Det är mycket surr om Green Bay Packers rush defense mot Cowboys offense, men för mig handlar det om Aaron Rodgers och hans offensiva vapen. Packers defense har varit exceptionellt bra och för Cowboys blir det första gången de möter ett riktigt bra defense. Mäktar de med det? Jag tror inte det.

Jag spelar Green Bay Packers, då RB Eddie Lacy kommer att spela, trots bekymmer med sin ena fot. Mitt spel blir Packers, Rodgers kommer få kontrollera spelet bra på hemmaplan Lambeau Field. Jag spelar Packers -3 till oddset 1,70 hos bet365 .com

Värt att notera:

1. Cowboys rookies Prescott och Elliott får nu möta ett lag med plusstatistik och ett av ligans bästa defense på deras hemmaplan. Dessutom kommer inte Prescotts bästa vapen; WR Dez Bryant spela. Han är inaktiv. Det blir inte lätt, utan jag är övertygad om att Packers defense kommer skapa havoc i afton. Ha i åtanke att Packers, på fyra matcher, totalt tillåtit 171 yards. Det är starka papper.

2. Packers har inte förlorat mot Cowboys sedan 2009.

3. Bägge lagen har ett par av NFLs bästa O-lines och det är i sig en match i matchen.

4. Med Eddie Lacy med som RB får Rodgers en annan typ av spelbok. Den blir djupare och mer aktiv istället för att testa långa pass mot Nelson. Det gör också att Rodgers, som sagts ovan, får enklare att kontrollera spelet och som game manager är Rodgers en av de allra bästa.

5. Packers har för första gången deras defensiva front intakt. Det är ett stort plus.

Jag litar på Rodgers som game manager i denna förmodade toppmatch. Han har alla förutsättningar att styra och ställa som han vill och med Packers helgrymma defensiv bör detta bli en hemmaseger.

Jag spelar Packers -3 till oddset 1,70 hos bet365 .com

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip