Broncos skall ta sig an Brady's Patriots och det brukar ofta vara en jämn tillställning, men 2017-års Broncos räcker inte till offensivt mot Patriots. I vanlig ordning kommer Broncos defense att hålla matchen jämn från en början, men bekymret är att offensiven är så usle att Broncos defense sällan får vila och blir trötta i tredje-fjärde quartern OCH det är då Patriots och världens bäste QB, Tom Brady spelar sin bästa boll.

Jag kommer spela Patriots -6,5 till oddset 1,81 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Broncos har förlorat fyra raka matcher och deras senaste outing var miserabel. Då funkade varken defense eller offensiv. Det finns en skyhög potential på defense, men när offensiven är så platt hjälper det inte. Nu möter man ett av ligans bästa offensiver via Brady och kompani, vilket gör att denna uppgift ser väldigt tuff ut för Broncos, trots hemmaplan.

2. Patriots leder ligan i offensiva passningsyards med 302, 1 per match. Brady har 16 touchdowns mot två interceptions. Broncos kommer inte kunna stå emot den här offensiven om de inte sätter press på Brady. MEN eftersom Broncos knappt andas offensiv för tillfället (214 passningsyards) framåt per match) med två svaga QB's Siemian och Osweiler känns det långsökt att vinna denna match.

3. Patriots har vilat i en vecka och är taggade inför uppgiften. I slutet av veckan plockade de även upp TE Bennett från Packers, vilket är en stark värvning även om Bennett haft problem med sin axel.

4. Patriots är 5-1 gällande deras sex senaste bortamatcher.

Tom Brady är 40 år och spelar bättre boll än på många år. Han kommer skära igenom Broncos defense som en kniv i smält smör; enkelt och effektivt. Jag spelar Patriots -6,5 till oddset 1,81.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip