Cowboys (8-6) vs Seahawks (8-6). Zeke Elliott är tillbaka i Cowboys. DET är skillnaden i dagens matchup plus att Seahawks har på tok för många defensiva skador för att orka stå emot ett playoff-hungrigt Cowboys. Ha i åtanke att bägge lagen måste vinna för att ha en chans på slutspelet. Jag tror Cowboys vinner denna fajt!

Jag kommer spela Cowboys -3,5 till oddset 1,98 hos Coolbet .com.

Värt att notera:

1. Som sagt; Zeke Elliott är tillbaka efter avstängningen. FÖRE Zeke försvann var Cowboys offensiv rankad som nr 8 i NFL. Fram till idag är Cowboys offensiv rankad som nr 30 i hela NFL. Zeke är det stora utropstecknet! Han gör också QB Day Prescott tryggare i sin passningsficka i och med att spelboken blir större. Kom ihåg att om Elliott springer för 87 yards ikväll, då passerar han legenden Emmett Smiths rekord 2 500 yards säsongerna 1991 och 1992. Jag är övertygad om att Zeke löser detta redan ikväll. Alltså över 2 500 yards över två säsonger. Ruggigt starkt!

2. Jag tycker synd om Seahawks. Allt såg mycket lovande ut halvvägs av säsongen, men kort därefter krackelerade försvaret pga tunga, tunga skador på nyckelspelare som Sherman, Chancellor och Avril för att nämna några. DET är tunt. Föregående vecka lekte Rams RB Gurley med Seahawks defensiv och Elliott är i mitt tycke en bättre RB. Elliott kan säkert behöva ett antal snaps före han finner sin rytm, men Seahawks kommer få bekymmer från scratch...

3. Notera att Seahawks har "gett upp" 26 poäng per match i snitt över de fem senaste matcherna och 134 yards via springspelet. Hårda papper. Seahawks springer på Cowboys i absolut helt fel tillfälle. Allt eller inget för Cowboys mot slutspel.

4. Seahawks QB Wilson har haft det bekymmersamt mot Cowboys i de tre senaste inbördes möten. Wilson har snittat 162 yards med en tillhörande passer rating om 77. Nja.

Zeke är tillbaka. Tandemparet Zeke och Dak får spela ihop igen och dessa två är som ler- och långhalm. Jag tror Cowboys vinner. Jag spelar Cowboys -3,5 till oddset 1,98 hos Coolbet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip