Falcons (9-6) vs Panthers (11-4). En sevärd match även här med slutspelsfokus från bägge håll. Panthers är redan klara för slutspel, men det är inte Falcons. Jag bygger mitt speltips på att Falcons vinner sin sista match hemma för att ta sig till slutspelet.

Jag spelar Falcons -3,5 till oddset 1,79 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Matt Ryan, QB i Falcons har spelat riktigt bra mot Panthers de senaste åren. Nu senast hade Ryan en outing på 503 passing yards med fyra touchdowns, vilket är outstanding. Ryan har haft det väldigt lätt mot Panthers och jag är inne på att han kommer vara riktigt på tårna idag, då med en slutspelsplats på spel. Panthers pass defense har inte varit mycket att yvas över i år (tillåter 223 yards per match). Sedan Panthers släppt CB Norman till Redskins har de varit tunna i sin secondary. Pass på!

2. Med ovan vetskap lär Falcons WR Julio Jones få många bollar från Ryan och det är få secondaries som orkar stå emot Jones WR-spel när han är på topp. Jag är övertygad om att Jones har en vass kväll idag. Kanske 3 TDs?

3. Falcons leder med 27-18 mot Panthers i inbördes möten.

4. Panthers har varit det bättre laget mellan dessa två i år, MEN som jag skrev i ingressen. Det är ETT lag som MÅSTE vinna för att få spela slutspel i år och det är Falcons.

Jag spelar på en motivationsseger för Falcons och finner Falcons -3,5 till oddset 1,79 helt OK.

Gott Nytt År!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip