Det här kommer med garanti bli en "ball out night"! Två lag som verkligen kan göra poäng. Ofta! Två lag som jag också väntat mig mer av i år och då främst Panthers som var favoriter att vinna Super Bowl ifjol. Laget krackelerade i finalen mot ett suveränt Broncos defense och det jag främst kommer ihåg är hur Cam Newton framstod som en "cry baby" på den avslutande presskonferensen. Just Newton har haft det väldigt bekymmersamt i år och alla hans stats är nere från fjolåret. Hans offensiva lina är den egentliga orsaken till varför Panthers bara är (3-6). Newton har varit mer liggandes på marken än kvar stående ivrigt kikandes på sitt långa pass till sin TE Olsen. Om Carolina skall vända på sin säsong, då måste Newton få bättre stöd i sin passing pocket.

Jag kommer inte ta ställning för ett lag ikväll även om Saints är intressant oddsmässigt.

Jag väljer att spela över 51,5 poäng till oddset 1,92 hos Unibet .se, då dessa lag gillar att göra många poäng framåt.

Värt att notera:

1. New Orleans Saints leder hela NFL i offense yards per match. De leder framförallt passing yards per match och det tack vare suveräne Drew Brees, QB Saints.

2. De senaste fyra matcherna mellan lagen har slutat över ett snitt över 65 gjorda poäng framåt. Värt att notera.

3. I afton kommer Panthers starta två rookies som cornerbacks (Panthers secondary) och möter här just nu ett av ligans bästa tre wide receiver-set i form av Snead, Cooks och Thomas. Det kommer bli kännbart för Panthers.

4. Återigen diskussionen Panthers OL vs Saints DL. För tillfället har Saints ett rejält övertag i den här matchupen. Newton har knappt haft något skydd i sin passing pocket emedan Saints har typ varit ostoppbara.

5. Sean Payton vs Ron Riverboat Rivera. Två kloka och garvade coacher. Fördel Payton med sin rutin.

Som sagt; det här blir en sevärd fajt. Många poäng att vänta. Spela över 51,5 poäng!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip