Kanske den bästa av alla matcher i helgen avslutar söndagens NFL. Atlanta Falcons hemma mot Green Bay Packers. Dessa två lag möttes i NFC Championship Game ifjol och då var Falcons ett nummer för stort. Rodgers fick dra ett enormt lass då, pga att springspelet i Packers var i stort sett osynligt. I år har Packers stärkt upp sin offensiv med TE Martellus Bennett plus att såväl Cobb som Nelson är skadefria.

Vad har hänt i Falcons under offseason? Den största förlusten är tappet av sin offensiva koordinator Kyle Shanahan till 49'ers. QB Matt Ryan och Shanahan skapade stordåd tillsammans. Jag blev lite orolig över Falcons som lag efter premiärmatchen mot Bears. Fanns mycket att ha synpunkter på, men förhoppningsvis har laget skakat av sig ringrosten tills kvällens match. DET behöver de, eftersom Green Bay kommer vara en klass bättre än fjol.

Jag kommer spela Packers +3,5. till goda oddset 1,89 hos Unibet .se. Det här kommer bli en tajt match ända in i kaklet.

Värt att notera:

1. Aaron Rodgers såg suverän ut i sin match mot starka Seahawks senast. Packers var väl värda matchen.

2. Den svaghet som jag fann senast hos Packers är avsaknaden av en elit pass rush. Däremot var övrig defensiv riktigt på tårna och skapade bekymmer för Seahawks. Den typen av offensiv defensiv krävs även idag.

3. WR Jordy Nelson var i synk direkt med Rodgers och det var kul att se. Nelson var borta pga skada under fjolåret. Inledde årets säsong storartat.

4. För Falcons skull hoppas jag att deras offensiv kickar igång bättre från scratch. Defense är bra och offensiven med WR Julio Jones och Matt Ryan måste börja visa mer "shining".

Jag vet att det är tufft att slå Falcons borta, men jag gillade det jag såg av Packers i säsongpremiären och måste prova Packers +3,5. Tror på en tajt match och att Nelson avgör tills Packers fördel med under 2 minuter kvar av matchen.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip