Dolphins (5-7) mot Patriots (10-2) i Monday Night Football. Det är två lag som möts ofta och Patriots har haft det relativt enkelt mot Dolphins på senare tid. För Dolphins räkning är det bra att QB Cutler startar, eftersom han är den bästa QBn i den truppen. Det som är negativt att Cutler startar är hans track record mot just Patriots som förkunnar 0-3 och med ett totaltapp i poäng med hela 62 (!).

För mig är detta en enkel match att tippa. Patriots kommer vinna relativt enkelt och det handlar bara om att finna rätt nivå på handikappspelet. Jag kommer spela Patriots -9,5 till oddset 1,71 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Patriots kan vinna AFC East med en vinst ikväll. Den chansen vill man inte missa. Home field-advantage genom slutspelet!

2. TE Gronkowski gjorde en idiotisk grej i matchen senast och är avstängd idag. MEN WR Chris Hogan är tillbaka och det skall bli spännande att se honom spela igen. En riktigt bra WR när skadefri!

3. Patriots defense var under all kritik efter de fyra första veckorna. Folk skrek rakt ut och undrade vad som hänt. DÅ låg Patriots defense på plats nr 30. Idag inför matchen mot Dolphins ligger Patriots på plats nr 9 i ligan. Snacka om ett gott jobb i leden. De har tillåtit max 17 poäng i snitt i de senaste 8 matcherna. Ett suveränt facit!

4. Dolphins har en ganska svag offensiv lina. De har också varit iskalla gällande turnovers. I de 11 senaste matcherna har Dolphins 23 turnovers. Det är typ vad Patriots har i totala turnovers sedan 2015. Snacka om iskallt...

5. Om Patriots vinner idag, vilket jag ser som högst troligt, kommer de att ståta med 15 raka bortasegrar. Rekordet har 49'ers daterat tillbaka sedan säsongerna 1988-90. Då med hela 18 raka bortasegrar.

6. Patriots levande legend Tom Brady har haft ett suveränt år hittills och det är väl bara början. 3 632 passing yards med 26 TD's och fyra interceptions. Det ger en quarterback rating om 109,7, vilket är enastående. Patriots snittar 413,2 yards per match (etta i NFL), 292,6 yards per outing (etta i NFL) och 120,6 i rushing yards (nr 9 i NFL). Snacka om dominans!

Som sagt; Patriots förlorar inte mot ett mediokert Dolphins. Frågan är bara om linan ligger rätt - Patriots -11,5? Det kan bli lite jämnare, men jag väljer att spela Patriots -9,5 till oddset 1,71. Känner mig trygg där.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip