11 touchdowns. Ingen lek direkt. Packers har haft god nytt av Montgomery på slutet. Inte på samma nivå, men väldigt duglig.

4. I afton får Green Bay Packers och Aaron Rodgers tillbaka hela sin vapenarsenal ur perspektivet wide receivers. Såväl Nelson, som Adams, som Allison är ready to go och det är en markant uppgradering för Green Bay Packers.

5. Det finns en kusinmatch i matchen. Packers Clay Matthews vs Atlanta Jake Matthews. Clay är fortfarande den vassaste av dem båda...

6. 32 gånger har lagen möts totalt. Denna gång är den fjärde i slutspelssammanhang. Packers leder inbördesmöten inklusive slutspel.

7. En viktig kille som måste nämnas är Green Bay Packers kicker Mason Crosby som var enorm i slutskedet mot Cowboys senast. Han har 23 raka field goals i slutspelssammanhang. DET är hårda papper.

Nej; jag kommer älska denna match från första sekund till sista, eftersom jag vet att det kommer bli ett högt tempo och en shootout mellan lagen. Det innebär många poäng och snabb fotboll.

Jag hoppas och tror att Packers kommer gå vidare och det är emot Las Vegas-kontorens förtidsspel, där Falcons -6 råder. Jag spelar Packers +5,5 till oddset 1,98 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip