Thanksgiving och match nr 2 på agendan - Cowboys (5-5) vs Chargers (4-6). Det är första gången sedan 1969 som Chargers spelar fotboll under Thanksgiving. Cowboys brukar spela match nr 2 varje år och är vana med det.

Vid normala vätskor hade jag tippat Cowboys, utan att blinka, men det är ett stort "skadebekymmersmoln" som hänger över Cowboys. På flera av deras "backbone-spelare". I nuläget vet vi att RB Elliott som är en superstjärna är avstängd. Troligen är Smith (tuffingen som måste hjälpa Prescott mot varje lags pass rush är questionable och blir ett sent beslut), Lee (linebackern som är hjärtat i defensiven är borta) och Bailey (kickern som aldrig missar ett field goal är borta). Ha då i åtanke att Chargers har kanske ligans bästa pass rush i form av Joey Bosa och Melvin Ingram. HUR skall Prescott kunna få operera fritt? Låt mig tveka...

Jag kommer spela på Chargers -2,5 till oddset 1,96 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Facit berättar att Cowboys är ett klart sämre lag utan RB Elliott. I deras senaste två outings har laget inte ens nått 300 offensiva yards och det är inte likt Cowboys. Zeke Elliott ÄR saknad.

2. Cowboys defense med skadorna ovan har släppt in 64 poäng i de senaste två matcherna.

3. Chargers å andra sidan har vaknat till liv och körde över Bills senast. Chargers har fyra segrar på sina senaste sex och spelar riktigt bra spel för dagen. Deras offensiv med QB Rivers, WR Allen och RB Gordon levererar suveränt för dagen. Keenan Allen var helgrym senast. Han plockade in bollar för 159 yards på 13 mottagningar med två touchdowns på det. Imponerande!

4. Chargers spelar sin femte bortamatch sedan oktober, men de är tuffa och har vetat om spelschemat länge.

5. Som sagt; ha koll på Chargers pass rush Bosa och Ingram. När inte ens Bills normalt tuffa defense finner en chans att stoppa dem; hur skall ett skadedrabbat Cowboys få stopp på dem?!

Nej; jag gillar Cowboys som lag, men när det finns 3-4 skador på nyckelspelare i laget inför kvällens match, då måste jag bara gå emot. Jag spelar Chargers -2,5 till oddset 1,96 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip