Colts (3-10) mot Broncos (4-9) i ThursdayNightFootball. Ja; vad säger man om den här matchen? Två lag som varit en ren och skär besvikelse i år - ur många perspektiv. Colts är jag lite mer förlåtande mot med tanke på att deras franchise-QB Andrew Luck inte spelat en enda snap i år. MEN Broncos? Från att ha vunnit Super Bowl för ett par år sedan till vad vi sett i år är inte OK. Deras defense har som vanligt varit OK, men inte i närheten av den dominans, då man vann Super Bowl. Deras QB-strul har varit enigmatisk för att säga något. Varken Siemian, Lynch eller Osweiler har bevisat att de kan leda ett lag genom en säsong. De är på tok för ojämna. Colts då? Ja; jag gillar deras wide receivers. De är spännande. I övrigt är det väldigt fattigt. Du kan självfallet ha bra receivers, men fungerar inte passen till dem, då fungerar inget.

Den här matchen är i stort sett omöjlig att tippa. Jag har två alternativ. Endera spela Colts +2,5 till oddset 1,98 eller finna ett bra odds på att lagen landar under 43,5 poäng gjorda. Jag väljer dock att spela Colts +2,5 till oddset 1,98 hos Unibet .se

Värt att notera:

1. Broncos är 0-8 i sina åtta senaste bortamatcher. Huvva!

2. De senaste sex matcherna i just Indianapolis mellan Colts och Broncos har slutat med sex segrar för - Colts!

3. Colts hade en del otur mot Bills senast i "snömatchen", men visade upp ett homogent lag som vill tävla.

4. Broncos Siemian lär få starta och det är ingen direkt succé. Siemian har 2 218 yards med tillhörande 12 touchdowns och 13 interceptions. En QB-rating om "fattiga" 74,4, vilket inte gör många särskilt nervösa.

5. Colts RB Frank Gore var exceptionellt bra i matchen mot Bill i snöyran och visade toppform. Kan Gore avlasta QB Brissett med sitt springspel, då tror jag Broncos får svårt att göra poäng.

En avslagen match mellan två svaga lag i år. Jag går på hemmastatistiken som berättar att Colts är 6-0 mot Broncos och att Broncos är 0-8 på sina bortamatcher. Statistiken ljuger inte. Jag spelar Colts +2,5 till oddset 1,98 hos Unibet .se

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip