"Nya" Los Angeles Chargers åker till Mile High Stadium i Denver för att ta sig an kanske hela NFLs bästa defensiv. Den absolut bästa secondaryn i alla fall. Det är viktigt att ha med sig att QB Rivers för Chargers har haft det väldigt, väldigt svårt mot just Denver Broncos. De senaste 10 matcherna som lagen har mötts och som Rivers spelat visar upp resultatet 2-8. Rivers har under dessa 10 matcher hela 15 interceptions, varav hela tre picks (!) i förra mötet i just Denver. Där lägger vi ribban.

Jag kommer spela Broncos -3 hos bet365 .com till goda oddset 2,00.

Värt att notera:

1. Monday Night Football i Denver på Mile High Stadium är ingen lek. Lagen har mötts totalt sett 115 gånger och Broncos har vunnit 64 av dessa matcher. Merparten de senaste 5-6 åren som förkunnas i ingressen av reken.

2. Frågan som kommer visa sig i afton är om Broncos förstärkt sitt run defense? Av det jag sett på försäsongen svarar jag bestämt "ja". Sedan skall det presteras även i skarpt läge, men Broncos är förberedda.

3. QB Rivers "vet" att han möter NFLs bästa secondary, vilket gör att han måste pinpointa varje pass han gör, annars löper han risken av att plockas. Jag har sett Rivers mot Broncos under ett antal år nu och han har svårt att hålla ihop det över fyra quarters. Ha det i åtanke. Se ingressen om 15 interceptions på de 10 senaste matcherna.

4. LA Chargers offensiva lina känns fortfarande en aning skakig och det har man inte råd med mot Broncos defensiv.

5. Å andra sidan känns det som att Denvers QB Siemian höjt sig en nivå i år. I alla fall av det som visats från training camp och preseason.

Jag litar på statistiken. Jag litar på mitt eget öga. QB Rivers har som sagt en bättre trupp att tillgå i år, men han har framförallt mot just Broncos haft otroligt svårt att hålla ihop sitt spel och varför skall det ändras idag? Nej; Broncos har som sagt en del att bevisa i sin offensiv, men deras defense kommer göra poäng framåt också med minst en "pick six" ikväll. Jag spelar Broncos -3 till oddset 2,00 hos bet365 .com. Matchen börjar kl 04.20.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip