Monday Night Football i Kansas. I Arrowhead. Min första analys av den här matchen är att det är en grym matchup för Kansas City Chiefs. Man möter ett Broncos som har och har haft stora bekymmer med stå upp mot TE i secondaryn, mot RBs som tar emot vanliga pass, samt snabba, kvicka, versatila wide receivers. Om du då tittar på just Chiefs absoluta styrka under årets säsong, ja; då är det exakt där Broncos är som mest sårbara...

Jag kommer spela Chiefs -5,5 till oddset 1,68 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Beakta varningslamporna som nämndes i ingressen; Broncos har haft stora, stora bekymmer med att täcka TEs och snabba, extraspeediga WR's. Ikväll möter man en av ligans främsta TE i form av Travis Kelce. Får vi se minst två TDs av Kelce?!

2. Det var dryga 3 år sedan som Broncos slog Chiefs och just Chiefs har tre raka segrar mot Broncos. Ha det i åtanke!

3. Chiefs får tillbaka ett par nyckelspelare till sin offensiva lina till denna match. Både Morse och Ehinger är tillbaka. Det kommer smaka mumma. Notera att Chiefs har fått vila upp sitt lag i strax 11 dagar och det kommer göra mycket.

4. Alex Smith har inlett säsongen storartat i relation till Broncos QBs och inget pekar på att han kommer göra en sämre math idag. Addera dessutom till den suveräne RB Kareem Hunt som en vital injektion till Chiefs playbook (killen kan bli rookie of the year om han fortsätter på inslaget spår) och du förstår att Broncos kommer få en jobbig afton. Chiefs offensiv är så mångfacetterad att Broncos i mitt tycke ej har de svaren som krävs för att vinna den här matchen.

5. Chiefs är 12-1 i sina tretton matcher mot lag i AFC West.

6. Broncos har förlorat sina fyra senaste bortamatcher.

Nej; hur jag än vänder och vrider på det här finner jag inget annat alternativ än att Kansas City Chiefs vinner matchen. Jag spelar på Chiefs -5,5 till oddset 1,68 hos Unibet .se. Ta rygg!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip