Dolphins (4-3) hemma mot Raiders (3-5). Jag tycker Dolphins har ett bättre resultat hittills i relation till vad man presterat. Offensiven har verkligen haltat pga skador på QBs och andra spelare i offensiven. Det som dock varit helt OK är springspelet med RB Ayaji. Därför blev jag en aning förbryllad när Dolphins trejdade bort sin RB-stjärna till Eagles i föregående vecka. Det sänder fel signaler till mig. Det sänder en signal om att vi ser framåt och mot nästa säsong. Typ så.

Jag kommer spela Raiders -2,5 till oddset 1,70 hos Unibet .se

Värt att notera:

1. Dolphins har som sagt en synnerligen blek offensiv för dagen och det kommer inte att ljusna på ett par veckor. Däremot får Raiders tillbaka sin RB-stjärna Marshawn Lynch igen efter en match avstängning. DET är ett klart plus. För mig har Dolphins en av ligans absolut sämsta offensiv för dagen. Laget snittar 254 yards per outing och knappt 13 gjorda poäng framåt. Det är inte godkänt överhuvudtaget. Raiders RB Lynch får möta ett av ligans sämsta rush defense.

2. Derek Carr, QB i Raiders har haft en knackig säsong, men han var briljant mot Kansas City Chiefs, då Raiders gjorde det omöjliga med att vinna med 1 sekund kvar. 417 yards framåt och det såg ruggigt stabilt ut. Vi vet vad Carr kan när han är som allra bäst. Hans långa djupa pass, där han låg på 88% i passing completions över bollar som är över 15 yards långa.

3. Khalil Mack kommer ha en field day i mina ögon mot Dolphins. Kanske ligans bäste pass rusher? Nåväl en av de absolut bästa. Han har 4,5 sack hittills i år på åtta fajter. Det Mack gör är att han skapar bekymmer för varje lag när det gäller att täcka honom. Det gör att han kräver två gubbar i sin bevakning. DÅ blir någon annan ledig...

4. Även Raiders WRs har börjat vakna till liv och jag har svårt att se Dolphins stå emot Crabtree och Cooper. Addera sedan till topp-TE Jared Cook och ni förstår att Raiders borde vara 5-3 istället för 3-5.

Jag spelar Raiders -2,5 till oddset 1,70 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip