En av de tyngre matcherna i AFC när dessa lag möts. Denna gång har bägge lagen en hel del att spela för som vanligt. Om vi börjar med New England (11-2) spelar de för att vinna AFC East för åttonde (!) raka året. En enastående bedrift av Brady och gänget. Adderas sedan en "first round bye" i slutspelet, vilket också smakar mumma för Patriots. Det gäller "bara" att slå Denver på bortaplan i afton.

När det gäller Denver Broncos (8-5) behöver de steppa upp en nivå för att matcha Patriots idag och om du frågar mig möter man Patriots vid helt fel läge. Det var länge sedan Patriots var SÅ stekheta på samtliga positioner. Broncos behöver vinna, men då måste offensiven lyfta sig.

Jag kommer spela Patriots -3 till oddset 1.90 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. New England Patriots quarterback Tom Brady har en fenomenal säsong. Senast mot Ravens levererade Brady in 406 passing yards och en klar seger för Patriots. Det känns som Brady bara blir bättre och bättre.

2. New England har inte förlorat borta i år och är 6-0. Starka papper!

3. New Englands offensiva lina ser ruggigt imponerande ut tack vare att springspelet har börjat fungera riktigt bra. Såväl Blount som Lewis känns väldigt starka för tillfället och de kommer ge Brady bra alternativ i offensiven. Broncos å sin sida har haft det oerhört tungt i springspelet och har nått dryga 511 yards totalt och det är fattigt.

4. Broncos är livsfarliga i sin pass rush och i sin secondary, Brady är väl medveten om det och kommer nyttja Pats springspel, där Broncos är svaga.

5. Trevor Siemian är Broncos QB och han har en hel del potential, men idag möter han Patriots som verkligen varit på tårna på slutet. Siemian lär få det hett om öronen. Hans passer rating är 89,7. Brady i samma jämförelse har 113,6.

Som sagt; en härlig match att se fram emot, men Patriots är i nuläget starkare på samtliga positioner förutom pass rush och secondary. Broncos måste steppa upp, men som Patriots spelar i nuläget har jag svårt att se Denver rubba New England, trots hemmaplan.

Jag spelar Patriots -3 till oddset 1,92 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip