En riktig godbit i nattens Monday Night Football, då vi får ta del av Cardinals vs Cowboys. Cardinals starka defensiv mot Cowboys grymma offensiva lina. Det är förutsättningarna inför den här matchen. Det är också en revanschmatch för Zeke Elliott hos Cowboys. Killen fick utstå en hel del negativ kritik för att ha "gett upp på sina kamrater" senast. I andra laget har QB Palmer börjat riktigt dåligt, vilket gör att Cardinals offensiv gått i stå.

Jag spelar Cowboys -1,5 till oddset 1,82 hos Unibet .se

Värt att notera:

1. Cardinals vassaste anfallsvapen RB David Johnson blev skadad senast och är borta för Cardinals. Vi pratar om kanske NFL's bästa RB. Det gör att Cardinals spel löper stor risk att bli endimensionellt och om Palmer fortsätter spela på sin låga nivå kan det här bli riktigt, riktigt tufft.

2. Cowboys QB Prescott har börjat OK, utan att för den skull vara helt spot on med sina receivers efter två spelade matcher. Han har kastat över 500 yards med tre tillhörande touchdowns, men jag vill se mer. Killen har alla verktyg i lådan för att bli en franchise-QB, då måste leveransen vara bättre tillbaka. Jag är inne på att Prescott gör en riktigt bra match ikväll.

3. Cowboys mötte en ruggig defensiv i Broncos senast och Cowboys succé som är ett starkt springspel stod helt stilla. Ikväll måste Zeke Elliott få snurr på sina ben för att skapa ett flerdimensionellt anfallsspel.

4. I kvällens match spelar WR Bryant i Cowboys sin 100 match för Cowboys. ALLTID, då Cowboys skall fira någon eller något har laget en tendens att lyfta sig och leverera. Bryants match nr 100 kan skapa ett gött buzz för Cowboys.

5. Cardinals har en exceptionellt vass secondary som ofta plockar isär sina motståndare. Om Cowboys skall vinna ikväll måste Prescott vara otroligt omsorgsfull i vårdande av sina pass. Jag tror han löser det.

Jag väljer att gå på Cowboys, då de varit duktiga på att studsa tillbaka snabbt vid förlust. Jag spelar Cowboys -1,5 till oddset 1,82 hos Unibet .se

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip