Förra veckan gick ju det tunga spelet på Broncos -1 in enkelt mot KC Chiefs, däremot monday night football-spelet där jag valde att gå in på Dolphins -13,5 då jag trodde de skulle köra över Jets blev inte som jag tänkt mig. Trots att de spelade oerhört dåligt så kom dom dock iväg med en seger då Jets var ännu sämre. Hade Dolphins varit i närheten av sin kapacitet hade -13,5 @3,20 suttit utan större problem. Nåväl.

3/6 därmed på mina NFL-rekar här, inte något jag är nöjd med, men inte katastrof heller då oddsen varierat mellan 1,85 och 3,20.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dags då för ny vecka, med nya matcher. Texans är redan rekade av ChristianB, vilket är ett spel jag ryggar honom på. Jag har dock även hittat ett spel i matchen mellan Cleveland Browns och Indianapolis Colts, där jag tror att Colts kommer ta en komfortabel seger.


Indianapolis leder AFC South med 8-4, 2 segrar före Texans som har 6-6, viktigt för Colts att fortsätta hålla det avståndet.

Cleveland Browns spelar i oerhört jämna AFC North där de ligger sist trots 7-5 i matcher. Leder där gör Bengals på 8-3-1.

Viktig match för båda lagen helt enkelt, där framförallt Browns inte har råd att förlora. Dock känner jag mig säker på att det är vad de kommer göra. Browns tycker jag har överpresterat i år, och jag tycker att man börjat se sämre ut på slutet.

3 senaste matcherna (innan dess hade man 3 raka segrar, dock var 2 av dessa mot Bucaneers ch Raiders, och en oerhört dålig insats av Bengals):

Vecka 13: Bills, förlust 10-26
Vecka 12: Falcons, vinst 26-24
Vecka 11: Texans, förlust 23-7

Man rankas som ligans 22:a bästa anfall och 9:e bästa försvar.


Indianapolis Colts då? Man har visat under säsongen att man är ett lag att räkna med, man rankas som ligans bästa anfall och som 15:e defensivt. Man inledde säsongen med 2 raka förluster, sen dess är man 8-2, och förlusterna har kommit mot starka Patriots och ett Steelers som gjorde en fantastisk match.

Att notera är att ALLA Colts 8 segrar har varit med mer än 3 poäng.

Form:

Vecka 13: Redskins, vinst 49-27
Vecka 12: Jaguars, vinst 23-3
Vecka 11: Patriots, förlust 42-20
Vecka 10: Giants, 40-24


Jag har inte full koll på eventuella skador som fuckar upp, men har inte hört om några allvarliga sådana på nyckelspelare för Colts i alla fall, och i grunden är man ett mycket bättre lag än Browns. Jag tror på ytterligare en seger för Colts, och troligtvis en rätt klar sådan. 34-17?

Colts -3 spelas @2,00 hos Unibet

Rygga på egen risk, och lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip