Cleveland Browns har varit en slagpåse under många, många år pga. poor management. Nu är Hue Jackson HC och han är där med en tydlig agenda - mot slutspel! Smart management via Paul De Podesta; killen bakom "Moneyball", där siffror och analyser av dessa skapar intressanta slutsatser. Jag var otroligt imponerad över hur Browns hanterade Brock Osweiler-situationen och samtidigt gav sig själv höga draft picks 2017 och 2018.

Jackson plockade Myles Garrett som nr 1 i årets draft och det var en briljant lösning. Garrett, som rookie, började i botten på Browns depth chart. Idag är han toppalternativet på sin position. Jackson valde även DeShone Kizer, QB i rätt läge i draften. Killens debut i första preseason-fajten gav många bra svar. Få misstag, stor potential - 181 yards och en 45 yards touchdown gav mersmak, MEN Jackson kommer ge Osweiler ytterligare en chans i afton mot Giants. Han kommer starta. Jag är dock medveten om att Kizer kommer få chansen rätt snabbt i denna match. Något säger mig att Kizer kommer spela till sig en "starting role" någon gång under årets säsong. Stark arm, bra rörelsemönster och väldigt stor ram. Killen är helt enkelt svår att nå...

Jag kommer spela under 38 gjorda poäng till oddset 1,90 hos bet365 och det bygger jag enkom på att detta är två lag med en del problem offensivt hittills. När jag säger så tänker jag i första hand på Cleveland Browns. Giants har suveräna offensiva vapen i form av Beckham Jr, Marshall bara för att nämna några. Ingen av dessa kommer spela nämnvärt mycket under kvällen, MEN alla kommer att spela. Det blir en tuff inledning för Browns defense att hantera. Det som dock Giants INTE har är en stark QB2. Efter Manning är det otroligt tunt. Johnson och Smith är kroniska "interception-killar" som med jämna mellanrum tar otroligt "korkade" beslut. Hoppas QB4 Webb får mer chanser.

Om vi kikar på bägge lagens RB's är i mina ögon Browns bättre "stackade" med Cromwell längst fram. I Giants är det Perkins som fått mest speltid hittills. Inga superdynamiska RBs om vi skall vara helt ärliga.

För mig är det enkelt; spela under 38 poäng gjorda hos bet365 .com till oddset 1,90.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip