Green Bay Packers (9-6) är ett av NFL's mest heta lag för tillfället med hela 5 (!) raka segrar. Hela offensiven har genomgått en metamorfos av stora mått. Aaron Rodgers har tänt till rejält och har verkligen funnit sina wide receivers och tight ends på ett läckert sätt. Tandemet Rodgers och Nelson är som lång- och lerhalm numera. Ikväll möter man Detroit Lions i en heads-up game - den som vinner matchen vinner NFC North.

Detroit Lions har inte vunnit en titel sedan 1993 och har varit sådär i sina två senaste matcher. För mig är detta två lag som går åt två diametrala håll nu i slutet av säsongen.

Jag väljer att spela Packers -3,5 till oddset 1,97 hos Unibet .se.

1. Aaron Rodgers vet att vinst är det enda som gäller. Vid vinst = NFC North går till Packers.

2. QB Rodgers har mött Lions QB Stafford vid tio tillfällen och har vunnit åtta av dessa!

3. Packers defensiv har sett helt annorlunda ut på slutet (flera skadade spelare tillbaka) och i de senaste fem veckorna har Packers bara tillåtit 17,6 poäng per match.

4. Springspelet har varit sådär för Packers emedan det varit helt iskallt för Lions. Matchen kommer inte avgöras på marken, men det är av värde att ha alternativ i sin spelbok och Packers har ett springspel som är dubbelt så bra som Lions för dagen. Ha det i åtanke.

5. Det var länge sedan jag såg Packers så heta i sin offensiv. Jordy Nelson har verkligen tänt till på slutet och om han och Rodgers fortsätter finna varandra, då har inte Lions något vapen emot Green Bay.

Jag spelar Packers -3,5 till oddset 1,97 hos Unibet .se och är helt trygg med det. Green Bay är det klart bättre laget för tillfället.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip