Browns vs Vikings i London. Tidig matchstart; kl 14.30. Vikings kliver in med rekordet 5-2 emedan Browns är 0-7 (för andra året i rad). Det lär inte bli lättare för Browns idag när man möter Vikings med sin ruggiga defense som tillåter max 17 poäng emot sig per match. Nej; frågan är bara vilket spel som är bäst. Vikings kommer vinna, men frågan är med hur många poäng?

Jag kommer spela under 40,5 poäng totalt gjorda poäng hos Unibet .se till oddset 1,96.

Värt att notera:

1. Bägge lagens passningsspel har varit mediokert för att vara helt ärliga. Det innebär att springspelet kommer få första tjing hos bägge lagen. Bekymret här är då att bägge lagens defense är bra gällande rush defense. Ha koll på Vikings Joseph; han kommer göra livet surt för Browns RBs.

2. Browns har som sagt stora skadebekymmer och bl a draft pick nr 1 Myles Garrett är inte ens med till London. Han är i protokollet för hjärnskakning. Ett stort tapp. Laget har också stora bekymmer med att göra poäng framåt. Det är deras defense som hållit stången, men nu är även det skadeskjutet, då deras bäste spelare Jim Thomas också är skadad och medverkar ej. Det kommer bli tufft att ersätta Thomas. Mycket tufft.

3. Vikings har spelat i London en gång tidigare och besegrade då Pittsburgh Penguins.

4. Vikings QB2 Keenum har fått tydliga körorder från HC Zimmer - "Håll i bollen! Inga onödiga risker!". Det har gjort att Keenum hittills endast kastat två interceptions. Browns rookie-QB Kizer har hela 11 interceptions...

5. Vikings RB McKinnon kommer få mycket speltid i eftermiddag. Han snittar dryga 4,5 yards per spel, MEN det jag gillar mest med McKinnon är också att han fungerar som en wide receiver för Vikings. Han har tagit emot 14 pass för 91 yards, vilket är riktigt bra!

6. Vikings får tillbaka sin bäste wide receiver Diggs i eftermiddag. DET kommer göra sitt till. Fyra TD's. Pass på.

När jag går igenom lagens nyckelpositioner är Vikings bättre på varje enskild position sedan Garrett och Thomas är borta för Browns. Vikings kommer vinna den här matchen. Jag tycker dock att linan (-8,5) är tuff, trots allt och väljer att spela under 40,5 gjorda poäng till dryga 1,70 i odds.

PS. Matchen börjar redan 14.30 svensk tid.

/RoloMartins



This is the stats tab
This is the post tip