Dallas Cowboys är det lag som svarat bäst på match 1 till match 2 under preseason. Rookie-QB Dak Prescott satte 12 av 15 försök, 199 yards och 2 TDs. Mäkta imponerande! I den här matchen borta mot Seattle på CenturyLink Field ser Dallas som en generalrepetition, vilket gör att Tony Romo kommer få spela minst en halvlek; säkert även en tredje beroende på hur situationen ser ut. MEN Cowboys har som sagt en imponerande Prescott att tillgå och laget har slutat kolla på andra quarterbackar. Dallas är all-in på Romo och Prescott. Vi kommer även få se Dallas runda 1-drag i draften, RB Ezekiel Elliott och det blir oerhört spännande. Han har sett explosiv ut i sina träningar och varje dag har varit en ny utmaning. Romo och Elliott kommer bestämma tempot i matchen. Blir väldigt spännande och för mig blir det åter ett spel på över 43,5 poäng gjorda till oddset 1,90 hos bet365 .com

Seattle är som sagt oerhört svårspelade på hemmaplan och det har laget var i 5-6 år nu. De, som Dallas, kommer matcha sina bästa spelare i stort sett hela matchen. Deras offensive koordinator Bevell har tydligt berättat att vi kommer spela med bästa möjliga lag i minst tre kvartar dvs mer än halva matchen. Seahawks har kvalitetsgubben Russell Wilson som QB. Lika mobil som han har en stark arm, vilket gör honom totalt livsfarlig när han spelar på topp. Det som varit glädjande hittills under de första två matcherna är springspelet med Christine Michael som snittat 5,8 yard per match.

Värt att notera:

1. Preseason match 3 = den match som samtliga lag ser som en riktig match, vilket innebär startande spelare i normala fall är de som spelar. I minst tre kvartar. Det gör att vi kommer få se kvalitetsspel!

2. RBs - väldigt mycket fokus på debuten av Ezekiel Elliott. En kille som Cowboys vill bygga sin framtid runt, de närmaste 4-5 åren. Håll koll här!

3. CenturyLink Field och nr 12 - det innebär the 12th man dvs publiken. En av ligans absolut svåraste ställen att spela på. Högljutt och extrema Seahawks-fanatiker.

4. Dallas stjärna Dez Bryant kommer stå över nattens match pga en mild hjärnskakning. MEN med Romo vid rodret lär han finna sina övriga receivers och tight ends.

Som sagt; det här blir en kalasmatch att följa arla morgonstund i Svedala. Det kommer bli många poäng och orsaken är att bägge lagen vill visa upp sig från sin bästa sida.

Jag spelar över 43,5 poäng till oddset 1,90 hos bet365 .com

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip