"The Oldest Rivalry" är benämningen på den drabbning som äger rum mellan Green Bay Packers och Chicago Bears under dagens Thursday Night Football. Den här speciella "drabbningen" startade redan 1921 och totalt har det spelats 192 (!) matcher mellan lagen. I år är det två stukade gäng som möts. Packers är 3-2 emedan Bears är 1-5. Ett normalt Packers som vi sett de senaste åren skall städa av detta svaga Bears, men i år har inget varit direkt normat för Green Bay Packers. Jag hävdar att ligans två bästa QB's är Green Bay Packers Aaron Rodgers och Patriots Tom Brady. MEN som Rodgers såg ut mot Dallas kan till och med Bears vinna...

Jag väljer att spela Packers-Bears under 46 gjorda poäng i matchen och det bygger jag på att det är två "fattiga" offense, i nuläget, och det renderar i få gjorde poäng. Jag spelar det till 1,90 hos bet365 .com

Värt att notera:

1. Packers RB Eddie Lacy är placerad på IR (fotskada). Det är ingen bra info. Det gör att Packers playbook blir en aning enahanda dvs Rodgers kastar långpass. Istället för Lacy kommer rookien Don Jackson in som RB och Packers har också inhandlat Knile Davis från Kansas. Inte helt oäven, men som sagt; inget bra för Packers offensiv. Jackson spelade collegeboll på University of Nevada. Habil back. 2 368 yards på 3 år. 19 TDs.

2. Packers har normalt haft bra urval och klassigt WR-fält på banan, men i år har varken Jordy Nelson el Randall Cobb visat sig från sin bästa sida. Att Rodgers sett blek ut kan också ha att göra med att han ej helt sonika finner eller ser enkla lösningar från sina wide receivers.

3. Det var 10 år sedan Green Bay förlorade två raka matcher på Lambeau Field.

4. Både Bears och Packers har stora bekymmer med sin offensiv. Även om Bears är rankade som nr 7 gällande antal yards, gör de inga touchdowns och snittar på 16,8 poäng per match. Det är extremt fattigt. 2 av 7 försök i red zone har renderat i TDs. Inte bra alls.

5. Bears måste etablera sitt springspel. Då kan de häxa för Green Bay. Bears har max 29 springspel per match och det är lite för lite mot ett lag som Packers. MEN börja leverera på marken, då finns chansen.

Hur jag än vänder och vrider på det är "The Oldest Rivalry" en tillställning mellan två stukade lag som behöver vinna. Det kommer bli en "ugly fight" och garanterat med få gjorda poäng, då bägge lagens offensiv har varit väldigt, väldigt svag.

Jag spelar U 46 poäng till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip