En ruggigt läcker matchup att se fram emot. Broncos vs Cowboys. Jag kommer spela på något som inte hänt på över 20 år dvs att Dallas Cowboys kommer besegra Denver Broncos. Den senaste gången det hände var 1995 med Troy Aikman, Emmett Smith, Michael Irwin i Cowboys färger. Det säger en del. MEN jag är riktigt imponerad över Dallas Cowboys och när nu Zeke Elliott får spela, då har Cowboys all mekanik på plats. Den enda svagheten kan vara Cowboys secondary, men den är helt OK trots allt.

Jag kommer ta en "rå" och gå emot all betänklig statistik och spela Cowboys -2,5 till oddset 1,90 hos bet365 .com. Form slår klass.

Värt att notera:

1. I den här matchserien har Broncos snittat på 33 gjorda poäng mot Cowboys. I mina ögon har Cowboys äntligen fått ordning på sitt defense, vilket gör att den siffran INTE kommer vara aktuell idag. Cowboys däremot har snittat på 23 poäng gjorda framåt OCH den siffran tror jag kommer räcka till vinst för Dallas.

2. Cowboys måste direkt kliva in och driva sin offensiv som de alltid gjort; varva springspel och pass. Se till att stå rätt och säkerställa få turnovers. Det har man gjort de senaste tiden och därmed också lyckats med bra resultat.

3. Broncos chans att vinna fajten är som sagt att stoppa Cowboys springspel. Broncos run defense är bra, men Zeke har sett exemplarisk ut. Den här duellen kommer Elliott att äga. Ifjol tillät Broncos 130 yards per match i run defense. Huvva!

4. Dak Prescott har varit remarkabelt bra i Cowboys. Rörlig, stark i sin passing pocket, men det jag gillar mest är att han är så otroligt varsam med sin bollbehandling. Han kastar sällan bort den i onödan och därav få turnovers.

5. Håll extra utkik på Cowboys WR Terrance Williams som kommer spela ikväll. Jag gillar verkligen den här spelaren. Han rör sig elegant och kemin mellan honom och Prescott är förträfflig.

Jag spelar Cowboys -2,5 och går som sagt emot betänklig statistik, men det är ett helt annat Dallas Cowboys nu än tidigare år. Du finner oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip