NFL Preseason week 1 inleds i Carolina inatt. Två riktigt intressanta lag som kommer göra bra ifrån sig i år i sina respektive divisioner. Det är också två lag som i dagsläget är bra på två olika saker. Panthers var favoriter att vinna Super Bowl 2015, men förlorade mot sheriffen Manning och hans Broncos då. Ifjol var laget riktigt svagt. Dels pga skador och trender, men framförallt var QB-ässet Cam Newton sämre än vanligt.

Panthers vapen i år kommer vara deras offensiv och värvningen av Christian McCaffrey i running back-positionen känns jätteintressant. Houston Texans har kanske hela ligans allra bästa defense i sina allra bästa stunder. I år med en fräsch J.J.Watt. En fräsch Jadeveon Clowney. Bara för att nämna några. Panthers - offensiven. Texans - defensiven. Det är status när vi kliver in i matchen ikväll.

Lite insights som speglar mitt spel inatt:

1. Jag är mest nyfiken på om Texans fått ordning på sin offensiv. Det finns ruggig talang bland WRs och TE, men dessvärre har quarterbackspelet varit under all kritik i ett antal år. Nu plockade Texans Deshaun Watson i runda 1 och det kommer bli bra. Jag hoppas vi får se Watson ikväll, MEN HC Bill O'Brien har sagt att mer rutinerade Tom Savage får chansen att starta. Hhmm. Enligt training camp-rapporterna har Watson skött sig riktigt bra, men han är som sagt grön. Vad kan vi säga om Savage då? Mitt intryck är att han kan kasta långt, men hur är det med hans pricksäkerhet? Låt mig tvivla. Vi kommer få se Watson inatt också och det ser jag fram emot.

2. J.J.Watt kommer spela. Ligans kanske bäste defensive spelare när han är fräsch. Skadad ifjol. I år sjukt taggad och har varit top notch i training camp.

3. Bara för att jag tycker att Panthers offensiv är intressant måste jag ändå tillstå att deras defensiv håller riktigt hög klass med Kuechly och Davis som "speciella".

4. Panthers QB Derek Anderson är således back-up för Cam Newton. Jag gillar Anderson. Han är säker med bollen och har järnkoll på denna offensiv. Inget stök runt honom, utan han är professionell. Jag är övertygad om att Panthers kommer springa mycket med bollen ikväll. Anderson och Panthers vill se hur vassa deras RBs är. Ha koll på McCaffrey.

5. Glöm inte att kolla in kanske en av ligans bästa WR's i afton; DeAndre Hopkins. Ett mellanår fjol, men som sagt; Hopkins kan inte rå för att Texans haft typ åtta (!) olika QBs under Bill O'Briens regi som HC. Watson kanske kommer bli Hopkins hovleverantör av bollar för ett antal år framåt. OM rookie-QB Watson lyfter kommer Texans bli farliga under ett antal år framåt.

Då så. Vad jag försöker säga är att jag tror att det kommer bli ganska få poäng gjorde i den här matchen. Mitt spelförslag blir att spela under 38,5 poäng i matchen och jag väljer att lägga mitt spel hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip