Buffalo Bills vs New York Jets. Två lag som kommer få det mycket svårt i år. Bägge lagen är i "rebuild mode", men de har en sak gemensamt - ett riktigt bra defense. Denna fajt kommer avgöras "in the trenches", samt vilket lag som är bäst på att hålla i bollen och inte ge bort meter med penalties.

Jag tycker de här lagen är lika "svaga" och då känns New York Jets +7,5 helt klart spelbart. Endera det eller under 39,5 poäng med tanke på bäggen lagens svaga offensiv. Jag kör Jets +7,5 till oddset 1,93 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. New York Jets har gjort sig av med halva sin trupp under offseason och merparten av dessa var "tunga" gubbar med bra kompetens. GM McCagnan har sett till att skapa förutsättningar för 2018 och NFL-draften. Jets har inte vunnit Super Bowl sedan 1969. De har inte haft en riktigt quarterback sedan "Broadway Joe" Namath dominerade New York under 60-70-talet. Jets behöver en quarterback och i draften 2018 finns det 3-4 toppspelare på den positionen att välja. Jag säger inte att Jets kommer "tanka" säsongen, men truppen som finns idag är väldigt ung och orutinerad, dock ej på defense. Här är den helskarp!

2. Buffalo Bills har tappat sina vassaste spelare i secondaryn och det kommer kännas. Gilmore och Darby har lämnat. Idag möter man Jets som har en svag offensiv, trots att Kearse och Kerley addats den senaste veckan som wide receivers. Bills har en OK quarterback som precis klivit ur hjärnskakningsprotokollet, Tyrod Taylor. De har en grym RB i LeSean McCoy, men sedan ser det hemskt tunt ut offensivt här också. Många orutinerade som kommer få chansen idag.

3. Buffalo kommer spela med fyra cornerbacks och fyra receivers i eftermiddag.

4. New York Jets kommer inte att spela med Kerley i eftermiddag, men däremot kommer laget ha två TE igång, vilket aldrig skedde under fjolåret. Kearse från Seahawks är speciell om han får chansen. Jag tycker ni skall ha koll på Robby Anderson oxå.

5. Bägge lagen har bra RB's om du frågar mig. Bills LeSean McCoy är en av de bättre i hela ligan, emedan Jets har en riktigt spännande RB1 i form av Bilal Powell som varit RB2-3 tidigare. Ha koll på bägge lagens springspel idag. Som sagt; matchen avgörs in the trenches.

Jag ser två spel i den här matchen. Jets +7,5 eller under 39,5 gjorda poäng totalt. Jag väljer Jets +7,5 till oddset 1,93 hos Unibet .se

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip