Två lag som hade stora, stora bekymmer under premiärveckan. Houston Texans hade en grandios inramning, men föll platt rakt över mot Jacksonville Jaguars. Cincinnati Bengals var minst lika usla mot Baltimore Ravens. QB Dalton kastade fyra interceptions och det är inte OK ens på träning. Vad har vi då att vänta oss i afton? Jo, en low scoring game...

Jag kommer spela under 39,5 gjorda poäng hos Unibet .se till oddset 1,74.

Värt att notera:

1. De tre senaste outings mellan lagen har 10-12, 10-6 och 22-13 i score. Som sagt; i år är lagens offensiv klart sämre än tidigare år och ingen av lagen vill börja 0-2 pga deras kommande motstånd närmast under säsongen.

2. Houston Texans kommer spela med rookie-QB Watson och det är inte så mycket att orda om. Han var OK när han kom in senast, men har fortfarande mycket att lära. Bengals har QB Dalton som normalt är bra, men ojämn. Jag bygger mitt spel på att de två lagens defensiv kommer få jobba intensivt.

3. Texans har hela sju (!) etablerade spelare skadade inför kvällen match (i hjärnskakningsprotokollet), vilket kommer påverka HC O'Briens taktik. Bengals är normalt ett slutspelslag, men då måste såväl quarterbacken som springspelet vakna. Jag gillar rookien Mixon, men han behöver mer matcher och mer rutin. Bengals WR Ross kommer spela och det är ett plus.

4. QB Dalton är 1-5 i de sex matcher som han spelat mot Texans.

5. Texans kommer komma till start utan en enda TE på planen. SÅ illa ställt är det med alla skador.

Jag är övertygad om att detta blir en low scoring game och under 39,5 till oddset 1,74 är taget sju dagar i veckan!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip