Två lag som alltid varit högt uppe i respektive divisioner. Två lag som alltid varit tunga att möta offensivt tack vare två QB's med starka armar. I år har ett lag redan rämnat in och det är Bengals. Året började illa med free agency-tapp av bl a Marvin Jones. Sedan kom det skada på TE Eifert som stod för många touchdowns under fjolåret. MEN det har ändå alltid löst sig för Bengals eftersom AJ Green funnits där som en av NFL's bästa wide receivers. Fram till nu. Green blev skadad i förlusten senast. I samma veva försvann även RB Gio Bernard. Vi kan lugnt konstatera att Bengals offensiva vapen är i stort sett borta. Bengals har dock fem raka segrar mot Ravens om det kan vara en tröst. En sak vet vi alla som beträder planen i afton; vid förlust för Bengals är det i stort sett vaya con dios gällande slutspelet.

Baltimore Ravens får tillbaka en offensiv bit i eftermiddag, då TE Boyle gör comeback efter 10 bortavarande matcher. Det som verkligen klickat i år för Ravens är defense med Suggs och Dumervil. Det är inte lätt att springa mot Ravens. Det är heller inte lätt att kasta mot Ravens. De är hemska att möta defensivt. Samtidigt har det dock strulat för QB Flacco som inte fått till det. Han har Steve Smith som vapen, men det krävs mer för att avgöra matcher. Det är tunt framåt.

Jag kommer spela under 40,5 poäng till oddset 1,92 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Bengals har fem raka segrar mot Ravens, då med fullskaligt lag. I afton är NFL's bäste receiver AJ Green borta. Det blir inte lättare om vi säger så.

2. Baltimore spelade helt OK mot kanske NFL's bästa lag för tillfället, Dallas Cowboys, men de lyckas aldrig hålla ihop spelet i fyra quarters med massor av onödiga penalties.

3. För mig kommer defense att avgöra denna drabbning och här är Ravens i mitt tycke överlägsna för dagen.

Jag spelar under 40,5 poäng till oddset 1,92 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip