Pittsburgh Steelers (4-5) har fyra raka förluster och det tillhör inte vanligheten. I afton möter man rebuild Cleveland Browns (0-10) och skall med ganska stadig hand avfärda dem på ett enkelt sätt. Iofs skall alla matcher spelas, men vi kan lugnt säga att denna matchup är väldigt tilltalande för Steelers.

Jag kommer spela Steelers -8 till oddset 1,86 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Steelers förlorar ALDRIG fem matcher i rad. Aldrig!

2. Cleveland har kanske ligans absolut svagaste rushing defense och det bådar inte gott mot Steelers offensiva lina. Det bådar inte gott alls. Det känns som RB LeVeon Bell kommer ha en magnifik afton.

3. De senaste 25 matcherna mellan lagen har slutat med Steelers-vinst vid 22 av dessa tillfällen.

4. "Big Ben" spelade helt suveränt mot Cowboys senast och i salig åminnelse är hans final drive som gav dem ledningen. Cowboys kom dock tillbaka och det var inte Roethlisbergers fel. Han såg helvass ut. 408 yards och tre touchdowns ÄR bra.

5. Cleveland Browns har några intressanta delar i sitt lag som kommer bli bra inom 2-3 år, men mot Steelers i afton kommer det bli bekymmersamt "from the get go"

6. Under 2015 möttes Steelers och Browns vid två tillfällen och Steelers vann med i snitt 18 poäng per match.

Jag spelar Steelers -8 till oddset 1,86 hos bet365 .com och den här matchen släpper man inte. De har fortfarande dryga 30% chans att vinna sin division och den kommer de försöka ta och då gäller det att vinna mot woeful Browns.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip