Nu börjar preseason vecka 3 och nu kommer det bli en tydligare struktur på de spelare som coacherna vill ha i sin season opener. Det innebär att vi äntligen får en jämnare kvalitet. Preaseason är svår att bena ur, eftersom du inte riktigt vet när second and third string-spelare kommer in under fyra quarters som spelar. Lärdomen är att lägga specialspel och styra dem till första halvlek el andra halvlek.

I nattens första match tar Miami Dolphins emot Atlanta Falcons. Dolphins har testat "no huddle offense", vilket gör att det är grym fart i deras offensiv och det gör dem tuffa att stå emot i fyra kvartar. Det gör också att de skyndsamt gör poäng, vilket också är en parameter som jag lagt in i min spelvärdering idag. Det kommer bli en offensiv match och det brukar innebära många poäng på tavlan. Atlanta Falcons styrs av HC Quinn som är en defensiv guru, men han vill också se sina kommande starters testas rejält i afton och då har Falcons en vass offensiv att tillgå. För mig luktar det många poäng och därav mitt spel över 42 poäng i matchen till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Värt att notera.

1. Dolphins superstjärna Cameron Wake skall spela. En fantastisk defensiv end som kommer ta plats direkt.

2. Dolphins kommer köra rejält med sina RBs Arian Foster och Jay Ajayi och ge dem mycket speltid. En viktigt del i deras spelsystem.

3. Dolphins secondary gick igenom skärselden mot Cowboys senast. Här kommer HC Gase att använda sina starters med garanti genom hela första halvleken, då Falcons kommer starta med sitt bästa manskap.

Värt att notera 2:

1. Atlanta Falcons å sin sida har spelat riktigt bra genom sin preseason och härdade ut mot Browns senast. En av ligans bästa wide receivers Julio Jones kommer in för Atlanta nu i tredje matchen. Det innebär att Dolphins secondary kommer få ta del av Julio Jones och jag antar att Byron Maxwell i Dolphins får den rollen. En spännande matchup.

2. Matt Ryan, QB för Falcons kommer spela från start och då vet vi att det blir mer passpel än springspel OCH Dolphins måste ha järnkoll på Falcons receivers och tight ends. Som sagt; många poäng luktar det som...

3. HC Dan Quinn vill rotera sina vassa RBs konstant genom matchen och det innebär mkt Freeman och mkt Coleman och med gunslinger Ryan som skipper utgöra Falcons ett stort hot ur många perspektiv.

Jag spelar över 42 poäng till oddset 1,90 hos bet365 .com

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip