Åtta av tio rubriker i amerikansk media inför #MondayNightFootball handlar om att fd Denver QB Brock Osweiler är tillbaka i Denver, dock spelandes för Houston Texans. I min värld är det inte så mycket att snacka om. Han blev erbjudan 72 miljoner dollar. And off he went. De andra rubrikerna är Broncos HC Gary Kubiak som fick kicken av Houston Texans. And here he is.

För mig är det här en match som kommer avgöras "in the trenches" dvs vilket defense som är starkast och vilket lag som gör minst turnovers. Jag kommer spela under 40,5 poäng gjorda till oddset 1,85 hos Unibet .se

Värt att notera:

1. Denver Broncos defense leder hela NFL i sacks; totalt 21 och quarterback-hits med 57, vilket gör att Osweiler kommer bli mör efter ett tag. Broncos leder alla NFL-rekord med att göra minst två sacks per match och har gjort så 14 matcher i rad. Von Miller, Shane Ray, Derek Wolfe. Dessa Broncos-herrar kommer mata mot Osweiler. Det kommer också göra att Osweiler kommer vara tvungen att snabbt få iväg bollen och det kan bli turnovers, eftersom Broncos secondary har stekhete Aqib Talib och Chris Harris Jr angående deep ball passing.

2. Broncos har haft sin bye-week och kommer in till den här matchen utvilade.

3. Broncos offensiv har varit direkt svag de senaste två farterna. De började 4-0 och såg ut som potentiella champs, men sedan droppade såväl QB-spel som springspel av - radikalt. Om inte Denver tar tillbaka lite av den rytmen kan Texans vara med och häxa. Broncos är numera 4-2

4. Texans är också 4-2 och har sett helt OK ut oxå även om de haft bekymmer i red zone. Texans har sin högsta poängscore med 27 emedan övriga matcher inklusive förluster haft max 23 och ett snitt på ca 14-15. I afton möter man ett Broncos som verkligen kan försvara sig. Det gör att jag förväntar mig få poäng igen från Texans.

Jag spelar under 40,5 poäng till oddset 1,85 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip