Saints (6-2) gästar Bills (5-3) och kommer med hela sex raka segrar i bagaget. Vinsterna på slutet har varit imponerande och för mig är Saints klara favoriter.

Jag kommer spela Saints -2,5 till oddset 1,83 hos Unibet .se

Värt att notera:

1. Drew Brees, QB Saints är topp 3 bland quarterbacks i ligan och har en riktigt bra säsong. Han har hittills 13 touchdowns mot fyra intercessions. Han är bättre än på mången god dag och orsaken till det är att han har bra killar runt sig som skyddar honom väldigt väl. Den andra orsaken till Brees fina spel är att springspelet med Ingram och Kamara fungerar förträffligt. Brees har fler optioner till spel på många, många år.

2. Bills har fortfarande en del skador på nyckelpositioner, men högst troligen kommer nyförvärvet WR Benjamin till start och det är stort plus. Saints cornerbacks får inte ha en dålig dag om vi säger så...

3. Saints har som sagt sex raka segrar och tre av dessa är på bortaplan.

4. Saints har fyra raka segrar mot Bills. En statistik som talar sitt tydliga språk. Den senaste gången som Bills besegrade Saints var 1998. Ha det i åtanke.

5. Matchen i matchen imorgon är Bills springspel mot Saints defense. Om Saints såg Jets vinst över Bills senast vet de hur de skall hantera RB McCoy. Saints defense har spelat väldigt bra och det är få lag som kommit över 100 yards mot dem på marken.

Jag tycker Bills blev synade av Jets senast. Saints skall se till att INTE låta Bills få en tidig ledning för att de sedan spelar "defense" resten av matchen, utan Saints måste gå ut hårt och ta ledningen. Då är mycket vunnet. Brees spelar sin bästa fotboll på många år och detta är en "quarterback-driven-league". Mitt spel på Saints -2,5 känns stabilt.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip