Dallas Cowboys är 12-2 i år och har spelat "i zonen" hela året med sin rookie-QB, sin rookie-RB och kanske hela ligans bästa offensiva lina som support. Dallas har alla förutsättningar att gå riktigt långt i år och varför inte hela vägen till Super Bowl?!

Detroit Lions (9-5) har på ett remarkabelt sätt överlevt tappet av sin bäste spelare (Calvin Megatron Johnson gick i pension i år) och hela deras offensiv snurras på bra av av QB Stafford och hans fyra killar som han kastar bollen till. WR Golden Tate, WR Marvin Jones, TE Eric Ebron och WR Anquan Boldin. Lions offensiv har snittat ca 21 poäng per match, vilket är helt godkänt. För mig är det en överraskning att laget är 9-5, men som sagt; laget är starka i finishen av matcherna...

Jag kommer spela Cowboys -6 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Cowboys HC Garrett har sagt att alla skall spela. Ingen står över. Det viktigaste är att behålla rytmen i offensiven och det gör man via att matcha alla.

2. Kom ihåg att RB-Elliott har sprungit mer yards än SAMTLIGA running backs i Lions.

3. I afton gör DE Randy Gregory comeback för Dallas efter 14 matchers avstängning pga upprepade förseelser med droger och alkohol. Killen har tydligen lagt på sig ytterligare 30 pounds, men sett förvånansvärt smidig ut. Gregory är i grund och botten förbaskat bra fotbollsspelare...OM han håller sig i skinnet. Han får inga fler chanser nu.

4. Cowboys snittar på 26 poäng per match. Offensiven har trummat på rejält hela året.

5. Cowboys har tillåtit ca 18 poäng per match emedan Lions har tillåtit ca 21.

Jag är övertygad om att Cowboys fortsätter att hålla gasen nedtryckt mot Lions. Det innebär att Detroit ej kommer komma åt varken Elliott eller Bryant. Springspelet är överlägset. Den offensiva linan stenhård, samt att jag gillar mixen på WR/TE-fronten hos Cowboys. I min värld vinner Cowboys den här outingen.

Jag spelar Cowboys -6 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip