En riktigt fin match att vänta i kvällens ThursdayNightFootball. Cardinals (4-4) tar emot Seahawks (5-3). Direkt jag såg matchupen kände jag att det här vinner Seahawks. Dels för att de som lag är bättre på befintliga nyckelpositioner (iofs är Adrian Peterson het som ny RB), men framförallt revanschlystna efter debaclet mot Redskins. Leder med fyra poäng och har kontroll med 1,34 kvar. Trots det torskar man och det var inget som laget hade väntat sig. NU möter man ett Cardinals som blandar och ger i sina insatser. Peterson har varit solid i sin "comeback" och nu senast fick han bollen hela 37 (!) gånger och sprang 159 yards mot svaga 49'ers. Idag är det ett helt annat defense, en helt annan quarterback, en helt annan offensiv lina som står på andra planhalvan. Seahawks är för bra på samtliga nyckelpositioner för att det här inte skall gå deras väg.

Jag spelar Seahawks till -5,5 poäng hos Unibet till oddset 1,84.

Värt att notera:

1. Ha i åtanke att Cardinals har sin back-up QB Drew Stanton. Det är inget man hoppar jämfota av glädje över. Stanton är en habil quarterback, men mot den här defensiven blir det få pass down field. Hans stats berättar 22/44 pass, ingen touchdown och hela tre interceptions. Inte bra.

2. Cardinals kommer springa med bollen. Peterson satte nytt rekord i antal löpningar senast och Seahawks vet om detta. Stoppar man Peterson i springspelet, då är denna match a done deed. Jag är övertygad om att Seahawks har kapacitet att stoppa springspelet ikväll.

3. Seahawks har haft det relativt enkelt i just Arizona. De har inte förlorat en match i Glendale sedan 2013.

4. Cardinals är rejält skadeskjutna på sina bästa positioner och det är något som måste beaktas. Palmer, Johnson och Golden är inte kattskit. De är inte med i laguppställningen.

5. Notera att Seahawks är 7-0 i sina sju senaste #ThursdayNightFootball. Laget gillar att spela in the spotlight.

Jag kommer spela Seahawks -5,5 till oddset 1,84 hos Unibet . Seahawks är ett mycket bättre lag och Cardinals, trots Peterson, lär få det tufft att stå emot till slut.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip